Groene druiven, heel hard gilgeluid, oude collega in Dromen | Topic
maak hier een luku afspraak
Header Praktijk Baaswaterval

Groene druiven, heel hard gilgeluid, oude collega

  • 0 reactie(s)
  • 217 x bekeken
  • 0 reactie(s) 217 x bekeken
Gast

Unicorn90

bewerk
Groene druiven, heel hard gilgeluid, oude collega
« Gepost op: 28 september 2021, 10:46 »

Goeiemorgen ja klopt ik ben er vroeg bij.
Ik droomde dat ik naar de winkel ging ik moest wat halen. En ik zag heel veel mensen staan in het centrum en ik ging kijken wat er aan de hand is. Ik zag een jongen daar liggen in een kleed wit en volgens mij een politie agente hij was gewond en er waren kaarsen niet veel een of twee het was donker. En we moesten langs hem heen lopen in de winkel te lopen. Daarvoor maakte een bukbeweging en toen sprong een jonge dame op me rug en ze vroeg of ik haar kam had? Ik zei nee we hadden haar ontmoet en ik zag een kam in haar hand met wat haar.
Ik haaste snel naar me moeders huis om te vertellen wat ik had gezien  in het winkelcentrum . En we gingen weg toen had een buurvrouw fie ik echt niet mag haardeur open om te kijken dat we weg gingen. Okey toen kwamen we een hindoestaanse vrouw tegen excollega van me moeder ik mag haar niet ze is niet goed in het park in haar scootmobiel met een vrij jongen vriend achter haar en ze stopte want ze zag ons of althans me moeder he wat doe je nu ik had me nichtje opgetild en moeder begon weer heel verhaal te vertellen dat ze weer gaat werken(of ze moet wat gaan zoeken) en toen zei ze en je dochter die doet ook niks en haar vriend stapte af om naar me te kijken ik zei ma loop door (en ze lachte even toen ze daT zei was heel boos op me kwaad ik zei ze moet jou nietwat klets je over mij en je leven .  Okey een of andere mannier waren we in de woonkamer ik zag links van onze schutting een plant die flink in de bloei is nou bloei ik zag groene druiven en ze we moesten weg want we zoiden naar de winkel gaan om naar diegene te kijken die daar lag bij de winkel. Oke toen ging de bel waren allemaal jongens en die zochten naar me broertje ik zei niet opendoen ze gluurden en ik zette me hand bij de deur dat ze niet naar binnen konden kijken. Op een gegeven moment begon ik heel hard te gillen of schreeuwen dat ik me zo uitgelucht voelde en er zelf van schrok toen ik wakker was ze gingen allemaal ook weg of ze werden weggeblazen van de deur. En ik dat wr in de woonkamer zaten de gordijnen waren een beetje open me nichtje was klein of wie dat kind was ik moest haar laarzen aan doen we konden uiteindelijk niet gaan  naar diegene die daar lag ik zag dat ook liepen en liepen me moeder zag ik duidelijk we,ze ook niet aangekomen.
Ja klopt is veel  wat zouden deze droom kunnen betekenen ? De druiven waren nog niet rijp maar het was een mooi boompje die mooi in de bloei stond (groen)






Gerelateerde onderwerpen