Melk en de dood in Dromen | Topic
maak hier een luku afspraak
Header Praktijk Baaswaterval

Melk en de dood

  • 2 reactie(s)
  • 1880 x bekeken
  • 2 reactie(s) 1880 x bekeken
Gast

sfguru2008

bewerk
Melk en de dood
« Gepost op: 22 april 2012, 12:26 »
Odi odi allamala,

Gisteren heb ik iets gedroomd en waarschijnlijk is dat naar aanleiding van iets wat ik gisteren gedaan heb.

Sinds kort is het uit met mijn vriendin na een relatie van 5 jaar en heb besloten om haar niet te dumpen maar het huis helpen opruimen ter voorbereiding van haar leven zonder mij.

Gisteravond droomde ik dat ik daar aan tafel in de keuken zat en at cornflakes met melk. Het achterliggende melk dronk ik niet meteen op maar stond eventjes op om iets te pakken in de woonkamer. Toen ik terug kwam was het melk bedorven en vroeg aan mijn ex (niet zichtbaar) hoe dat kon. Het werd plost erg duister en voelde iets in de gang. Op dat moment riep ik: "Volgens mij is mijn tijd gekomen." Ik dacht dat hij de Dood was. Het werd erg donker/duister en voelde me naar de andere zijde (dood) gaan.

Toen forceerde ik mezelf om wakker te worden.

Iemand een idee?

Alvast bedankt




Gast

Prodo misie

bewerk
Re: Melk en de dood
« Reactie #1 Gepost op: 22 april 2012, 18:41 »
Odi Odi Sfguru,

Deze droom heeft te maken met spirituele ontwikkeling, het is tijd voor de nieuwe " jij". Vandaar dat je riep: Volgens mij is mijn tijd gekomen. Dit is heel mooi, het helpen opruimen ter voorbereiding, maar dat geldt in de spiri wereld ook voor jou, het is tijd om de wereldse pad te verlaten en je aandacht te vestigen op de doelen die voor jou zijn weggelegd. Het zij in de vorm van visioenen of dromen.

Ik wens je veel succes en wees niet bevreesd. We hebben allemaal een bepaalde doel op aarde.

God Bless,
Prodo Misie

Gast

sfguru2008

bewerk
Re: Melk en de dood
« Reactie #2 Gepost op: 22 april 2012, 23:48 »
Odi odi Prodo misie,

Bedankt voor je bemoedigende woorden. De eerste jaren was ik angstig omdat ik het niet begreep maar altijd al voelde en wist van het spirituele bestaan.

Ik geloof dat je in de goede hoek zit omdat ik de afgelopen maanden me meer bezig ben gaan houden met mijn spirituele kant en hier ook naar te luisteren. Dromen krijg ik nu wekelijks met verschillende boodschappen.

Ik zal goed luisteren en opletten naar de dromen en visioenen. Bedankt voor je steun!

Gerelateerde onderwerpen