Toon bijdragen - zonnestraal
maak hier een luku afspraak
Header Praktijk Baaswaterval

Toon bijdragen

* Berichten | Topics | Bijlagen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Berichten - zonnestraal

Pagina's: [1] 2 3 ... 6
1
Dromen | Topic / 2 katten
« Gepost op: 05 januari 2021, 03:04 »
Ik was plots in mijn moeders huis beland. Het huis was afgesloten met tralie en daarbinnen waren er ook 2 katten. Dikke bruine katten. Ik wilde ze deruit maar kon niet. Ik vroeg toen aan iemand buiten om de sleutel voor mij te gaan zoeken.

Heeft iemand misschien een iedee?

2
Dromen | Topic / Re: Pimba uit mijn mond
« Gepost op: 10 november 2020, 02:20 »

Hartelijk,

it makes sense, inderdaad

Wat ik uit je droom op kan maken: Verantwoordelijkheden wat veel van je vraagt. Het word je eigenlijk een beetje teveel.


Krijt spugen, krijt in je keel.

Ken je de gezegde " Let me clear my troat?"

Het spugen geeft aan dat iets jou dwars zit. Je kunt je niet meer inhouden. Dus zeg gewoon waar het opstaat.

Pimba word gebruikt tijdens rituelen om dichter tot voorouders te komen en hen om hulp en advies vragen.

Blijf dicht bij jezelf om die connectie te kunnen maken. Als je jezelf verliest, verlies je ook de connectie.

Er zit een brok pimba in je rechterbobbie.

Borsten staan voor verzorging.
Wellicht ben je te begaan en te zorgzaam voor anderen ten koste van jezelf?

Een voetbalwedstrijd in de droom laat zien dat je iemand in je leven hebt die je veel dingen te doen geeft. Het kan verwijzen naar een mannelijke figuur die jou probeert te domineren

Kortom, Houd rekening met jezelf in plaats van constant te voorzien in de behoeften van anderen.

3
Dromen | Topic / Pimba uit mijn mond
« Gepost op: 08 november 2020, 17:32 »
Een heer had me gevraagd om hem te helpen adverteren voor zijn bedrijf. Daarna droomde ik dat ik ergens in een hotel een kamer voor hem moest regelen, maar omdat het bed te klein was moest ik een grotere voor hem laten maken. Die werkmannen kwamen en vroegen me naar de gegevens van die heer. Ze werden boos want ik draalde, maar het was omdat ik veel had te doen. Plots voelde ik iets al krijt uit mijn mond komen. Ik spuugde en zag dat het geel was, ik kreeg grote brokken van die pimba of krijt in mijn keel nonstop. Ik liep naar de wasbak en probeerde het te wassen maar er bleef maar meer uit komen. Ik voelde mijn rechterbobie en die had ook een grote klom pimba erin. Ik dacht van wow wat is dit. Terwijl ik mijn mond spoelde kwam die heer die het bed moest maken naast me staan want er werd gesproken door mijn telefoon. Het klonk als een voetbal wedstrijd of mensen die veel spraken. Die heer luisterde aandachtig maar verstond niet wat hij zei.

4
Dromen | Topic / Manjas
« Gepost op: 17 oktober 2020, 00:45 »
Ik droom steeds dat mensen de groene vruchten van mijn manjaboom stelen. Ik heb geen manja boom maar droom er steeds over. Dit keer dat een man in het zwart die rijpe manjas laat en juist die groene neemt.

5
Winti | Algemene vragen / Manjas
« Gepost op: 17 oktober 2020, 00:10 »
Ik droom vaker over een manja boom waarbij mensen die groene proberen te slaan uit die boom. zo droomde ik ook vanmiddag dat ik met mijn vriend ga wandelen en ik een man gekleed in het zwart groene manjas uit een boom ging plukken. Wat kan dit zijn

6
Dromen | Topic / schildpadden
« Gepost op: 09 oktober 2020, 22:25 »
Ik zag een kleine schildpad op het achtererf bij mijn overleden opa, maar het leek alsof iemand hem had gebrand of er was iets daar gebrand en hij lag eronder, in ieder geval zat hij onder as met zijn schild naar beneden en zijn buik naar boven. Ik dacht dat hij dood was maar hij begon plotseling te bewegen. Hij kwam op zijn buik terecht maar keek heel boos en ik zag zijn ogen uitpuilen en waren heel donker. Ik kreeg een angstig gevoel ,daarna kwamen er nog twee schildpadden uit die goot achterin met dezelfde dwaze blikken.

