Droom met fiets / ruzie met vriendin in Dromen | Topic
maak hier een luku afspraak
Header Praktijk Baaswaterval

Droom met fiets / ruzie met vriendin

  • 0 reactie(s)
  • 1060 x bekeken
  • 0 reactie(s) 1060 x bekeken
bewerk
Droom met fiets / ruzie met vriendin
« Gepost op: 15 juni 2016, 14:25 »
Goedendag,

Onlangs heb ik een droom gehad, maar in deze droom ga ik als het ware van het een moment naar het andere moment kort achter elkaar.

In het eerste moment zit ik op de fiets en ben ik aan de telefoon. Ik had wind tegen dus kwam moeizaam vooruit.  Mijn vriendin en ik hebben een discussie en vertel haar dat ik zo thuis ben. Daarna ben ik gelijk in een het andere moment waarin ik thuis ben, alleen de omgeving, het huis is onbekend, maar in die droom is de woning mij bekend.

Mijn vriendin en ik hebben ruzie/discussie en sla haar een paar keer in het gezicht wat nogal opmerkelijk is, want ik ben niet het type die slaat. Haar reactie was van "je kan me slaan het doet me toch niets"! Ze leunde met haar 2 armen over elkaar en leunde haar hoofd op haar armen aan de rand het bedeinde. Vervolgens riep ik "Ben je weer terug of wil je weer terug naar je ex". Weet niet meer precies wat ik had geroepen, En toen riep ze had je dat dan niet door dan.

Ik ben weggelopen en werd vervolgens werd ik wakker, maar had er geen raar gevoel aan over gehouden. Sterker nog het deed me weinig.
Dat is me vooral bijgebleven.

Gr,
Stanley





Gerelateerde onderwerpen