Toon bijdragen - Tati
maak hier een luku afspraak
Header Praktijk Baaswaterval

Toon bijdragen

* Berichten | Topics | Bijlagen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Berichten - Tati

Pagina's: [1]
1
Waargebeurd | Ghost Story en Bakru Torie / Re: Hulp
« Gepost op: 12 september 2018, 15:08 »

Ik begreep niet alles uit je verhaal, maar zag wel een aantal rode vlaggen. Waarom negeer je die?

Wat voor rode vlaggen ? Omdat wat erg is gebeurt en ik had alles al gedroomd. Zou je aub mij een pb sturen?

2
Waargebeurd | Ghost Story en Bakru Torie / Hulp
« Gepost op: 28 juli 2018, 16:12 »
Hallo!

Ik heb bijna vier jaar een relatie met een Surinaamse hidoestaanse-man ... daarvoor, ondanks een tragische familie op de achtergrond, ben ik altijd een sterke jonge vrouw geweest, vol met energie en liefde voor het leven.

Omdat ik bij deze man ben, lijkt niets goed te zijn in mijn leven.

Ik heb altijd ons probleem gekoppeld aan zijn narcistische / beledigende neigingen, totdat ik een voodoo-pop vond in zijn trekking, samen met de verlovingsring van mijn ex die hij openlijk van me wegnam om mijn leven een hel te maken, want volgens hem ben ik de slechtste persoon in hart en nieren, terwijl ik niets heb gedaan aan het afzien van mijn leven om echt zijn hart te winnen, in de hopeloze hoop dat liefde zichzelf zou kunnen redden van al het kwaad. Cliché. Ik weet.


Gisteren was er de maansverduistering en met het excuus van een verjaardag alle gezinsleden herenigd. Ik heb niet deelgenomen aan de "partij" omdat mijn gevoelens het niet vertrouwen. Toen ik naar beneden ging hield iedereen op met praten en ze begonnen echt te gapen omdat ik begon te bidden voor mijn eigen geest. Ze zagen eruit alsof ze in stilte wachtten totdat er iets zou gebeuren, totdat een van de familieleden die ik nooit kon uitstaan ​​vanwege haar slechte ogen zei dat iets "niet werkte". Iemand anders probeerde ook een koekje te voeren voor de hond die wordt beschouwd als hun beschermer / voorouder. De hond weigerde de traktatie. Iedereen was verdrietig. Ik ging naar boven en begon wat onderzoek op het internet.


Hij stopte om te drinken maar hij blijft agressief; ik heb geprobeerd het te koppelen aan een complex / trauma dat hij in het verleden had en kwam eigenlijk uit met een theorie volgens welke hij homo is en hij bond me om een ​​officiële dekking te hebben; zijn familie moet zich ervan bewust zijn, want toen ik hem confronteerde, organiseerden ze het ritueel (ik weet niet eens zeker hoe de naam ervan is) waarschijnlijk om me te vervloeken, maar blijkbaar werkte het niet, en iedereen vertrok erg bedroefd.


Ook stopte iedereen met me te praten en begon ik in derde persoon in het sranan over mij te praten, waarschijnlijk denkend dat ik me niet bewust ben van wat ze doen. Ook komt alles wat ze zeggen niet overeen met de werkelijkheid. Ik dacht dat hij waarschijnlijk iedereen een bepaald verkeerd beeld van mij gaf / probeerde te geven om zijn eigen eindeloze schaamte te verbergen, sterk van het feit dat ondanks mijn schande het nog groter is voor alles wat ik door hem ga doen, ik ben nog steeds niet in staat zijn om uit dit drama te stappen.


Ik nam hoe dan ook mijn ring weg van zijn huis en ik voel me al beter. Sommige mensen nemen me misschien boos, maar ik weet dat ik dat niet ben. Ik ben op zoek geweest om met een of andere spirituele mentor te praten, klaar om me te helpen dit alles beter te begrijpen.


Ik ben duidelijk blanc en dus ik hoop dat iemand bereid is om me te helpen, omdat ik dit niet echt allemaal verdien. Ik heb het gevoel dat ze ons probeerden te verbreken. Ik heb wat licht nodig.

Alvast bedankt,
TatiPagina's: [1]