meerdere personen in mijn gezin droomt het zelfde in Dromen | Topic
maak hier een luku afspraak
Header Praktijk Baaswaterval

meerdere personen in mijn gezin droomt het zelfde

  • 0 reactie(s)
  • 1439 x bekeken
  • 0 reactie(s) 1439 x bekeken
Gast

Peace2

bewerk
meerdere personen in mijn gezin droomt het zelfde
« Gepost op: 16 mei 2013, 04:33 »
Beste mensen ,

Mijn man, dochter en ik dromen over mijn zoontje die zich in het water bevindt,

Mijn man droomt dat hij boven een zwembad springt en zich dan grijpt aan een groot stuk stof waarmee hij over het zwembad naar de overkant slingert , hij zie vervolgens dat mijn zoontje hem achterna springt en in het zwembad springt en zwemt naar de overkant alleen net voor de rand gaat hij onder, mij man ziet dat en haalt hem het zwembad uit, mij zoontje kijkt hem blij aan.

Een dag daarna droom ik dat in een zwembad ben en zie een mooi speelgoed bootje in het zelfde zwembad varen , ik roep mijn zoon om te komen kijken naar dat bootje , samen liggen we op het water (we konden gewoon liggen op het water zonder onder te gaan) en keken naar het bootje . Mijn zoontje dacht dat het zijn bootje was, want hij had precies het zelfde bootje, in de droom zeg ik hem dat het niet zijn bootje is, en wees hem naar zijn bootje , die ook in het zwembad was , maar ver achter ons. Nu willen we terug naar de kant alleen zie ik dat hij niet kan zwemmen en dat hij een kop ondergaat , ik pak hem gooi hem een stuk dichter naar de kant zie dat ik dat nogmaals moet doen, zodat ik hem de kant op kan tillen.

En een dag na mijn droom droomt me dochter , dat ze over een pad loopt langs de zee/rivier mijn zoontje loopt achter haar aan maar te dicht bij de rand, ze ziet hem en schreeuwt, niet doen schuif van de rand, ze vertrouwt het niet en springt alvast het water in , hij valt maar kan zich nog vasthouden aan een stang, omdat hij weet dat mijn dochter in het water is om hem op te vangen , laat hij los, nu eenmaal in het water kan ze hem niet vinden. Ze schrikt wakker.

Ik lig er wakker van , en hoop dat jullie mij kunnen uitleggen wat deze dromen betekent .Alvast bedankt





Gerelateerde onderwerpen