@Bosekondre,Ik vond dit zo een apart gerecht..Atoetoe150 gr. zoutvlees150 gr. bakkeljauw1 eetl. margarine1 ui1 tomaat½ madam janet (groen) in stukjes200 gr. maismeel1 takje selderij. De bakkeljauw en zoutvlees ontzouten Het vlees en de vis een half uur laten koken met stukjes ui, tomaat, peper, selderij en een half glas water. Het maismeel oplossen met een glas water en dit onder voortdurend roeren mengen met het vlees- vismengsel(op het vuur). De boter erdoor roeren en met deksel op laag vuur gaar stoven. Eventueel wat zout water toevoegen. Als de atoetoe wat afgekoeld is in stukken snijden en eten als rijst. Sranang Kukru
Thanks, zal het eens uitproberen
@SSbedoel je toevallig deze?Chrisje.
@Christa,Precies deze bedoel ik... van de Aldi toch?Mijn schoonouders zijn al geweest voor drie weken.Ik had ze nodig om mee te geven als traktatie voor die kleine meid.Heb het opgelost met kleine pakjes ontbijtkoek van het merk Jumbo, die ik hier in de winkel vond.Heel soms zagen we die tiramisu en aardbei hier in een supermarkt.Maar dat is echt ommin taya's geleden. Als nog bedankt, dan weet ik dat ze nog verkocht worden.Ik zal het vragen aan de eerst volgende die hier komt om het toch nogvoor ons mee te nemen.Groetjes,SS
Odi SS,Deze kwam ik toevallig bij de AH tegen je hebt cacao en nog 1 maar welke dat is is me even ontgaan.Ik was eerst van plan om bij de Aldi te kijken, maar de Aldi bij mij in de buurt is weg vandaar dat het niet was gelukt.Nu weet je in ieder geval hoe het heet en ik denk dat ze het bij de Aldi ook wel hebben hoor.Ik heb ook gelijk een pak gekocht en ze zijn inderdaad heerlijk zacht en erg lekker voor bij de thee.Wel een leuk idee om het als traktatie mee te geven ja, kinderen zullen er dol op zijn, maar toch leuk opgelost met die ontbijtkoek. :great:Chrisje
@ChristaSS