Sex dromen !!! in Dromen | Topic
maak hier een luku afspraak
Header Praktijk Baaswaterval

Sex dromen !!!

  • 0 reactie(s)
  • 786 x bekeken
  • 0 reactie(s) 786 x bekeken
bewerk
Sex dromen !!!
« Gepost op: 29 juni 2021, 03:03 »
 Goeienacht, ik heb een vraag. Ik ben heel erg gevoelig voor dromen.. sommige dromen van mij hebben dan een betekenis. Ik vroeg mij alleen af of één van jullie mij kunnen uitleggen.

Ik droom vaak dat ik sex heb met me ex vriend en dan meteen een buikje heb. ( mijn ex heeft al een kind ergens anders ) vorig jaar kreeg ik het bijna elke dag. Ik schrik daar ook van wakker maar ik voel dan wel dat ik iets heb gedaan. Ik heb al een jaar niets met hem gehad, toen het wel zo was was het erger. Na hem had ik iemand anders & bij hem had ik dat niet.


Een andere droom is dat mijn vriendin en mijn nichtje een vis uit de dierenwinkel kregen van mijn zus. Maar zij gaf mij niet. In die droom vroeg ik ook aan me vriendin waarom me zus een ieder een vis gaf maar mij niet ( mijn zus heeft pas een kind gehad & mijn vriendin en mijn nichtje zijn niet zwanger, ze hebben ook geen gemeenschap )


De laastste droom was dat ik bij mijn oma’s huis was met me nichtje & een politie man kwam met nog iemand. En zei je moeder leef niet meer. Ik vroeg hem toen, mijn moeder of mijn oma ? Hij zei toen mijn oma  ( ik zie mijn moeder als mijn oma...

Waardoor ik mezelf liet vallen op de grond. Mijn nichtje en ik hebben beide gehuild.. weet iemand misschien de betekenis van deze 3 dromen ik ben trouwens een jonge dame van 24 jaar oud





Gerelateerde onderwerpen