nieuws van de dag | - Baaswaterval.nl
Header Praktijk Baaswaterval

nieuws van de dag

 • 14 reactie(s)
 • 6816 x bekeken
 • 14 reactie(s) 6816 x bekeken
*

Offline Tanta

 • *****
 • 400
  • Bekijk profiel
bewerk
nieuws van de dag
« Gepost op: 20 december 2015, 07:47 »
je gaat aan het werk Politie man  om dieven te vangen.
niet wetende dat je straks je eigen kind moet gaan redden na een nood op roep
is om gek van te worden... sari tori


Een Australische agent deed een gruwelijke ontdekking toen hij arriveerde op de plek van een verkeersongeval. De man vond zijn twee jonge dochters en hun babysitter in het wrak van een auto bij de Australische plaats Casino, zo meldt de Brisbane Times.


De auto zou door een botsing met een andere wagen doormidden zijn gescheurd. Toen de agent aankwam, was zijn 4-jarige dochter al overleden.

Overstuur
De politieman probeerde nog te helpen, maar was daar volgens een getuige nauwelijks toe in staat. "Hij was gechoqueerd en overstuur. Hij wilde weten wat er was gebeurd", zei de vrouw tegen de Daily Telegraph. Korte tijd later arriveerde ook de moeder van de twee kinderen op de plek van het ongeval.

De andere dochter (2) van het stel, een 7-jarig meisje en de 18-jarige oppas raakten gewond. Ook de 81-jarige bestuurder van de andere auto moest naar het ziekenhuis. Over de oorzaak van de aanrijding is nog niets bekendgemaakt.

*

mies

bewerk
Re: nieuws van de dag
« Reactie #1 Gepost op: 20 december 2015, 08:43 »
dit is me een mooie.
je gaat al vreemd, dan als je vrouw je pakt, dan geeft jij haar nog een pakslaag aan toe.
de wereld op z,n kop.
je doet die sma al pijn dat je vreemd gaat, dan sla je haar nog erbij.

vergeef hem, hij weet niet wat hij doet
lees het artikel hieronder uit Stranieuws
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nadat de partner van Ramon M. (26) hem betrapt had met een andere vrouw, ontstond er een woordenwisseling tussen hen. Ramon M. is door de politie van het ressort Leiding in de kraag gevat voor mishandeling van zijn vriendin.

 De man heeft geruime tijd een relatie met zijn partner, maar ging vreemd. Ramon M. bracht zijn vriendin enkele slagen toe. Het slachtoffer deed aangifte bij de politie.

 Ramon M. werd aangehouden door de politie. In afstemming met het Openbaar Ministerie is hij na een ernstige waarschuwing heengezonden. Dit meldt de Public Relations van de politie.

*

Vrouw Sjane

bewerk
Re: nieuws van de dag
« Reactie #2 Gepost op: 20 december 2015, 08:55 »
wel, ik ken me man al 30 jaar.
1 keer heb ik hem betrapt dat hij met een jonge dame kuste.
ik zei hem niets, ik ging naar huis en pakte me kleren in.
toen hij thuis kwam zei ik hem, je had me kunnen zeggen dat je een ander had dan was het geen probleem.
nu ik je heb gepakt kan ik jou nooit meer vertrouwen daarom ga ik weg.

die man heeft me gesmeekt dat het zijn allergrootste fout was. dat meisje had hem verleid.
hij heeft me gesmeekt hem te vergeven, heb ik gedaan. en tot de dag van vandaag zijn we gelukkig samen.
hij was vrij te gaan en te staan, maar hij wist, zeg me liever als je een ander wilt, ipv vreemd te gaan   en is het aan mij als ik het accepteer. doe niets achter de ander zijn rug. want als hij je pakt weet je niet hoe een persoon kan reageren.

en men zegt wat je ook doe, de ander gaat het weten. de winti ziet en aangezien wij allemaal winti hebben.
doe niets achter de ander zijn rug   vooral niet als je zijn geld eet. je zal boeten en zwaar ook. al vergeef jij als mens, maar soms moet men gestraft worden voor zijn of haar daden , en dat is nu eenmaal een wet. karma bestaat.
*

Alfa Boys

bewerk
Re: nieuws van de dag
« Reactie #3 Gepost op: 20 december 2015, 09:15 »
Reeds geruime tijd hoor je de klacht dat de olieprijzen zijn gekelderd, de goudprijs is omlaag, bauxiet daar praten we al niet meer over. Wanneer gaat men inzien dat TOERISME de redding van ons land is? Wanneer zullen de ogen van de regering open gaan en dit gaan inzien?

