Surinaamse roddels, in Luchtig | Phone Talk
maak hier een luku afspraak
Header Praktijk Baaswaterval

Surinaamse roddels,

  • 5 reactie(s)
  • 11417 x bekeken
  • 5 reactie(s) 11417 x bekeken
*

Offline Loverboy

  • ******
  • 6541
    • Bekijk profiel
bewerk
Surinaamse roddels,
« Gepost op: 03 november 2010, 09:11 »
Odi,

hou je van Roddels, djugu djugu,
Motjo motjo sanie, haal je pangie tevoorschijn,,,, we gaan Roddelen.

Die heeft gezegt, a dat heeft gezegt, nee a no mi taki... wie kent dit niet? alledaags...sma lobi e taki sma sani.
soms is het lachen zolang het niet over jou gaat ne?  :lol:

ik ga ze voor jullie opzoeken , zet je stoel maar recht en  kijk en luister.........Hatcheee ik heb me oemawedje pangie aangetrokken maar niet heus,.............Ben je er klaar voor. :lol: :lol:



Deel 2 moro spang,



maak me blij, maak me gelukkig  en ik zal je geven wat je wenst.mijn naam is Loverboy


bewerk
Re: Surinaamse roddels,
« Reactie #1 Gepost op: 03 november 2010, 10:18 »
 :party:.....C.c op de mamjotour. :rofl:

Gast

radjdjah

bewerk
Re: Surinaamse roddels,
« Reactie #2 Gepost op: 11 april 2013, 16:07 »
 :sweat:Op het min van lvv gebeuren rare dingen.Wie is eingelijk de secretaresse van Somo op LVV waar hij  zijn kantoor houd.Wandelgangen "vriendin" :na: :na: :na: :na: :character0029: :character0029: :character0029:
bewerk
Re: Surinaamse roddels,
« Reactie #3 Gepost op: 07 april 2014, 15:41 »
goede middag,
maandag eerste dag van de week, lekker even kletsen over een ander.
wie houd er niet van,

ding roddels e gwa wakka  :whistle:

Gast

Geen roddel

bewerk
Re: Surinaamse roddels,
« Reactie #4 Gepost op: 06 november 2019, 23:15 »
Hallo allemaal,
Ik ken een dame die bij florin Exchange werkt. Ze gaf aan dat die Dassasing alleen maar met blanke koelies werken, veel dingen doen met zwarte magie tot in India. En dat die prashant alleen dames in dienst neemt die mannen kan versieren.  Door die dames die daar werken word hij aanbeden als God. Het schijnt als prashant of laal al met die Meiden heeft geslapen ze een neus piercing aantrekken als symbool van eigendom. Die preshant is een gay jongen geweest en om stoer te doen trekt hij een wapen voor wie hij maar wil hij is racistisch, mensen met een donkere huidskleur uitlacht , mensen smerig en beneden zijn stand  vind. En meiden voor de gek houd per app.  Ze spelen heilig maar zijn  mensen die achterbakse manieren hebben. Preshant laat zijn personeel naar andere cambio’s bellen en klagen over de koers van andere cambio’s en over personeel daar in dienst. Hij laat zijn eigen personeel stoken in anderen hun bedrijf. Preshant Dassasing heeft eerst jaren met een Manisha genoten en liet der als een blok vallen voor een personeel zijn zusje . Die jongen uit nickerie. Ps vader als zoon noemen vrouwen zus of behien. Deze mensen laten zich zelf beroven en ik breken en halen hun eigen cambio leeg als ze in financiële nood raken. Ps alles wat ze verkopen is van Chinese markt. Laal dassasing heeft vergunningen van wapens verkocht illegaal en een toenmalige minister die was opgesloten zijn grote vriend was mede plichtig. Het is verbazing wekkend dat die man nooit is opgesloten . Deze mensen duiken belasting gelden onder en alles wat illegaal is doen ze. Ze zetten hun eigen mensen in om reclame voor ze te maken en zich zelf te biguppen.
Gast

Radha

bewerk
Re: Surinaamse roddels,
« Reactie #5 Gepost op: 06 november 2019, 23:47 »
Ach ja oud nieuws. Ik heb die ene dame lang niet gezien die old face Javaanse dame  Sarina ma Is wel geinig ze flirten met je man maar slijmen ook met jou als vrouw . Is gewoon hun manier van zaken doen toch ? En die Angela ofzo omg krijg de rillingen van haar bitchy fucked up look. Ik ken die vent van Ams no mang. 100 procent gay. Weet gay is een verkeerd woord . Maar soort creep mang. Net dat gevoel wat je krijgt van een kakkerlak . Ieeuw te gemaakt. Te slijmerig. Te gespeeld fake fake fake. Hij had ook altijd raar aan. Met das enz op school . Zag hem laatst hij doet nog steeds aan otd. Outfit of the day shit.

Gerelateerde onderwerpen