Sexueel actief met een man en daarna een vrouw in Dromen | Topic
maak hier een luku afspraak
Header Praktijk Baaswaterval

Sexueel actief met een man en daarna een vrouw

  • 1 reactie(s)
  • 1973 x bekeken
  • 1 reactie(s) 1973 x bekeken
*

Offline rosa

  • **
  • 31
    • Bekijk profiel
bewerk
Sexueel actief met een man en daarna een vrouw
« Gepost op: 26 november 2015, 15:14 »
Odi Odi,

Ik was  thuis en was naakt sexueel actief bezig met een onbekende  man  maar gevoelsmatig voelde de man als in persoon goed aan en vervolgens was ik opeens bezig met een onbekende vrouw die gevoelsmatig ook goed aan voelde alsof wij elkaar langer kennen.

De onbekende vrouw en ik hadden onze kleding uit, en  ik wilde de tussendeur dicht doen i.v.m. de tocht die ik voelde.
Op dat moment zag ik dat me voordeur open stond ik liep naar mijn voordeur en constateerde dat mijn voordeur was geforceerd.  Opeens deed  de brandweer mijn deur open, en ik denk dat hij zei  we zijn hier i.v.m. een vezel melding, ik weet niet wat hij exact tegen mij zei want ik stond naakt en was druk bezig mijn zelf te bedekken met mijn handen.

 Een van de brandweermannen liep naar boven, en de andere die mij vertelde waarom ze exact hier waren  gaf mij de sleutels van mijn voordeur die zij hadden vernield om binnen te komen.  De brandweerman  zei sorry mevrouw we hebben u geprobeerd te bellen maar kregen geen gehoor, we hebben aangebeld maar kregen geen reactie “heeft u echt niks gehoord”en gaf mij de sleutels en de sloten van me voordeur en liep naar boven om de klus te klaren en ik werd toen wakker.
De vrouw met wie ik intiem was stond gedurende het gesprek met de brandweerman erbij, alsof het gebruikelijk was dat de brandweer zo binnenviel.
Ik weet dat  na enige tijd actief te zijn op het culturu forum dat je huis je lichaam is, maar wat betekend een brandweer man die je de sloten van je huis geeft. En sex met eerst een man vervolgens een vrouw kan ik niet plaatsen.

Kan iemand mij helpen verklaren wat dit betekend?

In verschillende scenario's droom ik de afgelopen tijd  ook met een klein meisje van een jaar 3 of 4, in mijn droom geef ik enorm veel om dit kind en behandel der alsof het mijn kind is. Het meisje voelt gevoelsmatig goed aan. Wat wil het meisje betekenen?

Alvast bedankt.
bewerk
Vechten in droom
« Reactie #1 Gepost op: 27 november 2015, 09:42 »
Goede middag
Wil een vraag stellen. Mijn partner droomt denk ik hij vecht dan met iemand en begint te schoppen en te trappen. Soms scheld hij ook uit . Als hij wakker is of als ik wakker maak weet hij er niks van . Soms praat hij ook vreemd. Hij is na 40 jaar Nederland nu bezig te remigreren. Weet iem misschien wat hier aan de hand is.?


Gerelateerde onderwerpen