 Elke keer belooft men opnieuw iets te gaan doen voor de bevordering van toerisme in Suriname. Ik wacht reeds 12 jaren op de Toeristenwet voor ons land, waarbij men ook standaarden kan stellen voor alle bedrijven of personen in deze sector. En er een gedegen toeristenproduct komt. Suriname is het enige Caricomland zonder Toeristenwet. Misschien dat de nieuwe minister wat meer daadkracht heeft deze wet door te drukken en wij uiteindelijk wat toerisme betreft het land naar een hoger niveau brengen.

 Toerisme is zo belangrijk dat er eigenlijk een apart ministerie voor moet komen. Er zal heel wat meer geld dan tot nu toe het geval is, in deze sector moeten worden gestoken. Deze gelden kunnen bij elkaar gebracht worden door het innen van airport tax. Het geld moet dan wel de juiste bestemming bereiken. Suriname is een uniek land met een unieke cultuur, maar men moet eerst weten dat het er is. Een keer per jaar naar een beurs is lang niet voldoende. Bill Boards, TV spots etc. allemaal om Curaçao in Suriname te promoten en wat doen wij aan reclame op de Antillen? NIETS.

 Woensdag vertrok ik voor een korte vakantie. Opmerkelijk was dat het een heen en weer geloop was van de dames naar het herentoilet. Bleek dat het damestoilet smerig was en ook nog aardig stonk. Bleek bij navraag dat het twee dagen niet was schoongemaakt.
 De vloer van de vertrekhal zag er niet uit. Vies, vies, vies. En dan ook nog een tafel in de hal met wat koffie en broodjes. Geen bezwaar, maar zet tenminste een doek op de tafel en laat geen dozen onder en naast de tafel slingeren. Geen gezicht. Ik moet zeggen dat ik mij dood schaamde. Deze smerigheid heb ik zelfs op de kleinste airports niet meegemaakt

 Wij bieden onze kennis aan om samen met de regering aan tafel te gaan zitten om na te gaan hoe wij zoveel mogelijk toeristen naar Suriname kunnen krijgen. Er hoeven echt geen z.g. deskundigen uit het buitenland te komen om dit te doen. Er is meer dan voldoende professionele kennis in eigen huis.

starnieuws.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

welke toilet op de markt is schoon, de meeste toeristen gaan naar de markt.  wel, ga eens kijken.
je poept liever in je broek dan dat je op die toileten daar moet zitten.
kritiek is nooit leuk, ik geef het niet graag, maar nu ik dit lees, dan zou er veel moeten gebeuren als je toeristen naar je land wilt brengen want voor je denkt zullen de toeristen zeggen   daar nooit meer.

pak alle openbare toiletten grondig aan.
en laten meer vluchten naar SurinME VERTREKKEN. NIET ALLEEN DE klm EN slm.
ticket prijzen goedkoper    wat als het druk worden in Su   en als heel veel mensen Suriname bezoeken worden mensen verliefd op het land en wilt men zaken daar gaan doen enz...

dan komt er meer geld in het land
*

Offline Tanta

 • *****
 • 400
  • Bekijk profiel
bewerk
Re: nieuws van de dag
« Reactie #4 Gepost op: 21 december 2015, 05:47 »


Bij de Westerscheldetunnel zijn gisteravond een man en een vrouw opgepakt omdat hun auto vol lag met pakken babymelkpoeder. Omroep Zeeland schrijft dat ze 250 pakken vervoerden.

De man (54) en vrouw (41) komen uit Roosendaal en zijn aangehouden op het tolplein bij de tunnel. De auto viel op doordat die zwaarbeladen was. Ook waren twee zijramen dichtgeplakt. Toen de agenten de auto inhaalden ging het duo ook nog eens opvallend rustig rijden.

