Droom over een witte hond en droom over een man met 3 messen. in Dromen | Topic
maak hier een luku afspraak
Header Praktijk Baaswaterval

Droom over een witte hond en droom over een man met 3 messen.

 • 4 reactie(s)
 • 3629 x bekeken
 • 4 reactie(s) 3629 x bekeken
*

Offline NaSaDe

 • ****
 • 122
 • Te joe kar' mi na mi neng; dam' de!
  • Bekijk profiel
bewerk
Droom over een witte hond en droom over een man met 3 messen.
« Gepost op: 13 augustus 2008, 23:44 »
Goeieavond Obiaman en een ieder die me kan helpen met de volgende dromen  :smile:.

Ik kan de eerste gehele droom niet goed herinneren. Ik heb het gedroomd nadat ik me een avond heel raar voelde en moeite had om in slaap te vallen.
Ik droomde dat ik aan de achterkant van huizen liep. Dus in een pad/steeg waar de tuinen/schuren elkaar grenzen zeg maar. Er was een witte hond die op een wolf leek(geen husky) met een rode zakdoek om zijn nek. Hij deed wild/speels en rende door tuinen heen en kwam weer terug. Hij lette niet op mij en ik liep  rustig door. Op een gegeven moment werd het pad smaller en stond er een man die het baasje van de hond was. Hij moest schuiven anders kon ik niet langs gaan. Hij bleef staan en opeens sprong de hond op me. Hij beet me niet en het leek alsof zij mij kenden en ik hen ook; maar dat ze me gewoon wilde pesten/irriteren. Ik begreep niet waarom ze zo vervelend deden. Volgens mij ben ik wel langs gegaan, maar de rest kan ik me niet herinneren. Als ik het goed heb, had de man een witte broek aan en een witte mouwloze hemd en ook een rode zakdoek om zijn nek. Hij had een blanke huidskleur, maar was niet blank.

De volgende droom:
Ik was 's nachts aan het fietsen in mijn oude woonplaats. Opeens was er ook een man op een fiets. Hij had een hindoestaans uiterlijk en zag er niet vriendelijk uit. Hij sprak engels tegen me. Ik was onmiddelijk bang voor hem. Ik had het gevoel dat hij me iets zou doen. Hij vroeg me een adres of huisnummer, maar ik stuurde hem expres de andere kant op. Hij pakte 3 messen uit een tas en hield ze voor zich vast. Ik probeerde snel weg te fietsen, maar het lukte niet. Mijn kind zat achterop. Ik was vreselijk bang. Hij fietste ook steeds dezelfde kant als mij op, op zoek naar iets/iemand en ik zei steeds in het engels dat het de andere kant op was. Waarom ik bang voor hem was weet ik niet, want het leek niet alsof hij me iets wou doen.

Ik was gefrustreerd dat ik niet sneller kon fietsen en nam het risico om via het park te gaan. Ik zag een groepje jongens staan en dacht dat ze me niets zouden doen, omdat ik met mijn kind was. Ik kon gewoon langs ze fietsen.

Mijn kind ging achterop staan en kwam toen voor staan(tussen mij en het stuur in). We kwamen aan in de straat waar ik vroeger heb gewoond en daar was het licht(overdag). Bij mij oude huis aangekomen stonden er allemaal schilderijen voor de deur. En een oventje waar ik samen met iemand anders broodjes met slagroom en andere zoete broodjes in deed. Ik zei nog lachend dat ik het jammer vond dat het kunst was, anders had ik het op gegeten.

Ik ging naar binnen in de woning en het was druk met veel mensen. De woning was wit en de inrichting ook. De inrichting verbaasde me, omdat ik een paar weken geleden ook met deze woning heb gedroomd en toen was het alleen wit en stond er niets in. Dit kon ik me dus nog herinneren in de droom.

