Discussie over Bouterse losgebarsten | - Baaswaterval.nl
Header Praktijk Baaswaterval

Discussie over Bouterse losgebarsten

  • 7 reactie(s)
  • 7456 x bekeken
  • 7 reactie(s) 7456 x bekeken
*

Stree de stree

bewerk
Discussie over Bouterse losgebarsten
« Gepost op: 08 september 2013, 06:24 »
Discussie over Bouterse losgebarsten.
ik vind het niet erg als Bouterse aan drugs of wapenhandel doet
overal en nergens gebeurd het alleen horen we het niet
poeting levert raketten aan syrie
het gebeurd overal ter wereld. ze willen Bouterse kapot maken gewoon.
jammer want hij doet veel voor het land.
ik blijf Bouterse ondersteunen.
lees onder wat ze zeggen en denk ik, God vergeef ze, ze weten niet beter.
Ik las op waterkant.net een discussie en deel enkelen hiervan met jullie en hoor graag jullie mening.
Als nu zelfs Haïti de vriendschapsbanden met de president van Suriname, een Haïtiaans parlementair onderzoek heeft ingesteld. Op het moment nadat de zoon illegaal met een diplomatiekepaspoort werd aangehouden, voor internationale criminele activiteiten in Panama. Vooral de vriendschapsbanden met landen als Venezuela (minister Denfentie verdacht van drugshandel), daarom had president Maduro van Venezuela Dino Bouterse aangeboden te zullen helpen. Ook Equatoriaal Gunee, staat onderverdacht van de VS. En dat deze regering enkel en alleen het arme totaal “Apolitieke-achterban”, misleidt, maar niet de Amerikanen en dat blijkt overduidelijk. Wat de regering bespreekt, daar hoeven zij niet bij te zijn, en toch weten wat er precies gezegd is. En ook vooral om het feit dat Suriname nog steeds geen aanstalten maakt om de “Radarinstallatie”, wat nog opgeslagen ligt, te installeren. Brazilië heeft Suriname ook al daarover gesproken, maar geen duidelijke reactie. Met dit soort gedrag maak je je zelf openlijk “verdachte” en dat er nog steeds dingen gaande zijn. Deze sluwe (Amerikaanse)spelers spelen het spelletje gewoon mee, en doen alsof hun “neusbloedt”. Te yu mati e kori yu, à no e lafu! So bun, den tak’ dati te yu mati barba e bron, bigin na dif’ yu!

Beoordeel Thumb up Thumb down +18
  
 

Zaterdag 7 september 2013 om 17:57 uur, door radjdjah@ ….
Er is niet zomaar de gezegde “soort zoekt soort”.,en “naar het vee herkent men de boer”.Dus ……de Leider;- allen rondom hem stuk voor stuk graaiers /veroordeelden aan drugs gerelateerde feiten ,en machtswellustig desnoods over lijken,maffia praktijken. dus de pres van Haiti….. ha ha ha etc. zoook zoon Dinosaurus),- herkent men aan zijn volgelingen.Zo ook Bouterse,met z’n gezin.vrienden en volgelingen.

Beoordeel Thumb up Thumb down +13
  
 

Zaterdag 7 september 2013 om 18:41 uur, door LIMBO Persdienst@zomaar

Inderdaad is de Surinaamse geschiedenis niet op 25-02-1980 begonnen.
 Op die daum is wel DE VLOEK op SURINAME gekomen, omdat blakamangs hun ongewapende zwarte broeders op grote schaal hebben afgemaakt in PARAMARIBO en in het binnenland.
 Dit alles na een koloniale COUP van Nederland en hun Surinaamse militaire helpers.
 Deze ernstigste massale schending van mensenrechten in Suriname is nog steeds niet gestraft/gewroken, waardoor DE VLOEK ons land nog steeds teistert !
 DE VLOEK zorgt ervoor dat ZEER BINNENKORT de zoveelste DEVALUATIE van de SR dollar een feit is !!

Beoordeel Thumb up Thumb down +20
  
 

Zaterdag 7 september 2013 om 18:55 uur, door radjdjahKan je je voorstellen,dat een vader…..hij is ook vader des vaders van het land…zijn eigen zoon aan zijn lot overlaat? What about de alle andere surinamers overal ter wereld en de ambassades.Deze president die zichzelf ook een militait noemt is een deserteur en deserteurs worden door de militaire rechtbanken ter DOOD veroordeeld.Dus Surinamers als de president niet opneemt en zijn zoon voor de gieren kan laten….wie zijn wij …de Surinamers met als President…..D.D.Bouterse(Ex Dictor en veoordeeld ook aan drugs gerelateerde zaken.Zo vader zo zoon.