Tijdens de aanhouding bleek dat de man door de politie eerder verdacht werd van diefstal van babymelkpoeder. Vandaag is het duo gehoord. Voorlopig blijven ze vastzitten.

China

Nederlands babymelkpoeder is uitgegroeid tot het belangrijkste Nederlandse exportproduct naar China en Hongkong. Dat bleek eerder uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Nederlands babymelkpoeder is in trek bij Chinezen sinds in 2008 Chinese baby's overleden aan vergiftigde Chinese babymelk.--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
mijn nichtje heeft een baby, wel ,soms gaat ze naar 3 winkels voordat ze babymelkpoeder vind.
alles is op. die chinezen kopen alles.

als ze kunnen aantonen dat ze het eerlijk gekocht hebben, Kassabon, dan is er niets aan de hand. meestal zijn het opkopers die het spul naar het buitenland vervoerd.
tegenwoordig kan je geen babymelk poeder meer in de winkels vinden  alles gaat online 
een gat in de markt
*

Offline Tanta

 • *****
 • 400
  • Bekijk profiel
bewerk
Re: nieuws van de dag
« Reactie #5 Gepost op: 21 december 2015, 05:57 »
als je niet wilt werken dan speel je ziek.
en als je toch veel geld moet hebben hoe pak je het aan.
wie niet sterk is moet slim zijn, en wie niet steel of erft zal blijven werken tot hij sterft.


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


'Doodzieke' man stript als Batman  
 Blackpool -
Een Brit die al bijna een jaar een uitkering kreeg omdat hij te ziek zou zijn om te werken, blijkt al die tijd gewerkt te hebben als erotisch stripper. Collega's herkenden de man op video's van zijn pikante optredens.
 
De 51-jarige Mark Hetherington had zich ziekgemeld vanwege zijn paniekaanvallen en fysieke klachten. Hij zou te ziek zijn geweest om uit bed te komen, laat staan om te komen werken, melden Britse media.

Ondertussen ging de man echter gewoon door met zijn andere carrièrre; die als erotisch danser. Hij trad in clubs door het hele land op als strippende Batman en ninja.

Hetherington is op staande voet ontslagen en is door de rechtbank veroordeeld tot een taakstraf en moet zijn te veel gekregen uitkering, zo'n zevenduizend euro, terugbetalen.

 
*

Offline Tanta

 • *****
 • 400
  • Bekijk profiel
bewerk
Re: nieuws van de dag
« Reactie #6 Gepost op: 21 december 2015, 06:11 »
is je relatie in een sleur, gaat het moeizaam, niet meer leuk of gezellig.
luister naar het geheim van een goed huwlijk.

sex.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Chantal: 'Veel seks voor goed huwelijk' 
van onze redactie
Chantal Janzen is dinsdag een jaar getrouwd met haar grote liefde Marco Geeratz en ze heeft wel wat tips voor andere mensen die willen gaan trouwen.
 
Ze trouwde vorig jaar met haar Marco in het Claridge's Hotel in Londen. Paul de Leeuw sloot het huwelijk in de Britse hoofdstad als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (BABS).

Chantal en Marco zijn nog heel gelukkig samen. Om het te vieren zijn de tortelduifjes weer naar Londen afgereisd om herinneringen op te halen. Wat het geheim is van een goed huwelijk, vraagt Shownieuws de presentatrice. Chantal denkt even na en zegt dan onverwachts: "Ik denk.... heel veel seksen!"

Bron  Telegraaf*

Vrouw Martina

bewerk
Re: nieuws van de dag
« Reactie #7 Gepost op: 04 januari 2016, 12:54 »
Odi odi iedereen,

een gelukkig nieuwjaar.
dus vandaag las ik de krant, en opeens lees ik

Bezoekers van Holland Casino in Scheveningen keken zaterdagavond wel heel raar op van een vreemde gast op het vrouwentoilet. Daar kronkelde namelijk een slang van een meter rond.

wat, mi dinkie,,een slang,  wij allemaal hebben geld nodig, dus hoe komt die slang daar.. soema go nanga a pawinti daar haha, a soer ing srefie. haha, van wie is die slang? na moni yu wani no, JACKPOT< BINGO<
die slang moest in die gokkast en een miljoen toveren.
a go verkeerd in de vrouwen toilet
 
