Gevochten met onbekende man in Dromen | Topic
maak hier een luku afspraak
Header Praktijk Baaswaterval

Gevochten met onbekende man

  • 2 reactie(s)
  • 1973 x bekeken
  • 2 reactie(s) 1973 x bekeken
Gast

Big Mama

bewerk
Gevochten met onbekende man
« Gepost op: 04 augustus 2009, 23:39 »
Odi odi brada nanga sisa,

Dit is een droom van een kennis van mij, hij kwam met z'n droom. Heb hem gezegd zal voor je vragen wat voor betekenis dit heeft. Want ik weet het niet.

 :fighting0091: Hij droomde over drie donkere mannen die geld  :money:aan het verzamelen waren. Het leek alsof ze boos waren. Hij dacht in zijn droom dat ze het geld aan het verzamelen zijn om aan een boom te geven. (voor de duidelijkheid er was geen boom in de buurt); was alleen maar een gedachte.

Toen liep ik verder naar huis(maar was mijn moeders huis in Su). Binnen gekomen zag ik mijn moeder in een ruimte zitten (met voor mij onbekende mensen) 2/3 andere  mensen.
Ik zat en er liep een man naar mij toe (weet niet of hij ook al in de ruimte aanwezig was) en omhelsde mij. Hij zei de woorden mi lobi joe( ik hou van jou) dit een paar keren herhalen. Ik heb die man toen van mij afgeduwd, maar hij kwam weer op mij af en omhelst mij weer en zegt dan weer de woorden Mi lobi jou (ik hou van jou) en probeerde mij ook te kussen. Toen werd ik kwaad en begon die man in zijn gezicht te slaan. Sloeg alleen maar in zijn gezicht. Maar niemand in de ruimte bemoeide zich ermee.

Toen werd de politie door de buren gebeld, er zijn twee agenten gekomen ( een Neger en een Indiaan) toen zij aankwamen was ik nog bezig die man in het gezicht te slaan. Zij hebben ons lopend meegenomen en ieder een andere richting op.  De agent zei tegen mij ik breng jou naar het politiebureau. Al lopende vroeg ik hem naar welke politiebureau, breng mij naar het dichtsbijzijnde bureau, eant kan niet zo zijn dat ik naar een andere bureau ga en die man naar een ander bureau. De agent zei toen No spang wo njang (maak je niet druk, wij gaan eten). tek wang papira ko oeng njang( pak een papier laten wij gaan eten) Ik dacht ik ga niet uit een stuk vuile papier ga eten en heb toen een stuk plastic van de grond gepakt met de bedoeling daaruit te eten. Weet niet of ik gegeten heb, maar was ineens op weg.

Ik ging weg en kwam een dame tegen ( in mijn droom een bekende van mij) Zij was een agente in burger. Wij stonden te praten, vroeg aan haar wat ze hier deed. Ze zei; ik ben niet alleen hier maar met nog een ander collega ook in het burger (man). Ik liep toen verder en zag een vriend van mij (dagelijks leven ook een vriend) ik vertelde heb zie jij die man die daar staat in het burger gekleed, hij is en recherche. Hij zei: ik weet het ik doe niks verkeerd.

Was een beetje lange droom, houd mij erg bij, kan iemand een toelichting geven a.u.b.

Soso lobi, nanga grang tangi Big mama   
 




*

Offline Krabasi

  • *****
  • 331
  • mi ben de bifo mi ben de
    • Bekijk profiel
bewerk
Re: Gevochten met onbekende man
« Reactie #1 Gepost op: 05 augustus 2009, 13:48 »
odi big mama

ik vind het een heel mooi droom
ik denk dat het een openbaring is van zijn begelijders
mooi, mooi

nanga saka fasi
krabasi

Gast

Big Mama

bewerk
Re: Gevochten met onbekende man
« Reactie #2 Gepost op: 06 augustus 2009, 22:07 »
Odi odi Krabasi,


Grantangi nanga ala lespeki (bedankt met alle respesct)

Maar wat is het,: dat hij maar op die man bleef slaan, is dat ook een begeleidder van hem?.


Odi nanga soso lobi Big Mama

Gerelateerde onderwerpen