Graag nieuwe Facebook vrienden. in Luchtig | Phone Talk
maak hier een luku afspraak
Header Praktijk Baaswaterval

Graag nieuwe Facebook vrienden.

  • 0 reactie(s)
  • 1905 x bekeken
  • 0 reactie(s) 1905 x bekeken
*

Offline sarco

  • ******
  • 4956
    • Bekijk profiel
bewerk
Graag nieuwe Facebook vrienden.
« Gepost op: 29 mei 2017, 07:19 »
Odi Odi allemaal,

Na lange tijd plaats ik weer een post op CC. Waarom ik dat doe, is omdat ik opzoek ben naar nieuwe Facebookvrienden die educatief bezig zijn zoals ik. Wat ik op CC deed, doe ik ook op Facebook. Het is gebleken dat een deel van de Surinamers niet educatief bezig zijn en dat vind ik erg triest, terwijl er heel veel te leren is. Ze zullen wel hun reden hebben waarom ze niet educatief bezig zijn. Ik ben een leergierig mens. Ik ga ervan uit dat wij elkaar nu gaan ondersteunen, bemoedigen en onderwijzen. Deel je kennis met een ander.  Er is enorm veel dat sommige Surinamers niet weten. Op mijn tijdlijn zul je upliftings en knowlegde posts tegenkomen omtrent het zwart zijn. Dus hiermee bedoel ik Pro black en black consciousness. Je bent niet verplicht, maar als jij je openstelt kun je veel leren.

Ik had al eerder aangegeven dat ik bevriend ben met Amerikanen en met de dag groeit het aantal van de Amerikanen. Gisteren kreeg ik nog een vriendschapsverzoek van een Amerikaan. en wat ik zo vreemd vind is dat ik geen vriendschapsverzoek van Surinamers krijg. Dan moet er een belletje gaan rinkelen in jouw hoofd waarom ik geen vriendschapsverzoek krijg van Surinamers.

KNOWLEGDE IS POWER, KNOWLEGDE IS SEXY.

Men zegt dat je niet veel leert op Facebook, maar dat is een grote leugen. Het hangt ervan af wie jou vrienden zijn en als ze zich bezighouden met positieve en  leerrijke dingen.
Heeft iemand je eens gezegd dat je een Queen, King, God of Goddess bent? Omdat we dat in werkelijkheid zijn. Ken je geschiedenis, dat zeg ik alleen. Met Queen word ik aangesproken door die Amerikanen. Opo joe jeje , alles draait om respect. 
Termen als NIGGA en BITCH komen helaas niet voor in ons woordenboek.

Mocht je belangstelling hebben, kun je een pm voor me achterlaten.

Ik wens iedereen een fijne dag toe.

Groetjes,
Sarco





Gerelateerde onderwerpen