Hele aparte droom, met Hindoe goden. Exorcisme?? Wie kan mij hel | - Baaswaterval.nl
Header Praktijk Baaswaterval

Hele aparte droom, met Hindoe goden. Exorcisme?? Wie kan mij hel

  • 0 reactie(s)
  • 724 x bekeken
  • 0 reactie(s) 724 x bekeken
Odi odi forumleden,
Wie kan mij helpen mijn droom te ontcijferen.
Ik was met moeder, mijn dochter en nog een kind (ik weet niet 100% zeker wie dit was, ik denk de zoon van mijn broer). Beide kinderen zijn onder de 10 jaar, ter informatie. We gingen naar iemand toe in een flat wie het was weet ik niet (hoogstwaarschijnlijk een hindoestaanse vrouw).We liepen op trappen in een trappenhal om er heen te gaan mijn dochter en het andere kind gingen eerst rennend de trap op. De laats twee etages waren met beelden aan de zijkant van de trap. Ik ben bang voor beeldjes maar in m’n droom niet. Het waren beelden van hindoe goden (denk ik). Ik herinner me 1 hemelsblauwe hoofdenbeeld. We waren boven en mijn dochter en ‘t andere kind zakte op hun knieën en knielde met gebogen hoofd (soort tonen van respect), maar er was nog niemand. Ik weet niet meer of m’n moeder dat ook deed. Ik zat ook te overwegen om  te knielen maar toen brak ik een beeld van haar met mijn voet, toen kwam ze tevoorschijn. Maar ik weigerde daarna voor haar te knielen, ik wist niet waar ik was en waarom. De dame zei tegen mij je ziet er zo verzwakt uit. Ik begreep haar wel, emotioneel en mentaal was ik zwak maar op het moment voelde ik me niet zo. Toen zei ze ga jij maar zitten en het leek alsof ik bedwelmt viel op de bank, ik snapte er niks meer van. Ze was toen ineens weg, m’n moeder zat toen op een andere bank en vroeg ben je bij … (naam van mijn nicht) geweest? Ik zei nee, en ze maakte een zuchtende afkeurende geluid. Toen zei ik: ik heb tante …. (Moeder van mijn nicht & haar zusje) en ….. (Nicht) twee jaar niet gezien. In realiteit is dit niet zo, maar in mn droom was het voor mij feitelijk. Ik heb mijn nicht sinds november niet gezien.
En kort nadat ik dat zei gebeurde er iets waar ik onbewust op zat te wachten, om te weten of ik echt zo slecht ben als iedereen zegt, dan moet het slechte toch uit me?
Er begonnen schreeuwende geluiden uit me te komen, gothic achtig, duistere geluiden, mentaal dacht ik: zie je al die tijd werd ik gemanipuleerd door deze duistere dingen in me. De dame stond toen voor me en ving het geschreeuw en gekrijs op. Het moment dat ik uitgeschreeuwd was (iets dat helemaal uit mn buik kwam, het geschreeuw) net een exorcisme, werd ik wakker.
Ik was angstig, opgelucht, verward en blij tegelijk. Geen enkele lukumang heeft me ooit kunnen helpen, maar ik voel me herboren. Ik voel alsof dit m’n nieuwe start is. Gister ochtend heb ik m’n lichaam besprenkelt met Florida water en een waistbead dat ik van m’n moeder heb gekregen aangetrokken en twee andere van mezelf. Ik heb maanden niet gedroomd en zo helder.
Ik werd wakker rond 06:15, voor deze droom had ik een fantastische droom met kinderen die zich allemaal aangetrokken voelde tot mij en om me heen stonden. (Twee dromen op dezelfde dag)
31 maart 2018Gerelateerde onderwerpen