Anderen grapten ook: 'Als je een slang zoekt ga je maar naar het mannentoilet'
Chiel Lentz
Bezoeker Chiel Lentz vertelt: ,,Ik was met mijn vrienden Rini, Wilbert en Dennis een avondje uit in het casino. We stonden rond middernacht bij de pokertafel te kijken naar een vriend, omdat wij ons nog niet konden inkopen. Ik liep even naar het toilet, maar toen ik het vrouwentoilet voorbij liep, klampte een vrouw me aan. 'Er ligt een slang in het toilet', zei ze. Toen moest ik natuurlijk een beetje lachen. Anderen grapten ook: 'Als je een slang zoekt ga je maar naar het mannentoilet'. Maar ze meende het."

De verbaasde bezoekers liepen naar de toezichthouder van de pokertafel. Terwijl de beveiliging werd ingeschakeld, ging Chiel toch snel een kijkje nemen bij de wc's. De slang, die onder de toiletpot zat volgens de vrouw, leek verdwenen. Maar inderdaad, buiten het hokje kronkelde een slang van een meter, vertelt Chiel.

Gevangen
De beveiliging van het toilet heeft het toiletgebouw afgesloten tot de dierenambulance arriveerde. De kier onder de deur werd dichtgemaakt. Medewerkers van de dierenambulance hebben de slang gevangen en meegenomen. Volgens een woordvoerder van het casino ging het om een koningsslang, die niet giftig of gevaarlijk is voor mensen. Het is niet bekend hoe de slang in het casino terechtkwam.

Chiel kan er de volgende dag nog steeds erg om lachen en prijst het optreden van het personeel. In de groepsapp met zijn vrienden circuleren zondagmiddag foto's en filmpjes van slangenkenner Freek Vonk.

Bron: AD
algemeen dagblad

*

vrouw Joosje

bewerk
Re: nieuws van de dag
« Reactie #8 Gepost op: 14 januari 2016, 09:45 »
Goede morgen

ik kan het me nog zo heugen, als je als vakantieganger in Su liep, ondermarkt, dan hoor je wissel...
hoe ze zien dat jij een buitenlander bent mi srefi no sabi want mi srefi na Sranan sma.
maar ze hadden er een neus naar foe smeri, dies na Hollandte sma.

afijn, mij was geleerd ,,wissel niet op straat want ze belazeren je waar je bij staat met hun truckjes ...

mi no hoop dat het weer die kant op gaat met de wisselkoers ..
als ik de krant zo lees dan rijst het de pan uit.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Wisselkoers slaat op hol
PARAMARIBO - De wisselkoers voor zowel de US dollar als de euro is de afgelopen dagen op hol geslagen. Werd vorige week donderdag op de meeste plaatsen nog SRD 4,90 voor de dollar gerekend, dinsdag was dat SRD 5,20 en woensdag op een aantal plaatsen al SRD 5,25 en SRD 5,30. De koers voor de euro schommelde rond de SRD 5,60.

Assembleelid Asiskumar Gajadien (VHP) wijt de ongebreidelde koersvlucht aan een volgens hem niet-transparant beleid van financiënminister Gillmore Hoefdraad. In het parlement is de bewindsman gevraagd wat momenteel de dekkingsgraad van de Surinaamse dollar is, en drie maanden later wacht het college nog steeds op de officiële informatie van de bewindsman.

Gajadien stelt dat de dekking van de SRD momenteel "ver beneden het wettelijk vereiste" niveau ligt. Ook voert hij aan dat de Centrale Bank recentelijk via de Surinaamse Postspaarbank valuta-interventies heeft uitgevoerd, waarbij "op basis van willekeur mensen zijn geholpen". Terwijl de officiële wisselkoers voor de US dollar 4,04 is, verkocht de SPSB de US dollar voor SRD 4,50 meent de parlementariër. "Bij wie komt het verschil met de officiële koers terecht?" werpt hij op.

