ZEER INTERESSANTE DROMEN!!! | Baaswaterval.nl
Header Praktijk Baaswaterval

ZEER INTERESSANTE DROMEN!!!

  • 0 reactie(s)
  • 1074 x bekeken
  • 0 reactie(s) 1074 x bekeken
*

devaio

bewerk
ZEER INTERESSANTE DROMEN!!!
« Gepost op: 20 januari 2014, 17:21 »
De laatste tijd krijg ik ontzettend veel dromen. Sommige dromen zijn duidelijk, maar sommige dromen kan ik zeg maar niet ontleden en ben ik zoek naar bevestiging van de dromen. Dit zijn zeer interessante dromen. Wie kan me helpen met deze dromen. Ik heb de dromen onder elkaar gezet en zo gedetailleerd mogelijk te beschrijven.

Het zijn dromen van mij en mijn vriendin. Zelf ben ik van Surinaamse komaf en mijn vriendin is Half Indonesisch en half Nederlands.

1.

Mijn eerste droom is dat ik droom met mijn ouderlijke huis. Dat huis heeft 2 verdiepingen. Op de tweede verdieping waar de slaapkamers zijn ben ik met mijn vriendin en haar 2 kinderen. De kinderen zijn aan het spelen. Vervolgens komt uit het niets komt de ex-partner van mijn vriendin de zolder op. Zij vraagt aan mij of ik haar dochter wil helpen om haar poppenhuis te plakken en geeft mij vervolgens plakband. Ik antwoord haar met de vraag "waarom vraag je het aan mij die vader is toch hier laat hij maar zelf doen". De ex-partner pakt haar bij de hand en neemt haar mee naar beneden de trap af en ik zeg haar nog ik wil niet dat je mee gaat. Ze gaat toch met hem mee en kort erna gaat het licht beneden uit. Daarna word ik wakker.

2.

Mijn tweede droom is dat ik ook weer gedroomd hebt in mijn ouderlijk huis, maar dan op de benedenverdieping(woonkamer). In deze droom komen weer mijn vriendin, ex-partner en de kinderen er in voor. Nu is het zo dat de ex-partner van mijn vriendin zit op een witte leren fauteuil met mijn vriendin voor zich maar dan op de grond en ze heeft een baby in haar hand. De kinderen spelen ieder in een hoek. In sta zelf in de deuropening van de woonkamer en sta te kijken naar de situatie. Had er zelf geen raar gevoel over, maar ben er wel over gaan nadenken. Ook nadat ik wakker ben geworden. Maar deze houd mij de laatste tijd wel heel erg bezig!!!

3.

Mijn derde droom gaat over dat ik sex heb met mijn buurvrouw en dan moet ik erbij vertellen, dat de sex geweldig was. Er gebeurde van alles in die droom alsof ik in een pornofilm zat. In de droom leek alsof we dit allang wilden, maar we spraken niet. Het gebeurde gewoon.

4.

Ook heb ik weer gedroomd met mijn vriendin. Ik weet niet wat er aan de hand is. Wij zijn samen in huis. Zij en ik staan in de badkamer. Mijn vriendin is naakt en ik halfnaakt(baddoek om mijn middel). Nu is het zo dat er in de woonkamer 2 donkere mannen zitten te wachten. En nu uit het niets vraag ik aan mijn vriendin of ze sex wilt met die mannen. Ze twijfelt vervolgens en zegt toch ja. Ze stapt de kamer in en ik kleed me om en ga weg.


5.

Ook mijn vriendin(half indo, half tata) krijgt met regelmaat dromen en die vertelt zij dan aan mij. Een tijd geleden droomde ze dat ze zwanger was en dat ze dit aan mij vertelde vertelde en dat ik moest huilen van blijdschap omdat we samen onze eerste kind krijgen. Tot nu toe is een zwangerschap uitgebleven. We zijn nu een jaar bezig om zwanger te worden.

6.

Een andere droom van haar is dat wij uit elkaar gingen en ging terug om enkele spullen op te halen. Ik sta in de deuropening met een blonde jongen of meisje(10 jr). Zij vraagt aan mij wie de persoon en ik vertel haar dat het mij kind is en vervolgens begint ze te huilen van verdriet.

7.

Nog een droom van haar is dat zij met een vriendin of vriendinnen naar een groot huis gingen. Ze stappen het huis binnen en vervolgens staat er een drankje op tafel. Haar vriendin vertelt haar dat het drankje voor haar bestemd is. Alleen is het niet duidelijk of ze het moet drinken of niet. Daarna willen ze gaan stappen(uitgaan), maar ze willen niet dat mijn vriendin meegaat want ze zeggen dat ze altijd boos is.Gr,


Roberto
Gerelateerde onderwerpen