ik droomde over Mijn bruiloft in Dromen | Topic
maak hier een luku afspraak
Header Praktijk Baaswaterval

ik droomde over Mijn bruiloft

  • 4 reactie(s)
  • 2642 x bekeken
  • 4 reactie(s) 2642 x bekeken
Gast

Sankofa

bewerk
ik droomde over Mijn bruiloft
« Gepost op: 21 december 2008, 11:06 »
Odi Obiaman,

Ik droomde dat ik mij in een duur hotel bevond en zag ineens dat ik een prachtige, doch eenvoudige trouwjurk droeg. Een blik op mijn decolleté dat ik een chocoladevlek had op mijn prachtige cremé jurk.

Ik bevond mij in de personeelsruimte en zag oud collega's. Het scheen zo te zijn in mijn droom dat mijn man zijn familie welgestelde mensen waren en een grote zaal hadden afgehuurd. De manager (in het echt ook ruzie mee gehad) wilde me niet helpen. Ik vroeg om een beetje heet water om de vlek eruit te krijgen, maar de manager stuurde me weg, ofschoon ik nu gast was in het hotel. Ik liep nu terug naar mijn gasten en liet die vlek maar voor wat het was.

In mijn droom kreeg ik de gelegenheid om mezelf te bekijken. Mijn haar was eenvoudig opgestoken met enkele pa-monies in mijn vlechten. Mijn cremé jurk was mouwloos met voornamelijk satijn. Ik droeg eenvoudige creme schoenen met een hakje. Niet te hoog (in werkelijkheid ben ik ook eenvoudig).

Ik zag mijn man en kuste hem. Het stomme van mijn droom was dat hij niet mijn partner is in het dagelijks leven. Onze families waren flink vertegenwoordigd in de zaal. Nu was het tijd om aan het diner te gaan. Ik schoof aan tafel, schuins van mijn man. Ik zat tegenover twee jongemannen. Ik maakte een opmerking dat de heren familie moesten zijn van mijn man, want ze lijken op hem. Mijn man had dit gehoord en zei me kennis te maken met zijn broertjes.

Ik keek nu naar mijn handen. Ik zag ringen die mijn man had gegeven. Aan de rechterhand een diamanten verlovingsring en een gladde witgouden trouwring. Bij dit aanblik dacht ik hardop: "Oh my God!" Men keek even op met een blik zo van, ben je niet blij dat je getrouwd bent? Ik realiseerde me op dat moment dat ik het "Ja-woord" niet bewust had meegemaakt in mijn droom. Ik was teveel met die ene vlek op mijn decolleté bezig. Dan keek ik naar mijn linkerhand. Daar zaten drie ringen. Twee ringen had afkortingen met odo's (welke ik nu niet meer weet), maar wat ik mij nog duidelijk kan herinneren is de ring met zijn initialen en een kroontje erboven. Mijn man droeg dus een bekende Surinaamse familienaam.

Obiaman, men zegt dat een bruiloft de dood kan betekenen  :scyth: ik voelde mij wel op mijn gemak in mijn droom.


« Laatst bewerkt op: 22 december 2008, 23:33 door saneke »


Gast

Sankofa

bewerk
Re: ik droomde over Mijn bruiloft
« Reactie #1 Gepost op: 21 december 2008, 11:24 »
Ik heb even gegoogled op de naam en het schijnt een bestaande persoon te zijn. De familienaam komt voor in hetzelfde district (Para) waar een deel van mijn familie vandaan komt, maar dan een andere plantage (Berlijn).

Ik ben benieuwd  :smile:
« Laatst bewerkt op: 21 december 2008, 21:22 door saneke »

Gast

Sankofa

bewerk
Re: ik droomde over Mijn bruiloft
« Reactie #2 Gepost op: 28 december 2008, 22:57 »
Odi lespeki Obiaman,

Ik zou u willen vragen om mijn dromen niet te vergeten. Deze was al gezakt naar de 2e pagina  :oops:

Tan bun,

Sankofa
*

Offline Obiaman

  • ******
  • 1140
    • Bekijk profiel
bewerk
Re: ik droomde over Mijn bruiloft
« Reactie #3 Gepost op: 29 december 2008, 13:03 »
Odi  odi,

Het klopt als iemand droomt dat de persoon of iemand gaat touwen het de dood kan betekenen, maar hangt ook vanaf, hoe men dat droomt hoor.
Niet altijd heeft het met de dood te maken.

In je doom komen belangrijke punten naar voren. 

