DRINGEND!!!! Boodschap van zalig Oma... Help!!! | - Baaswaterval.nl
Header Praktijk Baaswaterval

DRINGEND!!!! Boodschap van zalig Oma... Help!!!

  • 6 reactie(s)
  • 3086 x bekeken
  • 6 reactie(s) 3086 x bekeken
*

happygirl

bewerk
DRINGEND!!!! Boodschap van zalig Oma... Help!!!
« Gepost op: 03 mei 2012, 21:20 »
Odi iedereen,

mijn broertje en ik hebben deze week 2 hele rare dromen gehad:

Ik droomde dat
mijn overleden Oma tegen mij zei dat ik geen aandacht moest besteden aan mijn tante want ze is jaloers op mij en geen familie van haar.
(Een vreemde opmerking da het haar jongste dochter is. Echter kan ik het niet met haar vinden maar dat komt weer door de slechte invloed van mijn eigen moeder).
Vervolgens nodigt zij mij uit om naast haar in bed te komen liggen?!?! Een overleden persoon (al is het mijn eigen oma) vraagt mij om naast haar te komen liggen??
(Laatst droomde ik namelijk ook al dat mijn nicht in de familie ging trouwen en had al gehoord dat er iemand in de familie zou te komen overlijden. En nu vraagt mijn Oma mij om naast haar te komen liggen???  :gasp:

Mijn broertje droomde
dat een vrouw wiens gezicht helemaal met witte poeder bedekt was tegen hem zei dat er een "vodoo man" gaat komen. Mijn broertje vroeg haar toen nog of het goed of slecht zou aflopen? Maar ze zei alleen slecht!  :erf:

Ik hoop dat iemand mij hiermee snel kan helpen want lekker zit mij dit nu allemaal niet meer....  :arf:

Alvast bedankt
HG

*

happygirl

bewerk
Re: DRINGEND!!!! Boodschap van zalig Oma... Help!!!
« Reactie #1 Gepost op: 04 mei 2012, 10:30 »
Odi iedereen,

vanochtend heb ik weer gedroomd met een overledene en heeft mijn broertje nog enkele aanvulligen op zijn droom gemaakt:

Ik droomde vanochtend
dat ik in Amerika zat maar geen verblijf had. Toen ik op zoek ging naar een hotel of dergl. liep opeens mijn neef naast mij (hij heeft een nogal turbulent verleden/?heden?). Samen gingen wij dus op zoek als opeens de zalig partner van mijn zalig Oma voor ons staat en mijn neef aanbied om ook voor hem boodschappen te halen. Mijn neef slaat het af en ik zeg tegen hem: Dat was nu een domme aktie. Je had je boodschappengeld kunnen sparen en andere dingen ervoor kunnen kopen en word wakker.

Mijn broertje vertelde daarnet  ter aanvulling over zijn droom dat voorafgaande zag hij een kind alleen in de menigte staan. Hij probeerde aandacht voor het kind te trekken zodat de begleider van het kind het zou opmerken. Toen heeft die vrouw met het gezicht met witte poeder het kind genomen. Mijn broertje vroeg nog wat hij (dan) kan doen? De vrouw zei alleen dat de "voodoo man" eraan komt, dat het een slecht teken is/zou aflopen en het té laat is. Als mijn broertje nog meer vragen wil stellen is ze opgelost in lucht...

Ik krijg er nu al weer kippenvel van. Iedereen alvast bedankt voor de uitleg.

Gr.
HG
 

*

Prodo misie

bewerk
Re: DRINGEND!!!! Boodschap van zalig Oma... Help!!!
« Reactie #2 Gepost op: 05 mei 2012, 19:16 »
Odi Odi Happygirl.

Je moet de goede boodschappen niet negeren. Je zalig oma, die brengt familiegeheimen naar voren. Als ze in bed kruipt, doet ze dat met een reden, ze komt jou beschermen.
We leren vaak dat we geen contact met doden mogen hebben, maar ze komen met een reden, vandaar de naam: Kabra.


