droom geld vinden op feest telefon pistool verliezen in Dromen | Topic
maak hier een luku afspraak
Header Praktijk Baaswaterval

droom geld vinden op feest telefon pistool verliezen

  • 0 reactie(s)
  • 1217 x bekeken
  • 0 reactie(s) 1217 x bekeken
bewerk
droom geld vinden op feest telefon pistool verliezen
« Gepost op: 13 september 2016, 15:53 »
Goedemorgen samen, ik hb de volgende droom gehad. Kunnen jullie mij helpen met wat het zou kunnen betekenen.


ik droomde dat ik samen met mijn  jongere neef op een feest was die gehouden word door de RBC bank.  Dat feest was leuk, het leek alsof ik in een club was die een behoorlijk goede sfeer had, maar ik was vlgsmij in congress hal.  Tussendoor moest ik wat gaan halen in de auto, dat ben ik ook gaan halen en kwam terug.....
terug aangekomen wilde een vrouw (collega) wat voor me (sap ofzo) verkopen, ik zei dr dat mi skeer. Maar op 1 of andere manier heb ik toch sap bij dr kunnen kopen.  En het kleingeld dat ze me gaf was teveel, veels te veel. Eerste instantie dacht ik dat ze een grap maakte, dus speelde ik het spelletje mee door tedoen alsof ik het niet door had dat ze me teveel kleingeld had gegeven. maar daarna liep ze weg en kwam niet terug, in tegenstelling van wat ik dacht. Ik was wel blij want mi baka dacht ik toch mi beng skeer. Daarna dacht ik, als ze het door heeft wannner we weer aan het werk zijn en ze komt me vragen ga ik dr geven, maar als ze me niet komt vragen mo hor a moni. Daarna zag ik op de grond een SRD 20, ik dacht: mensen zijn dronken dus ze laten geld vallen bij het halen van dingen uit hun zak. Ik liep toen naar die srd 20 om het te pakken voordat anderen het pakken. toen ik dichtbij was zag ik dat die srd20 op iemands voet was. dus de persoon had een slipper aan en die srd20 was erop. De persoon (een chinees van ong 20-25jr) had niet door dat dat geld op zijn voet was. Dus ging naas hem en deed alsof ik wat liet vallen en nam bij het bukken die srd20. Daarna liep ik weg uit zijn buurt......... Daarna skipte mn droom en het volgende wat ik me kan heugen is dat we naar buiten liepen van dat feest. Ik zocht naar mijn sleutels en mijn schoenen/slippers. Ik vond mijn autosleutel bij de ingang van de plaats, maar mijn schoenen kon ik niet vinden. Een dame zag me zoeken en vroeg wat k zocht. Ik vertelde dr en ze zei: je schoenen zijn daar in die grote doos, wanneer er teveel voor de deur zijn ruim ik ze op en zet ze in die doos. Ze wees naar links naar een grote doos. Ze zei haal ze snel want ze zijn volgensmij de laatste in die doos. ....daaarna droomde ik dat mijn neefje en ik van dat feest naar zn auto liepen die geparkeerd stond op het onafhankelijksheids plein. We liepen langs een fotograaf die een foto shoot had met een naakte vrouw. Mijn neeje en ik keken elkaar vreemd aan. Ik dacht dit moet een braziliaanse zijn. Ik liep voorop en zag zijn auto sleutel aan een portier. Ik zag het en zei: Hoe kan je die sleutel laten aan die deur? je moet oppassen met dieven.
Hij zei: Shit ik ben het vergeten.
Ik: no spang laten we kijken als er niets is meegenomen.
we gingen in de auto en keken rond. Ik dacht dat mijn 2  telefoons gestolen waren, maar mijn neefje zei dat hij mijn werk telefoon extra goed bewaard had en dat het er nog steeds was, waarna hij me het gaf. ik zei gelukkig en bleef door zoeken naar mijn ander toestel. Ik vond mijn toestel niet, maar vond een ander onbekend telefoon in de auto, ik gaf het aan mn neefje en vroeg als het van hem was, hij zei van niet. We reden toen weg. Tijdens het wegrijden kwam ik tot besef dat ik als laatste in de auto was toen ik wat moest halen, dus ik heb de auto open laten staan...Daarna ging mijn droom door maar niet in de zelfde setting.
Ik was met mijn vriendin en reed naar een huis in aanbouw. ik ging daar om mijn vuistvuurwapen tehalen, ik had het daar bewaard, ook had ik andere gereedschappen daar maar die had ik nog niet nodig. Daar aangekomen trof ik 2 arbeiders aan van ong 18 en 45 jr. die ene van 18 was bezig wat te lassen op zijn fiets en die andere was bezig aan dat huis. Ik zei heren mi kong tek wang san ff yere en liep door naar de kamer waar ik mijn pistool had bewaard. Daar aangekomen zag ik de plek, waar ik het had bewaard niet meer. ik zocht maar kon het maar niet vinden. Ik dacht toen, misschein vergis ik me en begon toen het heel huis door te zoeken, maar niks. Ik dacht toen misschien hebben die arbeiders het gevonden, maar ik was niet zeker, dus wilde ik ze ook niet vragen. Want als ik ze zou vragen en ze wisten niet dat er een pistool daar was zouden ze het vanaf dat moment weten en zouden ze het kunnen gaan zoeken. Ik heb ze toen gezegd: heren ik heb gereedschappen hier sinds voordt jullie hier zijn komen werken, het zijn mijn gereedschappen, wanneer jullie weg gaan letop dat jullie niet perongeluk mijn gereedschappen meenemen. Daarna zei ik iets van: doen jullie dat werk goed want dit huis wordt van mij, zo gauw het af is koop ik het over, de afspraken zijn al gemaakt met jullie werkgever (ik wilde wat hiermee bereiken, maar ik weet nu niet meer wat). Daarna zocht ik door en vond een paar speelgoed pistolen en een gedeelte van een echte. Maar het was niet van mijn pistool. Tijdens het zoeken reed er een matie van me naar me toe in zijn witte integra en die zei dat hij voorgoed zou verhuizen naar nederland. ik groette hem en hij reed weg. .................vlgsmij was dit alles en werd ik wakker.   


PS
Wat ik zo vreemd vind is dat ik in het echt niet zo piraat ben met geld dat niet van mij is, als iemand me teveel kleingeld geef, geef ik het altijd terug. En dit gebeurd meestal met een vreemde, dan laatstaan een collega die zou het 100% terug krijgen.
in het echt bn ik wel vergeetachtig dus dat van die auto zou best wel kunnen, maar voor de rest vind ik dat ik in die droom vreemde gedragingen vertoon.





Gerelateerde onderwerpen