Beoordeel Thumb up Thumb down +14
  
 

Zaterdag 7 september 2013 om 18:57 uur, door ParamanDe weg naar succes is geen geplaveide. Er zullen nog meer van deze soort oppositionele oprispingen komen, maar wij en wij zullen standhouden!!!
 Rotte appels dumpen en vooral verder gaan!! Beider volkeren reopen om duurzame ontwikkeling.

Beoordeel Thumb up Thumb down -22
  
 

Zaterdag 7 september 2013 om 19:02 uur, door ParamanDe weg naar succes is geen geplaveide. Er zullen nog meer van deze soort oppositionele oprispingen komen, maar wij en wij zullen standhouden!!!
 Rotte appels dumpen en vooral verder gaan!! Beider volkeren reopen om duurzame ontwikkeling.
 ===
 Het senaat zal gewis vinden wat of zij zoeken, geloof mij jazelfs ook al zullen zij een vuile leugen zelf moeten fabriceren.

Beoordeel Thumb up Thumb down -22
  
 

Zaterdag 7 september 2013 om 19:14 uur, door LeonardDe Haitiaanse oppositie moet het voortouw nemen na vermeende drugs- en wapen gerelateerde terrorisme en wat doet de Surinaamse terwijl het voorval de staat Suriname regardeert.
 Haitianen zijn vrij hiernaartoe verscheept en genaturaliseerd zodat ze op de NDP moeten stemmen en geen enkel oppositie die zijn smoel opendoet.

Beoordeel Thumb up Thumb down +15
  
 

Zaterdag 7 september 2013 om 19:55 uur, door marceldeze twee heren hebben heel wat overeenkomsten die ze samen delen..

in de eerste plaats zijn ze zwart,,hebben de zelfde leeftijd,,ontwikkelings graag is 0,0 ,,ze zijn ook nog coka-dealers,hebben verschillende moorden op hun naam staan,zijn boeven schurken,oplichters,kunnen privé niet buiten hun land grenzen,,niemand erkend ze..

ze passen pricies in het straatje van obinagoo,die ook soort gelijke overeenkomsten heeft,op en top criminelen.

kijk maar naar de kinderen allen olpgesloten in een vreemde gevangenis..

totaal machts dronken..

maar védie loert op ze..

Beoordeel Thumb up Thumb down +11
  
 

Zaterdag 7 september 2013 om 20:14 uur, door Henk MolenaarParaman: je kan hoog of laag springen.

Bouterse heeft nu Suriname definitief wereldwijd naar de klote geholpen. Kranten in alle delen van de wereld berichten over Suriname als de ultieme bananenrepubliek. Het is einde oefening voor de cokedealer en moordenaar. Tijdens de het proces tegen Dino Bouterse deze maand komt de onderste steen boven.

Suriname is een narco-staat met de familie Bouterse aan het hoofd. Hoe lang ga jij Paraman deze schoften nog verdedigen?

Beoordeel Thumb up Thumb down +22
  
 

Zaterdag 7 september 2013 om 20:43 uur, door radjdjahWe praten maar over Bouterse en familie ,maar what about die kaaskop en familie Lackin.Hij probeert zichzelve te presenteren alsof hij kery is de Min van Buza van de Vs terwijl hij als de domste ooit Suriname ter kijk zet en internationaal Su uitdraagt alsof alle Surinamers zo dom zijn als hijzelf.Van zijn grote smoel over Buitenlandspolitiek krijgen wij nul op het rekest …….Wat is met de ambassade in Parijs gebeurt ?. 0 en nogmaals o(zero,nada,niets alleen maar geldvespilling.Denk jij dat Parijs,grote broer VS zal laten neervallen tegenover een todobere vooral met een veroordeelde drugsdealer aan het hoofd van het land(Parlementaire coup en nu alleenheeresr want Jenny is verlengde van die schoft Di.Di.Brie.