Je bevond je als gast ergens waar de manager jou vijand was om het zo te zeggen. Daar kan je zien dat je te midden een nest was, waar goed en slecht om je heen zullen zijn. waardoor je een vervelende vlek gelaten hebt, voor wat het was.

Zoals je ziet is je man niet de man waarmee je leeft, maar hij zal er wel voor zorgen dat je een goed leven zal hebben. Deze man wil er voor je zijn. Hij geeft aan dat je een lekker leven tegemoet mag zien, maar het zal niet altijd ff makkelijk gaan.(een vlek) storing.(wie is deze man?) hier zou ik het fijne van willen weten.

Ook al bevind je jou in een duur hotel(dus je hebt het) maar je zal met anderen delen door eenvoudig te zijn,toch zal je voorzichtig moeten zijn. die vlek op je mooie jurk vertelt dat er toch nog een probleem is. het gaat goed, of het gaat redelijk,maar er zit een vlek. En een vlek is iets wat de zaak weer vertraagd. Mooi zou het zijn als je de vlek weg kreeg.

Zoals je zegt heetwater, want koud water haalt het niet weg. Dus een speciaal bad haalt het weg. dus is een vlek, die je toch ooit eruit zal moeten halen. Want je hebt het gelaten. Indien je deze vlek zal weg nemen dan zal je nog meer vreugd kunnen hebben. doordat het je zo bezig houdt verlies je veel, of gebeurt er iets om je heen waardoor je de aandacht aan die vlek besteed. Je bent er steeds mee bezig.(je was ermee bezig en plots had je een ring om je vinger.

Dus het is een droom dat je omringd bent met een  winti, die goed voor je wilt zorgen, maar er is een vlek. Het kan dus lekker gaan, maar een kleine vlek kan voor problemen zorgen, dus weg ermee.

Verder zeg je, je kreeg een diamanten ring. Je hebt het bewust niet meegemaakt maar het is er. Het was aan je vinger. Hier moeten we dan weer opletten, je was bezig met die vlek, en ja toen was die ring er. Dus de vlek blijft storen in je leven, het kan je goed gaan, maar die vlek.

Laat die vlek wegnemen, en dan zal je de werkelijkheid ontdekken. Wat die vlek is zal moeten blijken. Maar je begrijp dat een vlek een pori is in dit geval.

Dus als ik je droom zo bekijk kom ik tot de conclusie. De vlek moet weg. het is een storing op je levenspad. Er zit welvaart om je heen, maar laat het niet voor wat het is, want de vlek vraagt veel aandacht van je,waardoor er veel verloren gaat of kan gaan.

Bij mij gaat het om die vlek, het hoort er niet te zijn, en ook je ingeving laat zien dat het weg moet met heet water. (faja watra-hebiwatra)

Ik heb een vraag, de man in je droom, zie je hem vaker in je droom of bestaat hij echt?
is het een droom van lang terug?
je kan het maken door de juiste mensen om je heen te hebben. (hotel)


Odi nanga brasa,Obiaman.


« Laatst bewerkt op: 29 december 2008, 13:22 door Obiaman »
Gast

Sankofa

bewerk
Re: ik droomde over Mijn bruiloft
« Reactie #4 Gepost op: 29 december 2008, 13:44 »
Odi Obiaman,

Dank u wel (en uw konfo) voor de tijd om mijn droom uit te leggen. Ook dank voor het bevestigen.

De winti is mij bekend. Hij is heel geduldig en sluit meestal compromissen met de anderen. Waarom hij een bekende naam van een persoon gebruikt in de droom is mij momenteel een raadsel. Maar ik kom er wel achter. Gezien mijn werk ben ik inderdaad voortdurend omgeven door goede én slechte mensen.

Ik denk te begrijpen waar de vlek voor moet staan. Maar wel typisch dat het symbool staat voor een stoorzender. Ik ervaar ook echt momenten dat ik niet kan genieten van wat ik heb, terwijl anderen staan te trappelen om datgene te hebben wat op mijn pad is gekomen.

Toevallig heb ik onlangs een familie vergadering gehad (doen we nog steeds hoor, hoe oud we ook zijn)  en zijn we tot de conclusie gekomen dat ik een push nodig heb van een deskundige. Ik ben wel erg voorzichtig, want niet iedereen kan namelijk voor mij werken. Ik heb weleens in het verleden meegemaakt dat een prapi spontaan scheurde nog voordat ik gebaad kon worden. Vergeet zulke dingen dus nooit meer.

Maar alsnog bedankt voor het mee willen denken  :great:

Gerelateerde onderwerpen