wat is jou mening | - Baaswaterval.nl
Header Praktijk Baaswaterval

wat is jou mening

  • 1 reactie(s)
  • 3060 x bekeken
  • 1 reactie(s) 3060 x bekeken
*

ghutrv

bewerk
wat is jou mening
« Gepost op: 05 mei 2015, 04:55 »
04 May, 19:59

704e24eae1cde7899ff1474f548ed025.jpg___hi_jet.jpg
Hi-Jet kreeg de opdracht van de toren om terug te keren. De piloot was op weg naar Nickerie om gewonden op te halen. (Foto: Hi-Jet/Kevin Ngadimin)


 Jerrel van Embricqs, directeur van Hi-Jet, is bijzonder gebelgd over dat zijn piloot vandaag teruggeroepen werd. Leden van de VHP die naar de massameeting van V7 gingen in Nickerie, raakten betrokken bij een zwaar verkeersongeval. In opdracht van de leiding van de Luchtvaartdienst moest de piloot die ter hoogte van Jarikaba was, terugkeren.  

 Van Embricqs zegt dat hij pas laat 's avonds hoorde wat er is gebeurd. "Ik kijk niet naar politieke kleur. Iedereen die in nood is en hulp nodig heeft, krijgt die van ons. Wij vliegen ook diep in de nacht uit voor iedereen en krijgen toestemming ervoor. Ik heb de hele dag gebeld naar de verantwoordelijken van de Luchtvaartdienst, maar mijn telefoon wordt niet eens opgenomen", zegt Van Embricqs aan Starnieuws.

 "Wij maken geen onderscheid als het gaat om mensenlevens. Als meneer Brunswijk ons belt, al is het drie uur in de nacht, dan gaan we, want wij krijgen er toestemming voor. Wij zijn de enige die op dit ogenblik medische vluchten mogen uitvoeren. Wij zijn ervoor om mensen te redden", stelt Van Embricqs. Er was toestemming van de chirurg om de mensen op te halen, die in het ziekenhuis in Nickerie liggen. De vlucht werd iets na 17.00 uur uitgevoerd. De toren heeft de piloot teruggeroepen en verboden de mensen op te halen.

 Van Embricqs zegt dat hij morgenochtend de vlucht zal uitvoeren. Hij zal de slachtoffers ophalen. "Ik wil niet horen dat wij niet gaan omdat het om VHP'ers gaat. Wij maken geen onderscheid. Dit kan gewoon niet dat de piloot is teruggeroepen. Dit is heel erg. Wij halen mensen op ongeacht hun ras of politieke kleur. Dit kan echt niet dat de toren de piloot heeft teruggeroepen. En nu ik bel naar de leiding van de Luchtvaartdienst, nemen ze niet op", stelt de directeur van Hi-Jet.
bron starnieuws

*

komhalen is hier

bewerk
Re: wat is jou mening
« Reactie #1 Gepost op: 16 mei 2015, 00:00 »
soms kan je beter geen mening hebben.
wel  me bedenkingen. hihihi

Een man nam deze week een vrouw mee naar zijn woning aan de Monplaisirweg om seks met haar te bedrijven. Op een bepaald moment stuurde Joyce de man in kwestie naar de badkamer om zich op te knappen. Toen de sekslustige man terugkwam in zijn slaapkamer, was er geen spoor van de vrouw te bekennen. Zij was weg met een geldbedrag van SRD 1.000. Na de ontdekking deed de benadeelde aangifte bij de politie van De Nieuwe Grond. De politie heeft de aangifte opgenomen. De verdachte werd opgespoord en aangehouden. Zij is hangende het verdere onderzoek in verzekering gesteld. Uiteindelijk heeft de vrouw bekend en heeft zij het gestolen geld teruggegeven. Na afstemming met het Openbaar Ministerie zal de vrouw worden heengezonden


Gerelateerde onderwerpen