Droom over het uitdelen/bereiden van eten voor familie in Dromen | Topic
maak hier een luku afspraak
Header Praktijk Baaswaterval

Droom over het uitdelen/bereiden van eten voor familie

  • 0 reactie(s)
  • 1342 x bekeken
  • 0 reactie(s) 1342 x bekeken
Gast

Ilsemary

bewerk
Droom over het uitdelen/bereiden van eten voor familie
« Gepost op: 21 juli 2017, 16:40 »

Goedemiddag,

Graag zou ik wat helderheid willen over een droom die ik enige tijd geleden heb gehad.

Ik droomde dat ik in een huis was met familie (moederskant). Het huis is niet mijn huis, ook niet mijn ouderlijk huis, maar het voelde wel bekend. Het was ook geen modern huis, eerder ouderwets.
Er was niemand jarig maar het grotendeel van mijn familie was wel aanwezig. Op een gegeven moment ging ik de keuken in omdat mijn tante mij vroeg om eten (rijst) op te scheppen. Toen ik de keuken in kwam zag ik heel veel wit, gekookt, rijst op het aanrecht. Ook in de magnetron zag ik alleen maar rijstkorrels. Ik was uiteraard verbaast over de hoeveelheid rijst die ik aantrof.

Daarna stond ik ineens in iets wat leek op de woonkamer, en was hier nu zelf bezig met het koken van rijst en mijn vader hielp mij hierbij. We stonden achter een tafel en op die tafel zag ik nog meer bakken met eten, waaronder moksi alesi, bami en voor zover ik mij kan herinneren ook soep. Mijn vader stond de gehele tijd aan mijn zijde. Familie leden kwamen bij ons om eten te halen. De stemming was verder goed en toen ik wakker werd had ik het gevoel dat we iets belangrijks aan het doen waren. Nogmaals het was geen feest, maar leek meer op een familie bijeenkomst.

Kan iemand mij op weg helpen? Ik hoop dat het niet te vaag klinkt.

Alvast bedankt





Gerelateerde onderwerpen