Beoordeel Thumb up Thumb down +12
  
 

Zaterdag 7 september 2013 om 20:45 uur, door GastEn zo is het!! goed verwoord! via starnieuws:

Surinamers vogelvrij, blunder president Desi Bouterse
 07 Sep, 13:30
 6731da1183265dbf093bccb8a547f029.jpg Nijmegen. Dino Bouterse is onschuldig, totdat het tegendeel bewezen is. De president van Suriname had na de aanhouding van Dino Bouterse moeten zwijgen. Omdat alles dat hij verklaart tegen hem gebruikt zal worden. Hij is als directe familierelatie van Dino betrokken, hij is als president betrokken, omdat Dino Bouterse een Surinaamse staatsburger is. De president van een land dient zijn volk –en vooral zijn zoon- te allen tijden te vertegenwoordigen en te beschermen; daartoe beschikt de president over allerlei instituten waaronder o.a. geldverslindende ambassades.

Wat had de president moeten doen, als hij zijn hersens gebruikt had? Hij had onmiddellijk zich moeten laten bijstaan door een jurist en tevens zegsman die namens hem de nationale en internationale pers te woord moest staan. Hierdoor was de president als volksleider afgeschermd en in juridische zin beschermd om vanuit de achtergrond zijn eigen zaak en die van zijn zoon te monitoren. Door zijn lakeien allerlei verklaringen te laten doen uitgaan, ik doel op de belachelijke verklaringen van Linscheer inzake de CTU en Dino Bouterse’s positie daarbinnen en van Lackin over niet verstoorde internationale relaties, en zelf allerlei prietpraat –zoals de 13 kinderen van zijn lieve zoon op een moment waarop zijn imago in het geding is (wat een laffe vader) -de lucht in te zenden, heeft deze domme president zijn eigen graf gedolven.

Geblunderd
 De Amerikanen en de internationale gemeenschap hebben gesmuld van het paniekvoetbal van de Surinaamse politieke leiders. Maar ook de oppositie heeft geblunderd door de verschillende postulaten van hun opinieleiders die kant nog wal raakten. De Amerikanen hebben de politieke oppositie in Suriname aan het werk gezet. Moeten de Amerikanen met een paplepel ook nog de oppositie komen voeren wat te doen nu? Slapen wij in Suriname? Onze nationale eer is geschaad en ook de naam van de Amerika’s is geschaad door het buitenlandbeleid van de president. De Amerikanen zijn boos op de internationale fratsen van deze president, de zwakste schakel in de Amerika’s.

De oppositie moet zo snel mogelijk met een gezamenlijke verklaring komen waarin het onmiddellijke aftreden van de president geëist wordt. Bepaalde regeringspartijen die door de president buiten spel gezet zijn kunnen de brede nationale oppositie juist nu direct steunen. Het is nu de beurt aan het volk om de president te reshuffelen, omdat hij in meerdere opzichten gefaald heeft en wegloopt voor zijn verantwoordelijkheden en juist nu voor het vuur van het buitenlandse gevecht dat Suriname nu moet leveren rondom de kwestie Dino Bouterse. Door te raaskallen (copyright prof. Walther Donner) over UNASUR, een perfecte timing van een actie die hij –de president zelf -ook zou kunnen hebben bedacht, en de aanhouding als een aanval op de president en dus op de bevriende natie Suriname te omschrijven, heeft de president zelf van deze kwestie een internationale politieke zaak gemaakt. Amerika valt Suriname aan. Waarom zou de USA de UNASUR conferentie willen verhinderen? De president weet dus iets wat wij niet weten. De complottheorie van stal halen ten opzichte van een bevriende natie is bij de Amerikanen uiterst verdacht overgekomen, de navenante reactie – het afstand nemen van een eigen staatsburger- van de president op zijn zoon verbijsterde iedereen in het buitenland. De verklaringen van Sonny Hira een ervaren diplomaat op een gerenommeerd tv-station waren olie op het vuur. Op het internet vroeg iemand mij als ik misschien iets wist wat de gemeenschap niet wist en ik antwoordde niet ontkennend.”