Droom 2

Ik was met mijn familie van moeders kant samen met mijn overleden opa. Er zou een soort van feest worden gehouden en er werd versierd,  maar het feest ging niet door. het werd door mijn tante georganiseerd. We kwamen langs een winkelcentrum en daar ging mijn opa in een supermarkt omdat hij niet door wilde met de familie. Hij zei hij zou inkopen doen. Ik zag toen een supermarkt met volle rekken. Daarna kwamen we bij een hindustaans feestje, maar de familie vond dat de eigenaar geen zuivere coffie is , dus we bleven maar door lopen. Mijn aangetrouwde oom wilde wel gaan meedanzen. het waren oudere mannen die met trompetten muziekmaakten. Het was bigi poku. maar de familie liep verder. heeft iemand een iedee?

7
Dromen | Topic / Vreemde droom
« Gepost op: 08 oktober 2020, 23:51 »
De laatste tijd droom ik helder. Ik bevond me in een heel mooi houten huis, ik woonde met blanken. het was een gezin die pas een baby bij had, maar op een of andere manier voelde ik dat ik op die baby moest letten. ik  hield de baby constant in de gaten dus bleef steeds in zijn buurt. ik zag dat de baby krom lag in die stoot wagen, dus ik meldde die ouders om op hem te letten. Er waren ook andere blanke familieleden op bezoek om de pasgeboren baby te begroeten en ik kon een amerikaanse vlag zien hangen. Ik stootte die baby wieg naar hun toe, maar nam toevallig die pop mee die in die wieg was. Ik bracht het direkt terug omdat ik me herrinnerde dat ik de baby bezig hield met die pop en kreeg een standje van de blanke vader. Die pop van die baby keek wel een beetje op een heks. ok.uit schaamte verliet ik de plaats en ik werd gewenkt om die andere trap te gebruiken, ik zakte dus van die andere trap af, waar ik die blanken het huis nog zag inrichten. Wat mij op viel waren de gordijnen die wit waren met donker blauwe balletjes. Ik liep naar achteren en zag een paar creoolse jongens net als mij, heel donker van kleur. Ze waren bodybuilding oefeningen aan het doen, waarop ik eentje van ze groette en die glimlachte heel mooi met me. Ik vind deze droomvreemd want het lijkt alsof het uit de slavetijd was?

8
Dromen | Topic / Re: werken in een polikliniek
« Gepost op: 02 oktober 2020, 08:02 »
Hu Ebeline,

Prima uitgelegd hoor.Dankuwel.

Werken in een kliniek staat symbool voor mensen hulp verschaffen.


Handen wassen: Hmm, vuile zaakjes waar men onderuit van probeert te komen,  ergens schuldig aan zijn maar handen in onschuld wassen of de zaak willen zuiveren.


Lekkage: Een lek staat symbool voor verlies, teleurstelling, frustratie en tegenspoed.

Verspilde energie, gaat niet werken, heeft geen nut.Als jezelf mensen probeert bij te staan of te helpen...
Pas hiermee op! Niet ierdereen kan en mag geholpen worden.
Sommige mensen moeten hun straf ondergaan voor de keuzes die ze gemaakt hebben.
Dus moeite doen is tevergeefs.

De vloeren zien die overduidelijk niet goed zijn : Het kan een waarschuwing zijn dat je je op gevaarlijk terrein waagt.

In sommige gevallen is het beter om de kwestie over te laten aan iemand die meer ervaren is. Het is goed dat je je zorgen kenbaar hebt gemaakt en alsnog hulp bent gaan inschakelen.

Oudere man staat ook symbool voor vergeving van fouten die in het verleden zijn gemaakt.

9
Dromen | Topic / werken in een polikliniek
« Gepost op: 28 september 2020, 17:09 »
Ik droomde dat ik in een kliniek een baan had gevonden. Alles ging goed er waren overal wasbakken dus het verplegend personeel kon zijn handen vaker wassen. maar die wasbakken veroorzaakten veel lekkages . ook was het gebouw van hout ik kon zelf op bepaalde plekken die vloer zien. ik dacht van ik moet dit wel aangeven hoor. ik zou het posten op social media. er ging een dame langs en een oudere heer zri iets van a presie die no boeng. maar ik heb die droom hekemaal niet begrepen.

10
Dromen | Topic / Re: Gestolen potten
« Gepost op: 09 augustus 2020, 05:56 »

De verzoening bedoel ik meer je familie.
Terugkijkend op jouw vorige droom. Er zijn bepaalde stappen die je moet ondernemen.
Heb jij zelf onenigheid met je familie?

Ik denk zelf als je doet wat je zou moeten doen dat ieder zijn plek gaat weten en dat ieder mogelijk beter met elkaar overweg kan


[Hi Ebeline,]

Heel hartelijk dank weer aan u,

Ik heb inderdaad veel onenigheid in de familie. Mijn schoon ouders accepteren me niet, maar met mijn moeder en zus is er ook veel onenigheid. Ik ga al jaren niet meer naar mijn schoonmoeder. Maar ik vind maar geen oplossing om dat tussen mijn moeder en zus op te lossen. Zij wordt voorgetrokken en ik krijg altijd de schuld van alles.

