peptalk | - Baaswaterval.nl
Header Praktijk Baaswaterval

peptalk

  • 0 reactie(s)
  • 1124 x bekeken
  • 0 reactie(s) 1124 x bekeken
*

@loverboy

bewerk
peptalk
« Gepost op: 09 januari 2019, 16:05 »
Het nieuwe jaar is aangebroken en dat betekent dat veel mensen hun leven willen beteren. Het is de bedoeling om tal van goede voornemens in praktijk te brengen. Toch blijkt 80 – 90% van deze voornemens al binnen enkele weken te sneuvelen. Hoe komt dit en wat kun je hieraan doen? wij kunnen bespreken hoe je je goede voornemens wel volhoudt!

Veel mensen willen wel veranderingen aanbrengen, maar vaak lukt het op de lange termijn niet. Gewoontes zijn ingesleten patronen, als een rivier die helemaal ingebed ligt tussen uitgesleten oevers. Een rivier verleg je niet zomaar. Een tijdje geleden bezocht ik iemand met longkanker in het ziekenhuis. Het viel me op dat vele mensen op de longafdeling gewoon doorgingen met roken, terwijl ze tegelijk zuurstof toegediend kregen. Ik heb zelf vroeger ook gerookt, dus ik weet hoe moeilijk het kan zijn om te stoppen. Toch is het gelukt, ik moet er niet aan denken om weer een sigaret op te steken…

wat zou jij willen veranderen aan jezelf voor een beter en gezond leven. vorig week zat ik met een mevrouw te praten die longkanker heeft en weet dat ze gaat sterven door de gemene ziekte. ze heeft jaren gerookt. en als ze mensen nu ziet roken dan zegt ze er wat van. als ze het nu nog kon terug draaien dan had ze nooit gerookt. het is voor haar telaat...maar voor jou hopelijk niet... als je voor een arts zit en op de uitslag wacht dan gaat je hart tekeer....wat gaat hij zeggen.. ook moesje die duizend keer baad met anesi wiri en swiet watra kan het lot overkomen als je die sigara als een gek loopt te roken. ai mi na obia. nee.

wat ga je veranderen aan jezelf   en samen vechten voor een gezonder leven. wij hier op baaswaterval.nl

samen wan Kofo voor een gezond en beter leven.