Een ontwikkeling die, aldus de politicus, het vertrouwen in de regering en de economie verder schaadt is de benoeming van controversiële personen en gepensioneerden op cruciale posten door president Desi Bouterse. "Er worden geen jonge, dynamische deskundigen benoemd, maar wel gepensioneerde mensen", klaagt de volksvertegenwoordiger.

In financiële kringen wordt gesuggereerd dat de wisselkoersen uit de pan rijzen, omdat de Centrale Bank van Suriname onvoldoende valutareserves heeft om te interveniëren en de Surinaamse munt te verdedigen. Volgens de weekbalans van de moederbank bedroegen de goudreserves plus buitenlandse vorderingen en andere buitenlandse waarden per 8 januari samen afgerond SRD 11,56 miljard oftewel afgerond 292 miljoen US dollar.

Bron De waretijd

*

vrouw Joosje

bewerk
Re: nieuws van de dag
« Reactie #9 Gepost op: 14 januari 2016, 09:58 »
sari tori,

man en vrouw sa libi leki meti. agoe nanga ding srefi.
die man vraagt die vrouw iets, en omdat die vrouw lang wegblijft , wan trobi so.
nee, de politie zal het maar druk hebben op zo een manier.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Het echtpaar Sabitri S. en Radjinderpersad S. is door de politie van Nickerie aangehouden voor wederzijdse mishandeling. De echtelieden staan bekend als habituele drinkers. Zondag zat de man met een vriend te borrelen voor de deur. De echtgenote voegde zich erbij om ook wat alcohol te drinken. Na enige tijd gedronken te hebben, moest de vrouw een opdracht voor haar partner uitvoeren. De vrouw liep naar binnen. De man die vond dat zijn echtgenote te lang wegbleef, ging ook de woning binnen.

 Aangezien hij de mening was toegedaan dat de vrouw zijn opdracht niet wilde uitvoeren, ontstond er een woordenwisseling tussen de twee. De man gooide een glazen bord op de vloer. Het bord viel aan diggelen met als gevolg dat de vrouw gewond is geraakt. Uit woede pakte zij een scherf en verwondde de man ook.

 De politie die het adres aandeed voor onderzoek, bracht het echtpaar over naar het bureau. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is het echtpaar heengezonden na verhoor. De politie sprak partijen aan om voortaan het vechtgedrag achterwege te laten, meldt de afdeling Public Relations

Bron: Starnieuws
*

Offline sarco

 • ******
 • 4956
  • Bekijk profiel
bewerk
Re: nieuws van de dag
« Reactie #10 Gepost op: 01 februari 2016, 12:31 »
Odi,

Waarom kunnen zelfs de doden geen rust hebben?

Lijk vrouw uit graf gehaald in holst van de nacht

http://www.starnieuws.com/index.php/welcome/index/nieuwsitem/33546?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

Lijk vrouw vermoedelijk misbruikt op begraafplaats

http://www.dbsuriname.com/dbsuriname/index.php/lijk-vrouw-vermoedelijk-misbruikt-op-begraafplaats/


Mocht dit wel het geval zijn, is het NECROFILIE

http://nl.wikipedia.org/wiki/Necrofilie

God Bless,
Sarco
*

Baltus

bewerk
Re: nieuws van de dag
« Reactie #11 Gepost op: 20 februari 2016, 01:22 »
doe het niet mevrouw, het leven kan mooi zijn....PARAMARIBO - Personen met zelfmoordneigingen van de Wijdenboschbrug halen, lijkt bijna een 'dagtaak' voor de Motor Surveillancedienst (MSD) van de politie. Minimaal drie keer per week worden er mensen die van de brug willen springen door een lid van de MSD overgehaald dat niet te doen.

De politie krijgt noodoproepen via de meldkamer, waar alerte burgers naartoe bellen en van camerabeelden van apparatuur op de brug. Dit camerasysteem wordt beheerd door de meldkamer. Deze stuurt de informatie door naar de MSD in het bureau Nieuwe Haven. Omdat MSD'ers op de motorfiets zijn en dichterbij de brug zitten, rukken zij direct uit bij zo'n melding. Dinsdag rond negen uur s 'avond heeft een jonge vrouw weer een poging ondernomen. Het is de agent van politie tweede klasse, Ivan Rijn, geweest die haar tot andere gedachten heeft weten te brengen. "Wij proberen met tact de persoon te overtuigen om van de brug weg te gaan", zegt Rijn.

