droom nu steeds over slippers in Dromen | Topic
maak hier een luku afspraak
Header Praktijk Baaswaterval

droom nu steeds over slippers

  • 0 reactie(s)
  • 1348 x bekeken
  • 0 reactie(s) 1348 x bekeken
bewerk
droom nu steeds over slippers
« Gepost op: 30 december 2016, 11:15 »
Odi droomuitleggers,

Gisteren droomde ik dat ik naar de huisarts was. Als ik weer in de wachtkamer ben dringt het pas tot mij door dat ik mijn klachten niet besproken heb. Ik heb nu een mannelijke huusarts en was nu bij een vrouwelijke arts. Als ik naar mijn fiets toe loop om het uit het fietsenrek te halen kan ik er niet uit, rr staat een scooter bij de uitgang geparkeerd. Ik til die fiets op en loop over 2 fietsengootjes heen. Ik fiets weg en rij naar binnen bij de orthopedie en draai rechts omkeer en zeg verkeerd! Ga even later terug en zeg tegen die ene broer dat ik nu 200, vergoed krijg en of ik gezondsslippers in de plaats kan krijgen. Hij vraagt naar mijn maat en ik zeg 38 en zijn broer zegt maat 4. Hij komt met zwarte slippers trrug en ik betaal 160, euro  en ga weer weg.

Vannacht droom ik dat ik een groep met meer Surinaamse leerlingen kreeg met gedragsproblemen. Mijn blanke collega wilde een kin niet meer in haar groep. Dat kind keek heel verdrietig. Een andere collega kwam en gaf hem een aai over zijn bol en zei tegen hem wees nuet verdrietig want ik hou wel van je. Zij en ik moesten een lokaal delen wat ik storend vond. Ik had in mijn eigen lokaal slippers die ik wilde ophalen, maar ik werd zo in de gaten door de directeur gehouden dat ik niet naar mijn lokaal durfde te gaan. Ik zou een collega vragen om mijn slippers  boven voor mij te halen.

Mijn  visie op die droom dat ik ingesloten zie ik als positief. Ondanks ik ingesloten was ben ik  toch met mijn fiets over het fietsenrek  heen gelopen.
Due zwarte schoenen en slippers vind ik niet positief.

Zou graag van jullie jullie visie willen horen over mijn dromen.
Alvast bedankt  en alvast een zalig uiteinde en een gezond 2017.
Odi, Banabong





Gerelateerde onderwerpen