Messen ontwijken in Dromen | Topic
maak hier een luku afspraak
Header Praktijk Baaswaterval

Messen ontwijken

  • 0 reactie(s)
  • 303 x bekeken
  • 0 reactie(s) 303 x bekeken
*

Offline rosa

  • **
  • 39
    • Bekijk profiel
bewerk
Messen ontwijken
« Gepost op: 19 april 2021, 06:59 »
Odi odi famirie,
Ik ben in slaap gevallen om 05.00 en werd 05.57 wakker, ik voel dat het een belangrijk boodschap is maar kom er niet uit.. hopelijk kan iemand mij uitleggen..

Ik kwam van een feest en zat in een steegje en toen rende er twee honden langs mij, door schrik rende ik weg richting mijn huis. Bij de achter ingang van mijn huis zag ik de houten schutting omhoog bewegen, ik bleef staan want wilde weten wat erachter zat. Opeens zag ik dat iemand met messen naar me gooiden. Door de messen te ontwijken vloog omhoog richting diegene, ik kwam dichtbij en zag een vrouw. Ze hielt op messen gooien, maar ik vloog nu boven haar en zag dat ze bij een Wit gedekt tafel stond. Ze vroeg mij of ik had gezien wat er op  tafel was.
Ik zei ja, maar ben bang dat ik t vergeet, ze gaf me een pen en stuk papier om t schrijven. Ondertussen  stond ik en zij liep heen en weer, en vertelde dat ze allang wilde komen maar het moeilijk is. Ik vroeg of de spullen op tafel voor een tafeltje waren in huis, ze zei s voor kra tafel..  K zei dat ik niet weet met wie te zitten, want de familie heeft me in de steek gelaten. Zei ze zit met j collega's (wat k niet heb). Ze vertelde meerdere dingen wat ik heb onthouden is dat ze zei je moeder doet je de groeten vanuit curaçao zit lekker op t eiland te genieten. En dat me moeder zei dat de loterij gaat vallen 't komt met twk, maar s voor fanowdoe.
Mijn vraag ik zag geen eten op tafel wel een glazen doorzichtig bak met de flessen bruine fles,organen,rode soft en denk wiskey liggend op elkaar.
Verder zag ik een zwarte zijden lang handschoenen , en zwarte hoed (die wat lijkendragers op doen). 6 witte kaarsen 5 poten kaarsenhouder en 1 lose. 1 bol pimba op een bordje. En nog een paar andere dingen waren op tafel ook zag ik bruine bollen  weet niet of dat eten was want kon het niet plaatsen. In werkelijkheid is mijn moeder 5 maanden terug plotseling overleden, en ben ik ook in 't echt in de steek gelaten door mijn familie.

Wat zal mijn droom betekenen?

Alvast bedankt





Gerelateerde onderwerpen