11
Dromen | Topic / Re: Gestolen potten
« Gepost op: 05 augustus 2020, 01:52 »

Oude baas , stelende kinderen

In hoeverre word jij in real life gerespecteerd?
Soms kunnen mensen compleet over je heen walsen of gewoon doen en laten waar zij zin in hebben.
Op zo'n moment ben je niks meer. Stel je niks meer voor. Je staat niet meer in je eigen power = autoriteit = baas

Helpen verhuizen, dan weer niet verhuizen: Moeite hebben met veranderingen. Het moet uiteindelijk wel uit eigen initiatief komen/ verandering. Niet omdat een ander je aanspoort.


Stelen in dromen onthult meestal gevoelens van gebrek en ontbering die je voelt. ... Als iemand van je steelt, kan dat duiden op het gevoel alsof iemand iets van je afneemt, zoals je succes, carrière

Potten staan symbool voor financiën of een confortabel thuis leven

De schoolkinderen kunnen ook jezelf symboliseren die zichzelfte kort doet.


School staat voor levenslessen en spirituele leerschool in het leven.

De juffrouw suggereert dat je op zoek bent naar advies, begeleiding of kennis. je gaat een nieuwe richting op in je leven en je bent klaar om te leren door voorbeelden of voormalige ervaringen


2e droom kan duiden op verzoening.
Dat je positie etc wel gerespecteerd word en iedereen onderling het met elkaar kan vinden.

3 toiletten = triologie
Verleden, heden, toekomst.

Een toilet in een droom staat voor dingen die je aan het loslaten bent of mag gaan loslaten. Het loslaten brengt je dichter bij het behalen van je doelen (weg)Hi me schat,

Het is 100% waar. Alles klopt met de uitleg. Ik heb niets deraan toe te voegen. Ik voel me inderdaad niet gewardeerd door mensen om me heen ,  Dus ik denk dat hij later is gaan beseffen dat hij in de fout was gegaan, dus een verzoening ja.

Fincieel gaat het helemaal niet goed

Ik heb inderdaad 3 dagen gebeden voor een doorbraak, ik moest echt alles loslaten. Vandaar dat het derde toilet not niet af was. Dingen in het verschiet. Ik ga u een PB sturen.

Hartelijk dank voor de genomen tijd en moeite.

12
Dromen | Topic / Gestolen potten
« Gepost op: 03 augustus 2020, 07:13 »
Ik droomde over mijn ex werkgever van wie ik niet op de meest vredige manier ben weggegaan door zijn arrogancy.

Ik was bij zijn huis bezig te helpen spullen op te ruimen want hij zou verhuizen. Ik nam toen 2 potten weg en zette ze buiten om ze mee te nemen. Maar toen ik terug ging om ze te halen waren ze er niet meer, bleek dat een paar schoolkinderen in groene uniform ze hadden gestolen. ik ging naar de schooljuffrouw en deed mijn beklag waarop die juf direct wist wie de potten had gestolen. Maar goed ik ging terug naar het huis maar tot mijn verbazing zag ik dat alles weer was uit gepakt. fotos van oude gamilie leden van hen waren weer in de woonkamer enzo. En ik zag mijn werkgever gezellig aan tafel met anderen te eten. ik vond het vreemd want ze zouden tog verhuizen

2de droom met deze exwerkgever, is dat ik met familie vrienden en kennissen bij zijn huis waren aan het borellen. gezellig samen eten en drinken. terwijl ik in real life niets meer van hem heb gehoord.

3d drooom. Helemaal appart van de vorige is dat ik 3 nieuwe toiletten in aanbouw zag langs de weg. Die metzelaar was nog bezig die laatste te bevestigen. heeft iemand een iedee.

13
Dromen | Topic / Re: Zieke Opa genezen
« Gepost op: 03 augustus 2020, 07:01 »

Even terug op jouw droom.

Zieke opa/ Stervende = blokkades, djugu djugu.

Let op! De moment dat jij in de droom voor opa gaat bidden is het probleem opgelost. Opa word beter, fit en begint te trimmen.

Het bidden kun je zien als je geestelijke begeleiders aanroepen en om hulp vragen. De blokkades zullen dan oplossen, jouw leven gaat weer lopen.


Family treasures oftewel gudus die familie eigen is.
Als familie leden het niet waardig zijn dan gaat de family spirit of voorouder die verantwoordelijk is voor die gudus niks prijsgeven kwa kennis of een blessing etc.
Er is er altijd wel één in de familie die het waardig is. Dan vind er overdracht plaats op geestelijk en materieel vlak.


