Beste wensen voor 2014 en Droom kinderen in het water | - Baaswaterval.nl
Header Praktijk Baaswaterval

Beste wensen voor 2014 en Droom kinderen in het water

  • 0 reactie(s)
  • 1249 x bekeken
  • 0 reactie(s) 1249 x bekeken
bewerk
Beste wensen voor 2014 en Droom kinderen in het water
« Gepost op: 02 januari 2014, 18:44 »
Odi odi CC-leden en Obiaman,

Ik wil een ieder een Liefdevolle, krachtige en vruchtbaar 2014 wensen.

En bij deze bedanken voor zijn/haar bijdrage voor het ontstaan en het bestaan van de website.
Voor het participeren en uitwisselen van gedachten, adviezen, meningen en inzichten.
Dank voor de kennis en geestelijk wijsheid dat er onderling gedeeld wordt.
Hartelijk dank voor een leerrijk 2013 jaar.

Vervolgens mijn droom:
Ik heb enkele dagen geleden gedroomd maar ik kan alleen een klein stuk van onthouden.
Hoop dat u mij hiermee kan helpen met een uitleg.
Wat ik droomde is dat ik in een touringcar was met mijn moeder en in ene schoot het mij te binnen dat ik moest werken. Ik zei tegen mijn  moeder dat ik naar het werk moest maar ik wist niet echt welke dag het was.
Ik werkte 4 dagen in de week en 1 dag was ik vrij en vermoedelijk heb ik op mijn vrije dag gewerkt waardoor ik mijn moeder zei dat ik dan met het werk moest regelen dat ik een werkdag wisselt ivm  mijn vrije dag.
Ik zag daarna in ene dat ik met mijn zus was maar die was op een skatebord leek wel.  Later zag ik dat ik met een klein wit blond kindje was (ongeveer 2 jaar)die op de skatebord was en zag ik in ene dat deze van de stoep af de tuin in reed waar een afdaling was die naar het water ging.
Ik ging er gauw achteraan en liep langs de rand van de schutting en het water en ging met mijn hand in het water. Het water was donker en ik voelde een kinderhandje en pakte die beet en haalde die omhoog. (echter voelde ik nog een handje in het water).
Het kindje had dr ogen dicht en deed die toen open. Ik liet dr aan de kant staan en er was een jongetje van ongeveer 4 jaar die er ook stond. Het was de broer van t meisje. Ik vroeg hem of dat zyn zusje was en hij antwoorde nee. Hij gaf de naam door van zijn zusje en ik ging toen weer gauw  naar het water om het kind eruit te halen omdat ik nog een handje voelde.  Ik ging met mijn hand in t water en haalde nog een kind eruit. Dit keer was t een kind met donker haar. Ik wist dat dit niet het kind was die bij mij was op de skatebord en zette dit kindje ook langs de kant neer. Ik zag dat er heel veel mensen inmiddels stonden te kijken en af te wachten. Een witte man met donkerhaar riep (een troetelnaam) voor het kind dat ik er uit haalde. En was blij het kind te zien. Hij zei dat het hun kind is die ze kwijt waren. hij vertelde dat vele zo hun kinderen zyn kwijt geraakt, in ene was hun kind weg.
Er bleek een water monster te zijn die de kinderen dan neemt. Ik ging toen weer naar het water om het kind die bij mij was te halen.  Ik voelde nog meer handjes in het water en haalde weer een kind eruit. Ik weet nou niet zeker maar na ik het 3e kindje uit het water haalde en daarna weer ging naar het 4e kindje hoorde ik een geluid als sirene/alarm een monster geluid. Ik dacht waarschijnlijk dat het watermonster wakker was (zoals die man zei) maar ik moest het kind eruit halen. Het kindje had een wit gezichtje en dun blond haar.  Dat ik het kind aan de kant had gezet zag ik dat iedereen op straat door elkaar aan het rennen was met kinderen op de arm. Ik tilde het kind op en begon ook te rennen maar keek uit wat het geluid en soort monster het was. Dat ik achterom keek  leek het boven lichaam van de monster op een grote robot slang te zijn. Ik zag hem van verre uit het diepte van een grond komen van de andere kant van de schutting. Ik weet niet of deze monster mensen echt pijn zou doen, ik betwijfel het.
Maar vele mensen waren in het ongewisse gebleven dat hun kinderen gewoon tijdens het spelen op een skatebord daar terecht kwamen in het water en ze konden en wisten blijkbaar niets te doen. Ze waren in ene hun kind kwijt.
Dat ik met het kind op mijn arm rende hoorde ik mijn zus me in ene meerdere malen roepen vanuit een soort tank. Ik zag 2 tanken die tussen de mensen door reden op straat. Ik gooide het kind in de tank en sprong er zelf ook in.
Ik werd toen wakker.
Graag vraag ik uw inzicht over deze droom.

Grantangi Sabi so


Gerelateerde onderwerpen