2 mannen die om mij gingen vechten in Dromen | Topic
maak hier een luku afspraak
Header Praktijk Baaswaterval

2 mannen die om mij gingen vechten

  • 2 reactie(s)
  • 2289 x bekeken
  • 2 reactie(s) 2289 x bekeken
Gast

Bosslady

bewerk
2 mannen die om mij gingen vechten
« Gepost op: 15 mei 2011, 01:14 »
Beste lezers,

Ik wil graag nog een droom met jullie delen wat ik niet snap. Ik heb namelijk gedroomd dat ik in een ruimte zat met witte muren om mij heen.  In die ruimte was er een bruine bank zonder poten dus ik zat gedeeltelijk op de vloer, maar wel op de bank. Ik was daar met een hindoestaanse man aan het praten. Op een gegeven moment kwam er een lange lichte jongen naar binnen met een spijkerbroek,zwarte leren jas en een zwarte muts.  En die jongen zei tegen die die man wat doe je met me vrouw. Ik voelde dat ik buiten me lichaam was getreden dus ik kijk naar mezelf die jongen en die hindoestaanse jongen. En die hindoestaanse jongen zei nee is mijn vrouw. Om dit verhaal niet te verwarren zal ik van te voren zeggen dat ik niet wist dat ik een relatie met een van deze mannen zou hebben.  ze hebben een minuut lang lopen halen en trekken en ik die daar zat keek verbaasd van wat gebeurt er nou. Die jongen die in de ruimte kwam lopen zei tegen mij in het surinaams van zeg hem ik ga hem slaan met  de m scheldwoord. Ik stond daar en wist niet wat ik moest doen. De 2 heren hebben gevochten die lichte jongen heeft toen het gevecht gewonnen. Hij zei je gaat nergens meer he ? En ik zei nee ik ga nergens meer. Ik ben naar een andere ruimte gelopen en een minuut later kwam hij kijken en hij hield me vast.
Waarom deze droom mij heeft bezig gehouden is omdat ik op dat moment geen vriend had en was ook niet opzoek. En ik heb deze droom ook op klaarlichte dag gedroomt.  Kan iemand mij uitleggen wat het betekent en of het überhaupt wel wat betekent?

Groetjes





*

Offline love-ly

  • so so lobi
  • ******
  • 8296
  • Just me
    • Bekijk profiel
bewerk
Re: 2 mannen die om mij gingen vechten
« Reactie #1 Gepost op: 16 mei 2011, 11:35 »
Odi Bosslady,

Ook hier zie je dat het met je komfo's te maken heeft .. bij het lezen van jou droom kwam de vraag naar boven "staan jou komfo's wel op hun plek?"

De een wilt voor ( dus jou man zijn) dan weer de ander een soort van bruja...
Ga in gebed en stel je vragen aan jou begeleiders om zo rust in je leven te krijgen en alles op orde te zetten.. dit zijn boodschappen waar je iets mee moet doen.

Succes,

Love-ly

It's a Love-ly thing

Gast

Bosslady

bewerk
Re: 2 mannen die om mij gingen vechten
« Reactie #2 Gepost op: 16 mei 2011, 14:01 »
Dank u wel. Voor uw uitleg want ik heb zolang met deze droom gezeten dat ik er niet meer uitkwam. Maar ik zal zeker gaan bidden en de dingen regelen die ik moet regelen.

Gerelateerde onderwerpen