Droom over trouwen,afscheid van onbekend iemand en geld vinden | - Baaswaterval.nl
Header Praktijk Baaswaterval

Droom over trouwen,afscheid van onbekend iemand en geld vinden

 • 2 reactie(s)
 • 3757 x bekeken
 • 2 reactie(s) 3757 x bekeken
*

Offline blacksugard

 • *****
 • 487
 • Zijn licht niet onder de korenmaat zetten
  • Bekijk profiel
Odi odi iedereen ,

Wie kan mij nader helpen om mijn droom van vandaag toe te lichten want ik kom er niet uit en weet niet wat ik ervan moet denken of maken. Ik heb 2 dromen boeken en kon niets over trouwen vinden. Het is nu ook de 2e keer dat ik over trouwen droom maar word er niet wijzer van.

Mijn droom.

Ik droomde dat ik met ene jongeman zou trouwen, deze man is mijn ex collega van 25 jaren terug. Hij is van Brokopondo.
Hij vertelde mij dat hij iemand EUR 14000 betaald had om zijn zaken voor hem te regelen maar de persoon is met zijn geld vandoor gegaan. Ik weet niet in wat voor hoedanigheid ik met hem ging trouwen want we hadden geen relatie en toch zou ik met hem trouwen. Op de dag van het huwelijk waren wat familie leden en vrienden van hem.Zag niemand van mij erbij. Zij gingen in een ruimte zitten om te wachten voor de ceremonie en ik ging in een andere ruimte wachten tot het tijd was om mij op te halen,zo dacht ik......het duurde veel te lang en zag op gegeven moment mensen in wit komen om afscheid te nemen van iemand want ik zag in een ruimte een lange tafel en daar lag iemand in een witte laken gewikkeld,gezicht kon je niet zien en ik weet ook niet of het een man of vrouw was. Men was aan het huilen en ik liep naar de ruimte waar de heer en zijn familie was met wie ik zou trouwen en hij liep boos en teleurgesteld  naar me toe van hoe durf ik hem bij het altaar te laten wachten,is een schande voor hem. De dominee (een vrouw) die het huwelijk zou voltrekken was ongeduldig geworden en had gekozen om de volgende dienst te gaan leiden waar de familie afscheid aan het nemen was en als ze daarmee klaar was zou ze terugkomen om het huwelijk te voltrekken.
Iedereen had wit aan in de ruimte en een vrouw die familie van hem was had twee boeketten in de hand.

Ik kwam in een andere fase en bevond mij in een ruimte waar er een kerkdienst gehouden zou worden. Ik was eigenlijk een buitenstaander maar werd hartelijk begroet en mocht de dienst bijwonen. Plots zag ik iedereen opstaan en een trap naar boven lopen en ik dacht van hey,...is de dienst afgelopen of gaan ze het elders vervolgen. Ik sprak met 3 mensen en zag tegenover mij een jongeman die ik van vroeger ken en hij stond te kijken wat men deed en ik groette hem en liep naar hem toe.  Al pratend liepen we de kerk of ruimte uit en zag links van mijn twee nieuwe briefjes van EUR 50,onder een kast, ik bukte en pakte ze op en stopte ze in de voorkant van mijn broek want ik wilde niet hebben dat men zag dat ik de briefjes had gepakt. Ik ging de ruimte uit en vroeg mij constant af of men het had gezien want het was geld van de kerk,dat vermoedde ik trouwens.......Ik voelde dat men mijn oude kennis ging ondervragen en hij wist van niets. Men heeft mij in ieder geval niet gepakt en ik heb het geld ook niet terug gegeven.

Wat kan dit betekenen  want men zegt als je over trouwen droomt is het niet goed maar uitleg krijg je niet waarom het niet goed is. Over het afscheid nemen van een onbekende persoon denk ik dat het iets met de dood te maken heeft maar die mensen waren niet mijn familie. Eigenlijk was niemand in mijn droom directe familie.

Ik ben uiteindelijk niet getrouwd dus zal dat positief moeten uitpakken denk ik dan.

Uw uitleg hoor ik graag.

Alvast dank,

BSD


Doe wel en zie niet om bika tangi fu bung na kodja

pasensi na wan bita bon, ma en froktu switi fu nyan*

Prodo misie

bewerk
Re: Droom over trouwen,afscheid van onbekend iemand en geld vinden
« Reactie #1 Gepost op: 02 april 2013, 09:06 »
Odi BSD,

Het 1ste gedeelte van je droom geeft aan dat een overeenkomst niet goed zal eindigen. Je had het ook zelf ingezien dat trouwen niet goed is. Of het een dodelijk afloop zal hebben weet ik niet, het is afwachten. Wit staat hier voor afscheid.

2e gedeelte
Geld vinden willen we allemaal, maar het betekent dat je energie nodig hebt om bepaalde stappen in je leven te ondernemen. Mek eksi( maak ruimte, durf risico's te nemen), je begeleiders hebben lang genoeg gewacht.

Dit kon ik uit je droom halen.

Blessie,
Prodo Misie

*

Offline blacksugard

 • *****
 • 487
 • Zijn licht niet onder de korenmaat zetten
  • Bekijk profiel
bewerk
Re: Droom over trouwen,afscheid van onbekend iemand en geld vinden
« Reactie #2 Gepost op: 02 april 2013, 15:46 »
Odi odi PM,

Dank voor het nemen van de tijd en moiete om mijn droom te verklaren. Ik kan hiermee op weg.
De tijd zal me leren wat deze droom wilt zeggen want bijna al mijndromen van de laatste tijd komen letterlijk uit
en dat is een beetje beangstigend.

Ik ben al bezig met plannen om de stappen te ondernemen om aan mezelf op spiritueel niveau te werken.

Grantangie,

BSD,

Gerelateerde onderwerpen