kot batra in Dromen | Topic
maak hier een luku afspraak
Header Praktijk Baaswaterval

kot batra

  • 2 reactie(s)
  • 2018 x bekeken
  • 2 reactie(s) 2018 x bekeken
bewerk
kot batra
« Gepost op: 13 december 2012, 21:36 »
odi,odi allemaal.
ik droomde dat mijn moeder en haar vriend mij richting opkwamen lopen.
wat mij opviel was dat mijn moeder haar vriend mank liep.
ik vroeg hard op saide a mang e wakka so.
een stem antwde na wang kot batra juku ing na ing mindri futu. a traap tap ing, ma a no bing de wang zomaar batra na wang sma bing wroking. en daar ervaard hij nog last van.

daarna bevond ik me in me nicht haar woning zag de situatie afspelen een stem zei me nicht leeft samen met haar man, deze leeft niet zeer slecht met haar. ze komt een andere man tegen of is een andere man tegen gekomen, en dat ze al in hebben gezien dat ze haar man gaat verlaten voor die nieuwe man. maar deze vind haar leuk maar ze weet niet wat ze krijgt( wat ik daar mee bedoel ze weet wat ze laat maar niet wat ze daarvoor in ruil krijgt)


dit was mijn droom




bewerk
Re: kot batra
« Reactie #1 Gepost op: 15 december 2012, 15:11 »
wie kan me helpen om deze droom te onderbouwen

Gast

jay-velino

bewerk
Re: kot batra
« Reactie #2 Gepost op: 15 december 2012, 16:20 »
Ik zal je mijn visie geven op deze droom:

Moeder staat voor kra en haar vriend voor de ziener(degene die je de dromen brengt)

Het geen wat de stem(ziener)jouw hier duidelijk maakt over die mindri foetoe, heeft te maken met jouw en ook die vorige droom waar jij en die man sex gaan hebben en hij die krooi over zijn penis heeft/zal smeren en het het tussen jouw, mindri foetoe gaat terecht zal komen of is gekomen.Maar ondanks dat heeft de ziener het voor je opgevangen want je bent heel goed beschermd.Hij(de ziener)was degene die je ook misschien sprak via het beeld scherm om je voor het geen te behoeden waarvoor die man staat, waar je toch niet zal luisteren.

Jij staat voor die nicht en vertellen ze dus wat je hebt mee gemaakt in je vorige relatie(zoals je zelf weet)voordat je die man tegen zal komen.
Dus je weet niet wat je staat te wachten, het geen dat je tegen komt, tegenover deze man is je ex een'' engel'' geweest, want dies na didibri srifi!!
Dus hij gaat heel ver om je voor zich alleen te krijgen.

Hoop dat je wat hieraan hebt!! :tuxout:


Gerelateerde onderwerpen