 MSD'ers worden getraind om met zulke gevallen om te gaan. "Ik heb een mevrouw aangetroffen die zei een wandeling te maken om lucht te scheppen." Toen de agent haar voorhield dat het verboden is over de brug te lopen aarzelde zij even. "Ik vroeg naar de reden waarom zij zich van kant wilde maken. Ik heb met haar gesproken en heb haar tot andere gedachten weten te brengen." Volgens de voorzitter van de Unie van Surinaamse Vrouwen, Asha Mungra, grijpen mensen naar dit uiterste middel wanneer voor hen de situatie uitzichtloos is. "De psychische stress voor hen is groot. Zij schreeuwen om hulp." Mungra stelt dat iemand die een eerste poging waagt, dit makkelijk een tweede kan ondernemen.


bron.dwt
*

voetbal

bewerk
Re: nieuws van de dag
« Reactie #12 Gepost op: 05 maart 2016, 08:43 »
voetbal liefhebbers van voetbal inside.

Triest nieuws. Vanmorgen is de vrouw van René van der Gijp, Daniëlle, plotseling overleden. Dat meldt RTL Nederland in een persbericht.

RTL laat weten enorm mee te leven met René. “Uiteraard geven we René alle ruimte om zelf te bepalen wanneer hij zich weer klaar voelt om zijn plaats in te nemen bij Voetbal Inside”, schrijft de zender.

Daniëlle was de dochter van de in 2006 overleden modekoning en oud-wielerprof Theo Sijthoff

Ingekorte uitzending

Naar aanleiding van deze trieste gebeurtenis gaat de uitzending van Voetbal Inside vanavond door in een ingetogen vorm. Ook zal de uitzending een half uur korter zijn dan normaal en om 21.30 uur eindigen.
*

Tante Quakelien

bewerk
Re: nieuws van de dag
« Reactie #13 Gepost op: 08 maart 2016, 01:09 »
Odi,


hoe slecht kunnen sommige mensen zijn. ze hebben geen HART
lees dit, dan denk ik deze persoon moet dubbel en dwars gestraft worden die een meisje van 16 willens en wetens besmet.

lees maar


Hiv-positief persoon had onbeschermde seks met 16-jarige

07-03- 2016De politie van Apoera heeft vrijdagavond een hiv-positief persoon aangehouden die willens en wetens onbeschermde vleselijk gemeenschap heeft gehad met een 16-jarig meisje. Deze verdachte heeft volgens verklaring van het slachtoffer vrijwillig seks met haar gehad. Echter had hij het slachtoffer niet voorgehouden dat hij hiv besmet is. Het slachtoffer verklaarde bij de politie dat alvorens zij tot seks zijn overgegaan, zij de verdachte expliciet had gevraagd of hij aan een ziekte lijdt, omdat in de wandelgangen van Apoera bekend was dat hij besmet is. De verdachte gaf haar te kennen dat hij clean is en dat mensen zijn reputatie op deze manier proberen te schaden. Beide hebben toen een paar keren onbeschermd gemeenschap gehad. “De wet zegt dat wanneer iemand c.q. een hiv-drager bewust een andere besmet of onbeschermde seks heeft gehad met een ander, dat hij hiermede een strafbaar feit pleegt”, maakte de regiocommandant van West, hoofdinspecteur Widjaikoemar Oedit, duidelijk. In verband met het onderzoek is de 34-jarige verdachte M. in verzekering gesteld.
Bron Dag blad Suriname
Saskia Bandhan
*

sambala

bewerk
Re: nieuws van de dag
« Reactie #14 Gepost op: 08 maart 2016, 01:21 »
ma dat meisje ook, kon ze niet wachten met seks. pas 16 jaar , je weet dat je condoom moet gebruiken.
krasie yu krasie so.

wacht nog een paar jaar. ma nee, je wilt tollie!!!
nu heeft ze een nog groter probleem H I V  en ze kan ook zwanger zijn??

hopelijk krijgt ze goede medicijnen daar in Apoera.

Gerelateerde onderwerpen