Droom over een "kotluku", de vrouw had een slang en liet een "pangi"zien. in Dromen | Topic
maak hier een luku afspraak
Header Praktijk Baaswaterval

Droom over een "kotluku", de vrouw had een slang en liet een "pangi"zien.

  • 2 reactie(s)
  • 2921 x bekeken
  • 2 reactie(s) 2921 x bekeken
Gast

Shy

Goedemorgen.

Ik droomde dat ik met mijn nicht naar een vrouw ging voor een een "kotluku". Die luku was voor mijn nicht bestemd.
Zij ging op een hout bankje tegenover die vrouw zitten en ik naast die vrouw. De omgeving leek op Suriname, hout huisje, bomen en de luku vond buiten plaats. Ik zag de vrouw haar gezicht niet, alleen haar achterkant, ze was dik en had lang haar. Ik zat aan haar rechterkant en haar linker kant hield ze een slang vast. Ik zag alleen de kop van de slang, hij was een wit ,had zijn bek open en keek mij aan. Ik werd bang en de vrouw zag het, ze gebaarde mij afstand te nemen. Ik ging dus ook op afstand staan, en kon de vrouw en mijn nicht nog zien zitten. Ze stonden op en de vrouw haalde een pangi voor haar. De pangi was groen ( beetje turquase) achtergrond met bruine motieven.
( Jampanesi stof). Mijn nicht kwam naar mij toe lopen met in haar ene hand de pangi en in haar andere hand een papiertje waar potlood geschrijf opstond. Ze zag er boos en verdrietig uit, ze had ook dikke tranen op haar gezicht. Ik vroeg haar als de vrouw haar niet gezegd had wat ze verwachtte en ze schudde haar hoofd, daarbij propte ze heel hard het papiertje in haar hand. Ik kon dus ook niet zien wat er opstond. Onderweg naar huis heeft ze verder niks meer gezegd, thuis bij haar ouders aangekomen zei ze ook niks. Leek alsof ik haar ouders vertelde wat er gebeurd was.

Ik zit heel erg met deze droom en hoop dat iemand weet wat deze droom kan betekenen




Gast

Prodo misie

bewerk
Re: Droom over een "kotluku", de vrouw had een slang en liet een "pangi"zien.
« Reactie #1 Gepost op: 20 oktober 2012, 20:06 »
Goedemorgen.

Ik droomde dat ik met mijn nichtJe nicht(lees: in jouw geval) in je droom ben jij naar een vrouw ging voor een een "kotluku". Die luku was voor mijn nicht bestemd.
Zij ging op een hout bankje tegenover die vrouw zitten en ik naast die vrouw. De omgeving leek op Suriname, hout huisje, bomen en de luku vond buiten plaats. Ik zag de vrouw haar gezicht niet, alleen haar achterkant, ze was dik en had lang haar. Ik zat aan haar rechterkant en haar linker kant hield ze een slang vast. Ik zag alleen de kop van de slang, hij was een witDe witte slang staat voor de vodu, het is iets van de familie(lees: bere vodu) ,had zijn bek open en keek mij aan. Ik werd bang en de vrouw zag het, ze gebaarde mij afstand te nemen. Ik ging dus ook op afstand staan, en kon de vrouw en mijn nicht nog zien zitten. Ze stonden op en de vrouw haalde een pangi voor haar. De pangi was groen ( beetje turquase) achtergrond met bruine motieven. Wellicht moet je deze pangi aanschaffen het hoort bij de vodu.
( Jampanesi stof). Mijn nicht kwam naar mij toe lopen met in haar ene hand de pangi en in haar andere hand een papiertje waar potlood geschrijf opstondJe zal onderzoek moeten verrichten dmv gebed en alles keurig noteren. Ze zag er boos en verdrietigHet lijkt alsof degene verdrietig is, maar het is de vodu die boos en verdrietig is, er is veel gebeurd, dus het is aan jou om het te onderzoeken uit, ze had ook dikke tranen op haar gezicht. Ik vroeg haar als de vrouw haar niet gezegd had wat ze verwachtte en ze schudde haar hoofd, daarbij propte ze heel hard het papiertje in haar hand. Ik kon dus ook niet zien wat er opstond. Onderweg naar huis heeft ze verder niks meer gezegd, thuis bij haar ouders aangekomen zei ze ook niks. Leek alsof ik haar ouders vertelde wat er gebeurd was.Tijd voor onderzoek, je kan het  ook aan je ouders vragen wat er in het verleden is gebeurd, een ding het is niet goed wat ik hier lees.

Ik zit heel erg met deze droom en hoop dat iemand weet wat deze droom kan betekenenShy, ik hoop dat je het eea begrijpt wat hierboven is vermeld, is iets wat een ander niet voor je kan oplossen. Mochten er vragen zijn dan hoor ik het graag.

Samenvattend: Je bent getuige geweest van iets, wat in jouw familie speelt of heeft gespeeld. Die vrouw hoort bij de vodu, bid en onderzoek het.

God bless,
Prodo M.

Gast

Shy

bewerk
Re: Droom over een "kotluku", de vrouw had een slang en liet een "pangi"zien.
« Reactie #2 Gepost op: 21 oktober 2012, 23:26 »
Bedankt voor uw reactie! Ik begrijp het wel. Er hebben zich inderdaad wat dingen in het verleden afgespeeld binnen mijn familie. Maar er is ook al het een en ander gedaan en uit deze droom te merken nog niet voldoende. Ik had alleen gedacht dat de droom meer op mijn nicht sloeg, dan op mij. Nogmaals bedankt voor uw inzicht.

Gerelateerde onderwerpen