Rechtsstaat
”Ja ik weet dat de president precies weet wat Dino uitspookt in het buitenland. Ik weet ook dat de president een psychologisch probleem heeft met zijn zoon, die hem boven het hoofd is gegroeid en zijn eigen weg gaat (echtscheidingsperikelen). Tot ergernis van de president zelf. Maar die eigen weg heeft de president zelf voor hem uitgestippeld (om bij de verloren zoon weer in de gunst te staan), dus is het bijzonder laf om zich van de daden van Dino te distantiëren. Dino is het aas geworden (de kleine vis) waarmee de Amerikanen bezig zijn de grote vis te vangen. Bouterse zit in de piepzak. Hij heeft zijn eigen vonnis getekend door zelf de internationale podia te kiezen om een politiek wereldleider uit te hangen.

Internationaal trapt men daar niet in. Suriname is een land waar de wetgeving ondergeschikt is gemaakt aan de politiek; daardoor is de president niet controleerbaar. Maar het land Suriname is geen maffiaorganisatie, waarin men met moorden afrekent, wapentuig verzamelt om geweld te kunnen ontketenen en daarmee te dreigen om iedereen fysiek te onderwerpen aan de wil van de president. Suriname is een democratische rechtsstaat en heeft geen andere keus dan haar bondgenoot Amerika te ondersteunen in de toepassing van het internationale recht. Bouterse heeft zichzelf door de amnestiewet gemanoeuvreerd in de positie waarin hij nu juridisch moet meewerken aan zijn eigen aanhouding en ‘executie’.

Blamage
 In ALLE Amerikaanse media wordt Bouterse (onze president dus) aangehaald als de grotere boef, die zijn volk manipuleert door zijn dictatorschap. Zijn China-move is fataal geworden, omdat de gehele wereld een politiek volgt om het Chinese dollar-imperialisme- en de slavernij moraal van haar arbeidsopvatting- in te dammen. De moderne wereld is een multipolaire wereld met de Amerikanen in een centrale leidinggevende rol (ondanks de afzwakking vanwege de verscheidene inter- gerelateerde crises). Het laatste woord is dus aan onze bevriende natie USA, die nu reeds stellen dat het afgelopen moet zijn met de dictatuur Bouterse in de Amerika’s.

Suriname is ook een blamage geworden voor Amerika en Zuid-Amerika. Het zou mij daarom ook niet verbazen als de Chinezen hebben meegewerkt aan deze internationale val die voor Bouterse is uitgezet, want de Chinezen waren zeer terughoudend met financiële toezeggingen ondanks de politieke vrijages. Maar China heeft zijn hand reeds overspeeld door teveel ruimte te geven aan Bouterse, haaks op het beleid van haar eigen bondgenoten in de regio. Een Chinese weeffout. De Brazilianen willen geen rumoer aan de vooravond van de wereldkampioenschappen voetbal, en hadden bovendien nog enkele appeltjes te schillen met zoon Dino. Ook Colombia (vanwege de roemruchte FARC-wapenruil en door de Surinaamse maffia vermoordde Columbianen ) had Dino Bouterse op zijn lijst. Venezuela staat hoog op de DEA drugsbestrijdingslijst en anti terreur bestrijding en geopolitieke controverses, waarin het land Suriname heeft meegesleurd. Een president die herhaaldelijk van de daken schreeuwt dat zijn eigen burgers- o.a. zijn zoon niet hoeven te rekenen op zijn bescherming, zegt in feite dat zij burgers vogelvrij zijn in het buitenland en schoffeert daarmede alle diplomatieke buitenposten van Suriname. Een internationale blunder met fatale gevolgen.

Ludwich van Mulier, Nijmegen/Paramaribo. 6 september 2013. ANS persbureau.

Saturday 07 September

Beoordeel Thumb up Thumb down +24
  
 

Zaterdag 7 september 2013 om 21:37 uur, door PassantDe Fransen zijn muisstil, maar volgen het nieuws van DDB en Suriname hun buren ook heel scherp. Als het van hen afhangt wordt DDB ook aan zijn nekvel gepakt en evenals Noriega uitgeleverd aan USA om daarna aan Nederland zijn gevangenisstraf uit de zitten.

De inlichtingendienst van Franse Ambassade aan de dr Nassylaan in Paramaribo zal via haar sattelieten DDB messcherp in de gaten houden en van gedachten wisselen met die van de USA en die van de Nederlandse Ambassade. Elke test move,buitenlandse- als binnenlandse, elke bericht in de media, telefonischgesprek, emailbericht, clowneskegedrag, aankoop, enz zal gevolgd worden.
 DDB heeft dus een nummer/code voor deze inlichtingendiensten. Als DDB denkt dat hij nog geheimen heeft of in het oerwoud gaat praten interesseert hen niet. Alles wat hij doet, weten de Fransen en Amerikanen. DDB heeft geen privacy meer als hij dacht dat te hebben. Big Brother and friends are watching you. Hetzelfde lot wat Bisshop is ondergaan staat jouw ook te wachten. In het gustigste geval mag je blij zijn als je het afbrengt als Noriega. Ook DDB zit in de piepzak of hij wilt of niet.

