Wat betekend dromen over een feest in Dromen | Topic
maak hier een luku afspraak
Header Praktijk Baaswaterval

Wat betekend dromen over een feest

  • 1 reactie(s)
  • 3702 x bekeken
  • 1 reactie(s) 3702 x bekeken
bewerk
Wat betekend dromen over een feest
« Gepost op: 08 november 2012, 21:47 »
ik droomde dat ik een vrouw zag braken op straat en ze riep haar dochter toen ik dat kind zag dacht ik dit kind hoort niet bij deze dame, haar moeder kende ik de vrouw zei tegen het kind dat ze naar de kruidvat moest voor een zwangerschap test en snel, wat ik in de droom zag was dat haar dochter een moeder en vader had die nog samen waren dus uit mij beleving is ze vreemd gegaan met die man en zwanger geraakt.

toen zag ik me zitten aan een tafel, en zag mijn vriendin moeder me tegemoed komendeze groeten mij en mijn  moeder was ook in de ruimte en vertelde dat haar man haar heeft verlaten.me vriendin haar moeder stelde mij een rare vraag laat me de foto zien van de man waarmee je een verhouding hebt gehad ikheb haar niks gewezzen en toen kwam haar zoon deze kende ik maar hij keek me strak aan en groeten mij niet
ik bevond me nu ineen ruimte met ketering eten voor de feest van mij broer die ik na wou brengen zag mij ex en mij moeder staan ik vroeg wie mij kon helpen hij keek mij moeder aan en antwde die spullen komen niet in mijn auto
logish gezien kan je de etenswaren niet zo vervoeren in pan en tijl de inhoud zou tijdens het rijden moeten vallen.
maar toen belde ik een taxi om toch het eten te brengenmijn ex volgde mij met de auto over al en toen vertelde mij moeder mij if a mang dies fini wang tra oema ju o lasi ing.
ik was zo kwaad en antwwde dan maar zo want mi no mang verdraag ding ka sanini fu ing moro

droom 2

droomde dat ik op een stoel zat waarbij mij moeder een water aan het maken was ze bracht het naar mij toe het water was echt donker blauw en onder zat iets wits in leek op kleinen stukken sliertenofzoiets   ik kon niet staan leekt het en ze strooide water helder water naast me links en recht in  een boog en over me voeten ze zei wang sani e mankeri het leek op een stuk gras en moest onder me voeten anders mocht het blauwe water mijn lichaam niet treffen  en ik begon mezelf zittend te baden dit was mijn droom.


« Laatst bewerkt op: 05 juni 2018, 14:09 door Moderator »


Gast

Prodo misie

bewerk
Re: Wat betekend dromen over een feest
« Reactie #1 Gepost op: 14 november 2012, 19:22 »
Odi Romaisa,

Droom 1
Duidelijke taal, je ex heeft iemand wederom zwanger gemaakt en je bent hem nu meer dan zat( lees; ju no mang nanga ....). Wat je daarmee doet is aan jou, luister naar je intuitie.

Droom 2
Kan jij je nog herinneren wat er in het water lag behalve blauwsel, het water links en rechts is een soort van gebed voor de gronmama voor het baden. Je moet jezelf reinigen. Het gras is als een soort matje onder je voeten, ik kan nu niet op de naam komen. Je hoort tzt wel.

Bless u,
Prodo M.


Gerelateerde onderwerpen