Vliegen in Dromen | Topic
maak hier een luku afspraak
Header Praktijk Baaswaterval

Vliegen

  • 4 reactie(s)
  • 3196 x bekeken
  • 4 reactie(s) 3196 x bekeken
bewerk
Vliegen
« Gepost op: 15 augustus 2015, 16:07 »
Goedemorgen

ik heb de afgelopen dagen steeds de zelfde soort droom gehad en waar ik niet uitkom
Ik hoop dat iemand me hier mee kan helpen.

Mijn droom begint zo: ik ben bij mijn zus thuis en we zijn ons aan het klaarmaken omdat we
plannen hebben om ergens naar toe te gaan, en ik ben als eerst klaar met mezelf klaarmaken
dus ik ga rustig zitten om op mijn zus te wachten, na 10 minuten wachten begin ik geïrriteerd te raken
want ze doet echt langzaam dus ik sta op van waar ik zit en loop naar haar slaapkamer en zeg haar dat ze moet
opschieten want anders komen we laat, haar antwoord waar maak je jezelf druk om we gaan toch met de auto ik rij wel wat harder geef me nog 5 minuutjes en ik zeg haar oke nog 5 minuten anders ga ik wel alleen hoor want je doet altijd zolang, zei antwoord met jaagas ik kom eraan. Nou na 10 minuten is ze eindelijk klaar en ze begint sorry te zeggen tegen me want ze ziet dat ik nu echt boos ben ze begint grapjes te maken ik zeg tegen haar is al goed laten we gewoon gaat. Nu stappen we in de auto en beginnen we te rijden en komen we in de file te staan en ik zeg tegen haar zie daarom wilde ik dus op tijd vertrekken zei antwoord met ohhhhww nu begrijp ik je, ik zeg tegen haar no spang blijf jij maar met je file ik ga wel vliegen, waarop zei antwoord waar heb jij het over? Ben je gek ofzo wat denk je wel niet? Denk je dat je een vogel bent? En ik zeg tegen haar je kan lachen wat je wilt, maar ik zal je bewijzen dat ik eerder daar ben dan jou! Ze maakt een pfffff geluidje en ik zeg tegen haar parkeer je auto op de vluchtstrook want ik heb een aanloop nodig omdat ik lang niet gevlogen heb. Ze begint me uit te lachen en parkeert de auto, ik stap uit en ik trek mijn schoenen uit en zet ze in mijn tas en geef mijn tas aan haar en zeg hou dit bij je. Ik neem een aanloop en ik strek mijn handen en beetje bij beetje ga ik hoger en mijn zus is zo verbaasd dat ze achterover valt, en ik begin te lachen en zeg tegen haar zie je wel dat ik niet jok? Ik zie je daar wel en ik vlieg weg.
 
En ik werdt gewoon wakker van mezelf omdat ik zo hard lachte. Ik woon sinds kort bij mijn moeder in Suriname en toen ik in nl woonde heb ik wel vaker dit soort dingen gedroomd en mijn zus kwam er ook altijd in voor, maar ik weet niet hoe het kwam maar op een of andere manier kreeg ik zulke dromen niet meer ik heb dit al bijna een jaar of 2 niet meer gedroomd
en de afgelopen anderhalve week zijn deze dromen weer begonnen. Ik hoop dat iemand me kan uitleggen wat het betekend

Alvast bedankt voor de moeite
Met vriendelijke groet
Notchella




bewerk
Re: Vliegen
« Reactie #1 Gepost op: 18 augustus 2015, 14:26 »
Heeft niemand een idee wat mijn droom kan betekenen?

bewerk
Re: Vliegen
« Reactie #2 Gepost op: 18 augustus 2015, 15:52 »
Goeiedag het enigste wat ik weet als je droomt dat je vliegt dat het een begeleider van je is genaamd kromanti
bewerk
Re: Vliegen
« Reactie #3 Gepost op: 18 augustus 2015, 16:06 »
Goeiedag het enigste wat ik weet als je droomt dat je vliegt dat het een begeleider van je is genaamd kromanti

Ik heb zo vaak gedroomd dat ik kan vliegen.
Soms droom ik dat ik voor mensen weg vlieg die me willen pakken en dan ga ik expres boven hun vliegen en lach ze dan uit omdat ze me niet kunnen pakken.
Soms droom dat ik aan het lopen ben en dat mijn benen zo moe en zwaar worden en dat ik opeens bij mezelf denk van wacht eens even ik ga gewoon vliegen. Maar de droom die het meest voorkomt is de droom dat ik mijn zus moet bewijzen dat ik echt kan vliegen.

Bedankt voor uw reactie en uw input
bewerk
Re: Vliegen
« Reactie #4 Gepost op: 18 augustus 2015, 22:08 »
Aub maar het is wel een goeie droom. U bent boven iedereen en niemand kunt u pakken dat is goed en dat je dat vaak droomt duidt aan dat het degelijk de kromanti laat zien aan u. En ze laten graag hun kunsten zien daarom wou u in de droom uw zus bewijzen dat is mooi😂  misschien kan obiaman het bevestigen of iemand anders hier.

Gerelateerde onderwerpen