Beoordeel Thumb up Thumb down +16
  
 

Zaterdag 7 september 2013 om 22:31 uur, door FADSO
*

Malli

bewerk
Re: Discussie over Bouterse losgebarsten
« Reactie #1 Gepost op: 08 september 2013, 06:32 »
helemaal mee eens,

BOUTERSE doet veel voor het land.
POETING van Rusland verkoopt wapens inderdaad aan Syrie en openlijk.
wie kan hem tegenhouden.
elk land doet iets.niet elk land is schoon.
we lezen niet alles.
Bouterse willen ze kapot maken, hij brengt welvaart in het land.
er komt veel geld in Suriname dankzij Bouterse.
wat hebben die andere regeringen gedaan.

dat is politiek eenmaal.

*

Kwan

bewerk
Re: Discussie over Bouterse losgebarsten
« Reactie #2 Gepost op: 10 september 2013, 09:26 »
die zoon is al 41 jaar en zelf verantwoordelijk voor zijn daden en niet zijn vader.
ik wens bowta sterkte en wijsheid en laat niemand hem breken.
zijn zoon heeft 13 kinder is zelf vader.

bouterse is niet verantwoordelijk voor zijn grote zoon van 41 jaar.
*

Gowtoe tifi

bewerk
Re: Discussie over Bouterse losgebarsten
« Reactie #3 Gepost op: 27 september 2013, 06:05 »
MAAR WAT. IS MET MAMJO GEBEURD, WAAR IS DIE SITE GEBLEVEN???
*

Mieliesoekroe bang bang

bewerk
Re: Discussie over Bouterse losgebarsten
« Reactie #4 Gepost op: 05 oktober 2013, 00:57 »
MAAR WAT. IS MET MAMJO GEBEURD, WAAR IS DIE SITE GEBLEVEN???

IK WEET HET NIET.
*

@kcawora

bewerk
Re: Discussie over Bouterse losgebarsten
« Reactie #5 Gepost op: 11 december 2015, 17:49 »
Je bent een Dom kudde dier om zomaar te geloven wat moordenaars, leugenaars en geschiedvervalsers roepen om Aan de politieke macht te komen en te blijven Onlangs heeft de rechtbank zelfs gevonnissed dat het proces over de decembermoorden doorgaat.Suriname kan geen enkele amnestiewet aanmemen omdat er geen constitioneel hof is .Ook tijdens het proces over de moiwana moorden bij het inter American hof is de militaire junta aangewezen als schuldige. Ik zou niet trots zijn op zulke mensen bika deng kier kondremang, mi na wang kondremang ooktu ma deng kowro zakka zakkas e prei valijk t zijn gewoon basjas die niets goed voor hebben met t land bovendien zijn t zakkenvullers nets als nederlandse politici! Dus weg met bouta en ndp ! Briep bap gwe nanga bouta en ndp !!!!!!!!
*

tjoot

bewerk
Re: Discussie over Bouterse losgebarsten
« Reactie #6 Gepost op: 11 december 2015, 22:25 »
hiep hiep hoera,  bouta na mang.
toen bouterse er niet was, kondre bing pina,  toen bouta kong,   ala  sma e jang... iedereen heeft het beter dan vroeger.

weg met vhp nps ktpi en ga zo maar door

Bouta nomru wang*

bolle

bewerk
Re: Discussie over Bouterse losgebarsten
« Reactie #7 Gepost op: 12 december 2015, 18:21 »
Er zijn nog genoeg arme mensen in Su. Wat doet men voor gehandicapten. Mensen met een beperking. Die worden vaak niet gehoord of zitten thuis zonder nodige hulp. Jammer, want velen zijn slimme mensen die ook aan een aangepaste baan geholpen kunnen worden. In Su is er weinig voor deze groep. Het leven daar is niet echt ingericht voor gehandicapten of mensenet een beparking.


Gerelateerde onderwerpen