Droom over trouwen in Dromen | Topic
maak hier een luku afspraak
Header Praktijk Baaswaterval

Droom over trouwen

  • 0 reactie(s)
  • 1163 x bekeken
  • 0 reactie(s) 1163 x bekeken
bewerk
Droom over trouwen
« Gepost op: 14 september 2017, 07:21 »
Odi odi,

Ik droomde vandaag dat ik met de vader van mijn zoon zou trouwen.
Alles zou plaats vinden in mijn huis. Er kwamen al gasten binnen en mijn moeder had voor eten gezorgd. Ik zag een groep witte mensen, die collega's of iets waren en verder familie wat langzaam binnen druppelde.
Tussen de keuken en woonkamer hingen er witte vitrages. Hier zat een speld in van een donker echtpaar waarvan de man lang zwart haar had, verder geen trouwkleding aan.
Deze speld was van een tante geweest en ik zei tegen mn moeder van zal ik deze dragen? Maar ik twijfelde er nog over.

In mn kamer hing er een jurk over een stoel die me zusje had gebracht. Leek niet op een trouwjurk, was half lang bruin satijn met dik wit kant eroverheen en dacht waarschijnlijk draag ik mn eigen jurk welke niet te zien was in die droom
Plotseling maakte ik me zorgen en ik vertelde volgens mij aan me zusje dat ik nog niks van me ex en zn familie had gehoord. Ik wilde me niet klaarmaken en dat het vervolgens niet door zou gaan omdat hij niet kwam opdagen. Ik wilde in eerste instantie contact opnemen met zijn zus, maar ik besloot hem te gaan zoeken.
Ik wist niet precies waar hij woonde, maar ik vond hem in een kamer met nog wat andere mensen. Het gekke is dat het leek alsof ik hem vond met mijn telefoon. Dus ik zag het op mijn scherm..
Vervolgens zag ik hem, maar leek totaal niet op mijn ex in werkelijkheid.
Ik zag dat hij een klein staartje had en een pet op, dus ik dacht oh hij heeft zn dreads eraf gehaald. Zag hem lopen van de achterlamt en dacht hij is ook breder geworden en hij had opeens groene ogen.
Anyhow hij zat opeens op een bankje en ik ging op mn hurken voor hem zitten. Ik zei tegen hem dat ik hoopte dat van alles wat er was gebeurt dat hij had geleerd en was gegroeid en eindigde met wil je met me trouwen? Waarop hij ja schudde met zn hoofd en hierop werd ik wakker.

In werkelijkheid heb ik hem jaren niet gezien en gesproken en in die droom was het ook het geval

Iemand enig idee?

Groetjes Empress

Gerelateerde onderwerpen