droom over familie in Dromen | Topic
maak hier een luku afspraak
Header Praktijk Baaswaterval

droom over familie

  • 1 reactie(s)
  • 1792 x bekeken
  • 1 reactie(s) 1792 x bekeken
bewerk
droom over familie
« Gepost op: 08 november 2012, 20:44 »
odi odi allemaal,


ik droomde dat ik me moeder en haar zus zag staan in hun midden danste een grote dikke aboma op zijn staart. ik hoorde een stem tegen me praten maar zag de persoon in kwestie niet, die vertelde mij dat het probleem zich voordeed tussen mijn moeder en haar zus. toen zag ik dat ik thuis was en mijn broer mij is komen halen, ik vertelde hem dat ik niet lang weg kon blijven.
deze vertelde mij dat het hoognodig was dat ik meekwam.
hij bracht me naar een pretpark leekt het wel ik vertelde hem dat ik geen geld had om deze te kunnen betalen.
maar bij aankomst zat er niemand bij het loket. ik trefte me hele familie in het park, daarna  bevond ik mijn bij de tante die samen met mijn moeder en de slang stond haar huis.ik zag dat het er slecht uit zag de hele familie was aanwezig ze waren allemaal bezig om haar huis op te knappen zij keek hoe we bezig waren toen ontstond er een onenigheid tussen mij en mijn neef waarbij ik hem kort antwoorde en op zijn plaats zetten omdat een ander fm lid vroeg mij wat aan te geven en was bereid het te pakken. toen vroeg me oom waar de plinten waren toen zei mijn neef ja we wachten op haar anders kunnen we niet verder. ik antwde jou moet ik niks geven want ik praat niet met jou en je hebt mij niks gevraagt dus hou je erbuiten.toen reikte ik de spullen aan. ik liep naar de keuken en zag 2 tantes en 1 nicht in de keuken ik sprak me nicht aan op het volgende wat zei deed ik zag dat ze een kinder nagel aan een picet op het vuur aan het branden was ik zei haar dat ze het niet moest doen en het niet goed was zei antwoorde ij ik ben toch al bezig dus laat het uitbranden.


ik werd gebeld door de vader van mij kind, zag hem tegelijke tijd hoog in een stoel zitten deze vertelde mij a ting lipi no fu du a sani gi a boy iets met prati ozo ik vertelde hem dat ik niet wist wie ik met dit probleem moest raadplegen. hij vertelde mij ju moes fu dwing nosos mi nanga ju na lasi mang ik vertelde hem dat ik hem als vader degelegenheid wilde geven om het voor zijn zoon te doen. deze vertelde mij yu m ding noso wie na lasi mang.

dit  was mijn droom




Gast

Prodo misie

bewerk
Re: droom over familie
« Reactie #1 Gepost op: 09 november 2012, 11:46 »
Odi Romaisa,

Deze droom geeft aan dat eea voor de vodu geregeld moet worden. Jij bent de aangewezen persoon om dit te bewerkstelligen, het ( lees: dikke aboma slang) huist bij jou.

Het laatste stuk van die droom heeft een speciale boodschap: Het is een waspratie met zijn zoon, het is nu aan jou om uit te zoeken waarom en als je dat wilt. Zoiets moet je niet opgedrongen worden, het is jouw kind. Zeker nu er ook aan je gezegd wordt van: mi na lasi mang.

Blessie,
Prodo misie


Gerelateerde onderwerpen