Het voelde niet vervelend dat er veel mensen waren. Er kwam een vrouw naar me toe(het leek alsof ze bij mij in dienst was) en zei dat er telefoon voor me was. Degene aan de telefoon zei tegen me dat we een afspraak voor de volgende dag hadden. Ik zei tegen haar dat dit niet het geval was, want we hadden elkaar net leren kennen en dat ik haar nog zou bellen voor een afspraak. Ze vond het goed en zei toch; tot morgen en vrijdag. Ik hing op en begreep niet waarom ze zo koppig deed.
Er was ook nog een stukje waar een man me ergens heen bracht buiten. We kwamen aan lopen en er was een band aan het spelen. Het zou in Suriname kunnen zijn want de zon scheen en ik kan me herinneren dat het zandgrond was. Hij pakte een microfoon om mee te zingen en zongen me toe. Het enige wat ik me ervan kan herinneren is dat ze iets met bonuvrouw erin zongen.

Ik hoop dat iemand me kan helpen met deze ingewikkelde dromen.   :he:

Bless,

NaSaDe


« Laatst bewerkt op: 29 augustus 2008, 13:19 door Obiaman »
Wie goed doet, goed ontmoet.


*

Offline NaSaDe

 • ****
 • 122
 • Te joe kar' mi na mi neng; dam' de!
  • Bekijk profiel
bewerk
Re: Droom over een witte hond en droom over een man met 3 messen.
« Reactie #1 Gepost op: 18 augustus 2008, 09:35 »
Ff uppen!!

Odi Obiaman,

Ik wacht geduldig, doch met smart.  :wink2:*

Offline NaSaDe

 • ****
 • 122
 • Te joe kar' mi na mi neng; dam' de!
  • Bekijk profiel
bewerk
Re: Droom over een witte hond en droom over een man met 3 messen.
« Reactie #2 Gepost op: 29 augustus 2008, 09:49 »
Is er niemand die me kan helpen met deze dromen???  :frown:
*

Offline Obiaman

 • ******
 • 1140
  • Bekijk profiel
bewerk
Re: Droom over een witte hond en droom over een man met 3 messen.
« Reactie #3 Gepost op: 29 augustus 2008, 15:16 »
Odi,

Wanneer men droomt dat er een persoon of wat dan ook Engels of een vreemde taal dan jouw eigen taal spreekt, dan moet gelijk het lampje branden, mijn vijand.


Gelukkig weet je te ontkomen wat aangeeft dat je jezelf hebt gered in iets.
Het zou best kunnen dat je die week of die dag iets gedaan hebt of ergens bent geweest.

Op aarde zijn er enge boze geesten, en zoals je het aangeeft, is er iets op je pad geweest wat jou moest tegen houden belemmeren, maar je had hem gelijk door.

Je ziet het in een verhaal, maar er is inderdaad iets geweest dat jou pad wilde kruisen, desnoods met geweld.

Maar gelukkig het heeft je niet geraakt. Maar het is je vijand wanneer iets een vreemde taal spreekt.

(zijn die 2 dromen de zelfde week gekomen of ver van elkaar)

Heeft met je pad temaken. Dat wat je wilt gaan bereiken, je doel.
Maar je wint wat goed is.

Odi nanga brasa, Obiaman.
*

Offline NaSaDe

 • ****
 • 122
 • Te joe kar' mi na mi neng; dam' de!
  • Bekijk profiel
bewerk
Re: Droom over een witte hond en droom over een man met 3 messen.
« Reactie #4 Gepost op: 29 augustus 2008, 17:55 »
Obiaman, bedankt.

De dromen heb ik een aantal dagen na elkaar gehad.
Ik kan me niet echt herinneren dat ik ergens anders ben geweest dan normaal.
Bij de eerste droom was ik die avond naar kwakoe geweest in 1 van die tenten waar een band speelde. Toen ik thuis kwam voelde ik me heel vreemd. Kan het niet echt beschrijven, maar had het gevoel alsof iets in me was. Ik zelf dacht dat het iets met een ingi van me te maken had, omdat ik onder een rood/witte  overtrek lag. Als ik opstond en in de woonkamer ging zitten, had ik het gevoel niet. Dacht dus dat die hond(wit met rode doek) met me ingi te maken had.

En wat betreft het huis: Ik had een paar weken eerder erover gedroomd. Het was toen ook helemaal wit, maar niet ingericht. Er was een witte trap, maar die was tot de helft af. Het begon  niet vanaf de vloer, maar in de lucht zeg maar. Het lee alsof dat huis nog van ons was en we daar niet woonden, maar dat me opa erop paste. Want ik keek ook nog wat voor post er was gekomen enz.

Gerelateerde onderwerpen