Het is nu aan jou om jouw huiswerk te doen, jouw aandeel doen. Je droom heeft jouw alle instructies gegeven hoe en wat.
En zoals ik al eerder zei, tegenwoordig hoef je niet in onwetendheid te zitten omtrent culturu sani. Er zijn online cursussen voor. Als je de basis weet dan kun je in principe al zelf aan de slag. Niet altijd hoeft er een bonu aan te pas te komen.
Als je met je winties samenwerkt dan kun je al heel veel bereiken.


Igv wens ik je veel succes en wijsheid toe.

Heel hartelijk dank,
Ik wil graag de online lesson volgen ja. Ik ben since gisteren begonnen met een bego van 3 dagen voor 21 gebeden. dus gisteren heb ik al 7 keer gebeden, krey nowtu , fu krin pasi en fu wai maka. vandaag ga ik door. Ik ga u een Pb sturen.


Hartelijk dank ik ga u een Pb sturen

14
Dromen | Topic / Re: Zieke Opa genezen
« Gepost op: 01 augustus 2020, 16:28 »

Even terug op jouw droom.

Zieke opa/ Stervende = blokkades, djugu djugu.

Let op! De moment dat jij in de droom voor opa gaat bidden is het probleem opgelost. Opa word beter, fit en begint te trimmen.

Het bidden kun je zien als je geestelijke begeleiders aanroepen en om hulp vragen. De blokkades zullen dan oplossen, jouw leven gaat weer lopen.


Family treasures oftewel gudus die familie eigen is.
Als familie leden het niet waardig zijn dan gaat de family spirit of voorouder die verantwoordelijk is voor die gudus niks prijsgeven kwa kennis of een blessing etc.
Er is er altijd wel één in de familie die het waardig is. Dan vind er overdracht plaats op geestelijk en materieel vlak.


Het is nu aan jou om jouw huiswerk te doen, jouw aandeel doen. Je droom heeft jouw alle instructies gegeven hoe en wat.
En zoals ik al eerder zei, tegenwoordig hoef je niet in onwetendheid te zitten omtrent culturu sani. Er zijn online cursussen voor. Als je de basis weet dan kun je in principe al zelf aan de slag. Niet altijd hoeft er een bonu aan te pas te komen.
Als je met je winties samenwerkt dan kun je al heel veel bereiken.


Igv wens ik je veel succes en wijsheid toe.

Heel hartelijk dank,
Ik wil graag de online lesson volgen ja. Ik ben since gisteren begonnen met een bego van 3 dagen voor 21 gebeden. dus gisteren heb ik al 7 keer gebeden, krey nowtu , fu krin pasi en fu wai maka. vandaag ga ik door. Ik ga u een Pb sturen.

15
Dromen | Topic / Re: Zieke Opa genezen
« Gepost op: 31 juli 2020, 22:50 »

Opa staat ook symbool voor levenservaringen en wijsheid en ook het traditionele. Geestelijke overdracht van grootvaders kant.Ik vraag me ook af of die heren in de auto niet gewoon jouw winties zijn .
Met name de Javaanse heer. Is dat niet de Pa winti? Of igv een winti die zich als Javaan laat zien?
Die creoolse man zal ook wel een winti vertegenwoordigen.
Kweet alleen niet zo goed welke.

Auto staat symbool voor jouw grip op je leven.
Je winties zijn met je. Kennelijk is er iets daar bij of van je grootvaders kant waar wat gedaan mee moet worden (in de auto geholpen)


Opa is ziek ,stervende.

Gaat alles goed met jou privé?
Loopt alles lekker?
Ben je te druk?
Ontspan je genoeg?
Kennelijk ben je tot zoveel toe in staat.
Ziekte overwinnen, genezen staat ook symbool voor problemen overwinnen, succes en voorspoed in je leven.

En om op jouw vraag terug te komen,?
Als er een bepaalde familie spirit is van opa's kant waar jij mee gemoeid bent dan kun je dat zelf navragen dmv libation/ plengoffers.

Je gaves in praktijk brengen...

Tegenwoordig word er online African Spirituality cursussen gegeven waarin al dit soort dingen aan bod komen.
Onder begeleiding van een traditionele priester. Je mag me privé berichten voor meer info.

Hi Ebeliene,

Ik heb mijn Opa veel geholpen op zijn sterfbed. Het kan ook wities zijn ja. Die auto was een creame volkswagen van vroeger. Het leven gaat momenteel niet zo goed. Er zijn veel blokkades op mijn weg. Er is ook veel ruzie in de familie over boedelzaken gaande. Mijn Opa heeft huizen achtergelaten en de familie wilt ze verkopen, maar ik ben ertegen want Opa heeft met bloed sweet en tranen die huizen gebouwd en hij was er nooit mee eens dat zijn nalatenschap werd verkocht. nu blijkt dat er een blokkade is. Het huis kan niet worden verkocht. Ik woon momenteel in een van ze. Walo mofo de tapu na oso.

Pagina's: [1] 2 3 ... 6