Zusje wil me aanvallen met een dolk/zwaard.... in Dromen | Topic
maak hier een luku afspraak
Header Praktijk Baaswaterval

Zusje wil me aanvallen met een dolk/zwaard....

  • 2 reactie(s)
  • 1938 x bekeken
  • 2 reactie(s) 1938 x bekeken
Gast

DoglaT

bewerk
Zusje wil me aanvallen met een dolk/zwaard....
« Gepost op: 23 juli 2013, 11:25 »
Afgelopen nacht heb ik een hele enge droom gehad waar alleen mijn zusje (mijn vriend zegt het was iets dat zich voordeed als mijn zusje).

Ik woonde nog in mijn ouderlijk huis en mijn bed stond op dezelfde plek als in het huis hiervoor. In real life heb ik maar 1 zusje, maar in de droom had ik er 2 en beide zagen ze eruit zoals mijn zusje er nu uit ziet, waarvan ik van de 1 haar naam niet wist. Het was tijd om te gaan slapen en mijn zusje kwam mijn kamer binnen met de mededeling dat mijn andere zusje (S)  niet bij me wilde slapen. Zij is weer naar haar kamer gegaan. Ik kon maar niet in slaap komen en in de droom kon ik mijzelf zien draaien en woelen. Ik ben rechtop gaan zitten en zag iets aan mijn voeteneind. Ik keek goed en zag iets wits. Ik keek beter en zag dat het mijn zusje S was die niet bij mij wilde slapen. Ik vroeg aan haar wat ze kwam doen, maar zij gaf geen antwoord. Ineens wees ze naar me met 1 vinger en bewoog die vinger toen van links naar rechts (een nee zeggende beweging). Zij kwam toen langzaam dichterbij naar me toegelopen en ik schoof toen snel naar mijn voeteneind. Ik kon geen kant op. Ik vroeg aan haar wat ze wilde, maar ze gaf geen antwoord en bleef maar op mij afkomen. Ik pakte iets om op de muur te gooien zodat mijn ouders mij konden horen want ik kon niet gillen. Hoe perfect ik ook gooide, ik mistte de muur steeds en kon niks meer doen. Het ging vanaf toen allemaal heel snel en ik zag dat zij iets glimmends trok. Het leek op een dolk of een zwaard zonder punt, het leek wel afgebroken. Ik deed mijn linkerhand voor me om of het af te weren of te pakken daar ben ik niet meer zeker van. Tegelijkertijd probeerde ik te schreeuwen,  maar er kwam geen geluid uit in de droom. In werkelijkheid werd ik schreeuwend nee zeggend wakker.


Weet iemand misschien wat dit betekent, want ik ben er herl bang door geworden. Heb het gevoel dat er iets met mij of mijn naasten gaat gebeuren!!




Gast

Prodo misie

bewerk
Re: Zusje wil me aanvallen met een dolk/zwaard....
« Reactie #1 Gepost op: 26 juli 2013, 09:41 »
Odi DoglaT,

Ik zal proberen  je droom te verduidelijken. Je ouderlijk huis staat voor je leven, er is iets in je huis  met een negatieve energie. Het kan ook zo dat jij ermee naar binnen bent gelopen zonder dat je het wist. Het is ook in je slaapkamer belandt. Je moet jouw slaapkamer goed reinigen. Je bent beschermd, dus niets zal je overkomen. Wees alert.

Tip: wat je vaak in dit land ziet, is dat mensen met hun schoenen in huis lopen. Sommige gaan zelfs in hun slaapkamer met schoenen waarmee ze op straat hebben gelopen. Je kamer  kan je met wierook( lees: kies welke geur je lekker vindt)zuiveren of droge salie.

Dit is mijn uitleg op je droom.

bless,
PM

Gast

DoglaT

bewerk
Re: Zusje wil me aanvallen met een dolk/zwaard....
« Reactie #2 Gepost op: 27 juli 2013, 11:48 »
Dankjewel voor de reactie Prodo misie!

Gerelateerde onderwerpen