Droom over een doodskist van een tante in Dromen | Topic
maak hier een luku afspraak
Header Praktijk Baaswaterval

Droom over een doodskist van een tante

  • 0 reactie(s)
  • 1324 x bekeken
  • 0 reactie(s) 1324 x bekeken
Gast

Angela

bewerk
Droom over een doodskist van een tante
« Gepost op: 02 april 2017, 02:14 »
Ik heb eergister een droom gehad na lange tijd waar ik mee zit. Als ik droom en ermee zit dan is het een boodschap voor me maar weer niet wat ik hieruit moet begrijpen.

Mijn tante Virginia (opa's broers kind) kwam plotseling te overlijden op jonge leeftijd 53 jaar. Ze overleed op haar werk doordat ze plotseling uit het niets lucht te kort kwam en kon niet goed ademen kreeg kramp in haar hart en overleed op het werk. Tante Virginia wilde dat mensen die afscheid van haar kwamen nemen wit aan deden. Door alle haast op haar begrafenis kwamen mijn vriend, oma en ik niet in het wit. Toen we daar waren wilde ik naar binnen gaan en toen zei een heer u heeft geen wit aan u mag geen afscheid nemen. Ik zei tegen me oma shit helemaal vergeten we hebben geen wit aan. Toen de mensen de zaal moesten verlaten ging de deur open en zag ik mijn tante in de kist liggen ze lag er zo mooi opgebaard bij.

Opeens waren we bij mijn oma thuis en vroeg ik aan haar 2 zonen(mijn neefjes) en dochter(nicht) van eyy jullie ma is jong dood gegaan het is pas gebeurd hoe zijn jullie er zo cool over jullie pa gaat er ook al goed mee om. En ze antwoorden jaaa dit hoort gwn bij het leven he en dat was het.


BEN BENIEUWDD WAT VOOR BOODSCHAP DIT IS





Gerelateerde onderwerpen