Overleden moeder met een zilveren kleed in haar hand in Dromen | Topic
maak hier een luku afspraak
Header Praktijk Baaswaterval

Overleden moeder met een zilveren kleed in haar hand

  • 0 reactie(s)
  • 1374 x bekeken
  • 0 reactie(s) 1374 x bekeken
Gast

J

bewerk
Overleden moeder met een zilveren kleed in haar hand
« Gepost op: 06 januari 2011, 22:02 »
Hallo,
 
Een droom die mij bezig houdt....

Ik was met een stoet mensen op weg naar een begrafenis, er waren mensen gekleed in het wit met hoofddoeken en mensen met gekleurde kleding( eigenlijk hetzelfde als bij mijn moeders begrafenis). ik zelf was(heel verdrietig) in gekleurde kleding. Ik liep achter de stoet aan en zag de mensen eigenlijk voorbij lopen.

Op een gegeven moment stopte ik voor een glazen raam en daar zag ik vrouwen (ik denk de lijkenwassers)in het wit met een kar(lijken karretje) aanlopen, het was geen kist maar het was zo een ijzeren plaat waar ze in die droom dus overleden mensen voorbereiden voordat ze in de kist gaan.
Ze kwamen dichterbij , maakten iets schoon ofzo, draaiden het tafeltje of karratje drie keer en liepen toen weg. Ik keek dichterbij en zag dat het mijn overleden moeder was. Ze lag doodstil en toen ze wegwaren deed ze haar ogen open. Op de 1 of andere manier was ze zichzelf aan het regelen dat ze goed erbij lag. Haar nagels en teennagels waren gelakt en ze zag er verder goed uit.
Verder had ze geen kleding aan(kon haar naaktheid niet zien) maar ze hield een zilveren kleed heel stevig vast in haar handen. terwijl ik zo naar haar keek viel er een witte doek die ik in mijn handhield in een diepe donkere afgrond en ik schrok wakker....

Wat zal deze droom betekenen?





Gerelateerde onderwerpen