Die dromen van je broertje hebben met hem te maken, die vrouw met het witte( lees: pimba)gezicht, beschermt hem. Waarschijnlijk wilde iemand hem iets aandoen, maar zij waakt over hem. Is het misschien een idee dat je broetje zelf zijn dromen opschrijft.

droom2
Je overleden oma laat ook zien dat je moet oppassen voor bepaalde familieleden, zie droom 1. Indien je onderzoekt doet naar bepaalde dingen over de familie, moet je het alleen doen, anders wordt je op een verkeerde spoor gezet/ gebracht( lees: mijn neef slaat het af).

gr
Prodo Misie
*

happygirl

bewerk
Re: DRINGEND!!!! Boodschap van zalig Oma... Help!!!
« Reactie #3 Gepost op: 05 mei 2012, 21:26 »
Odi Prodo Misie,

ontzettend bedankt voor uw toelichting. Ik begon mij al zorgen te maken omdat ik dacht; als een overledene mij vraagt om naast haar te komen liggen; zij misschien gezelschap in de hemel nodig heeft en ik ben nog té jong om nu al te gaan... :yes:

De rest is duidelijk en zal ik de komende dromen dan met spanning afwachten.

Mijn broertje kan geen Nederlands. Wij zijn niet in Nederland opgegroeid. Ik versta nog net Surinaams maar spreek het niet. Mijn broertje kan beide niet... Vandaar dus...  :whistle:

Nogmaals ontzettend bedankt voor de uitleg en de moeite die u genomen heeft.

Gr.
HG
« Laatst bewerkt op: 05 mei 2012, 21:29 door happygirl »
*

Prodo misie

bewerk
Re: DRINGEND!!!! Boodschap van zalig Oma... Help!!!
« Reactie #4 Gepost op: 06 mei 2012, 18:23 »
Odi HG,

YW.

Nee, je oma heeft je niet nodig in de hemel. Ze zal je begeleiden van daaruit, want er is een doel voor je weggelegd. Time will tell.

gr
Prodo Misie
*

Kuminda

bewerk
Re: DRINGEND!!!! Boodschap van zalig Oma... Help!!!
« Reactie #5 Gepost op: 14 mei 2012, 22:45 »
Hallo Happygirl,

Ik wilde graag op de droom van jouw broertje reageren.

Ik denk persoonlijk dat jouw broertje zich niet begrepen voelt. Doordat hij zich niet begrepen voelt, voelt hij zich emotioneel eenzaam. Ik weet niet of hij heel streng naar zichzelf is, maar als dat zo is dan kan dit destructief zijn.
Ik denk dat de droom een waarschuwing is. Zowel te streng zijn naar zichzelf toe en onbegrepen voelen, kunnen leiden tot een negatief eindresultaat. De vraag is of hij zichzelf afvraagt hoe hij, datgene waarmee hij zit en niet bij begrepen voelt, ermee kan omgaan.

Ik hoop dat het bovenstaande iets kan betekenen en ook aansluit op de realiteit.

Als dat niet zo is dan bied ik mijn excuses aan voor mijn foute ingeving.

Met vriendelijke groet,

Kuminda
*

Kuminda

bewerk
Re: DRINGEND!!!! Boodschap van zalig Oma... Help!!!
« Reactie #6 Gepost op: 14 mei 2012, 23:22 »
Hallo Happygirl,

Ik wilde graag reageren op je tweede droom.

Ik denk dat je jij bezig bent om je zelf te ontdekken en jezelf te ontplooien. Jou ontwikkeling heeft tevens te maken met jouw gevoelens. Jij wilt van bepaalde negatieve gevoelens af. Je bent naarstig opzoek naar betere of meer vriendschappen in je leven. Dit sluit tevens aan op mijn uitleg van je eerste droom zie privé bericht. Kennelijk heb je in het verleden iemand of anderen afgewezen die bij nader inzien wel waardevol voor jou kon zijn. Daar heb je spijt van. Je denkt erover na hoe jij een oud probleem (waarschijnlijk heeft dit te maken met de afgewezen persoon) op een andere manier kan oplossen. Ik weet niet of jij degene hebt afgewezen op grond van negatieve beïnvloeden van anderen en dat je dat nu wil recht trekken? Of dat jij bang was voor intimiteit, waardoor jij degene hebt afgewezen. En dit terwijl jij wel graag opzoek bent naar verborgenheid, veiligheid en liefde.

In ieder geval aansluitend op mijn privé bericht "alles komt op zijn tijd. Geduld is een schone zaak".

Ik hoop dat je iets met het bovenstaande kunt.

Met vriendelijk groet,

Kuminda
Gerelateerde onderwerpen