Vriend pijn doen in Dromen | Topic
maak hier een luku afspraak
Header Praktijk Baaswaterval

Vriend pijn doen

  • 2 reactie(s)
  • 2197 x bekeken
  • 2 reactie(s) 2197 x bekeken
Gast

sfguru2008

bewerk
Vriend pijn doen
« Gepost op: 03 juni 2012, 14:54 »
Odi odi allemaal,

Om het dromen topic weer op gang te helpen hier een reeks van een bekende dromen bij elkaar na een intro van wat er in werkelijkheid heeft afgespeeld.

De relatie van de persoon is al 13 jaar gaande. Net als elke relatie hebben ze ups en downs gehad. Tijdens elke breakup "verdwijnt" de heer in kwestie vaker een paar dagen/weken. Daarna keert hij terug alsof er niets aan de hand is of treffen elkaar in het uitgaansleven met soms een beetje drama. Afijn, meneer is nu al 3 weken weg en sindsdien krijgt ze deze dromen. Ze heeft nooit de onderstaande dromen gehad ondanks dat hij vaker weg is gebleven.

In de eerste droom wilt ze hem aanspreken maar hij negeert haar. Op dat moment haalde ze een fles zoutzuur tevoorschijn en spoot het in zijn ogen.

In de tweede droom had ze hem buiten opgewacht en probeerde ze met hem te praten maar hij negeerde haar. Ze sloeg hem op z'n arm waarop hij schrok. Ze zei "sorry" maar de ring had een naald waarmee ze hem verdoofde. Ze had 2 personen mee die hem in een kofferbak zette en hem meenamen. Daar aangekomen werd hij geketend en gepijnigd op een boerderij.

In de derde droom was ze bij zijn huis aangekomen. In werkelijkheid is ze nooit bij hem thuis geweest (rare relatie, ik weet het). Toen hij daar aankwam zei ze "ze is nog niet dood hoor". Verwijzend dat er iemand bij hem thuis is (klopt in werkelijkheid).

In de vierde droom had ze iemand zoutzuur in zijn schoenen laten doen. Puur om zijn voeten te pijnigen zodat hij niet kon lopen en antwoorden kon krijgen.

Misschien is het antwoord recht toe recht aan, maar ze hebben iig geen geweldadig verleden.




Gast

Pikien Moesje

bewerk
Re: Vriend pijn doen
« Reactie #1 Gepost op: 03 juni 2012, 19:15 »
odi odi,

Deze dame is buitenvrouw.
En met wisiepraktijken probeert ze deze heer aan zich te binden.

Dame laat deze man, zoek eentje die wel alleen van jou is. Of doe net als velen, neem een man als speeltje, maar niet om mee te leven.

Dit is mijn visie hierop.

Pikien Moesje

Gast

Prodo misie

bewerk
Re: Vriend pijn doen
« Reactie #2 Gepost op: 04 juni 2012, 16:22 »
Odi Odi,

Aanvulling op verklaring Pikien Moesje,

Kijk wat je ermee doet, maar wees op je hoede. Want die dames van tegenwoordig, al heb je die man voor ze gelaten, toch zien ze  hun kans om takru sani's naar je te sturen. Wees gewaarschuwd, het is nog lang niet voorbij.

Sterkte,
Prodo Misie

Gerelateerde onderwerpen