Toon bijdragen - Fleur
maak hier een luku afspraak
Header Praktijk Baaswaterval

Toon bijdragen

* Berichten | Topics | Bijlagen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Berichten - Fleur

Pagina's: [1] 2
1
Dromen | Topic / Re: Droom Dede Oso
« Gepost op: 13 februari 2024, 01:22 »

[/quote
Dankjewel Ebeline.
Stay blessed]

2
Dromen | Topic / Re: Droom Dede Oso
« Gepost op: 12 februari 2024, 13:53 »

Dood in een droom staat ook symbool voor een overgangsfase.
Dus iets achterlaten om een nieuwe start te maken.

Dus het hoeft niet perse letterlijk te zijn dat iemand komt te overlijden.
Het kan natuurlijk wel. Vooral als je heldere dromen krijgt wat ook nog eens blijkt uit te komen.

Doel van dede oso is om de dode goed te laten overgaan.

Het lijkt er figuurlijk op dat jij ervoor mag zorgen of de aangewezen persoon bent dat jouw zus goed terecht komt. Dat jij haar zaakjes mag regelen


Tafelkleed symboliek

Als u in de droom een tafelkleed verwijdert of op een tafel legt, kan dat een teken zijn dat u zich in een overgangstijd in uw leven bevindt. Misschien verandert u van baan, huis of relatie en bent u op zoek naar een nieuwe start.


Aan de hand van deze interpretatie kun je afvragen hoe de band met je zus is?

Hoe sta jij nu zelf in het leven?

Misschien heb je in het verleden veel voor een ander klaar gestaan maar bevind jij je nu in een andere fase in je leven dat hier geen ruimte meer voor is. Je leent je niet meer voor dit soort dingen?

Dankjewel Ebeline ik kan mij.hierin vinden
Blessed

3
Dromen | Topic / Re: Droom Dede Oso
« Gepost op: 11 februari 2024, 20:35 »

Wat mij opvalt in de droom is dat je boos bent omdat men een besluit voor jou heeft genomen. Er is nooit toestemming gevraagd en men wilt ook geen rekenschap afleggen. Je bent hier helemaal niet van gediend en wilt verders ook niet bij de kwestie betrokken zijn.


Dankjewel Ebeline dan weet ik dat maar ze is niet overleden ze leefd nog.

4
Dromen | Topic / Droom Dede Oso
« Gepost op: 11 februari 2024, 14:30 »
Beste allen.
Ik heb gedroomd dat ik mijn achter deur open maakt, en ziet familie leden van mijn vaderskant aan een tafel zitten. Iedereen was in het wit gekleedt waaronder halve broers en zussen van mijn vaders kant. Een witte kleed gespreidt over de tafel en een witte brandende kaars. Ik zei wat gebeurt hier, niemand antwoordde. Mijn halve broer zag er het meest verdrietig uit met zijn hoofd voorgebogen op tafel. De andere zussen keken mijn aan en gaven ook geen antwoordt . Allemaal van de zelfde moeder en vader. Ik zei woedend waarom houden jullie je mond dicht!! wat doen jullie hier dede oso houden achter op mijn erf zonder mij te melden en niemand zeg niets. Maak je bek open wat heeft dit te betekenen dit is mijn erf. Tegen de schutting stonden ook familie leden van me vaderskant. Ik liep naar ze toe en vroeg van wat gebeurt hier. Zij houden ook hun mond dicht. Ik liep woedend terug en begon met kracht termen uit te schelden en zei als jullie niets zeggen hier bij mij thuis op mijn erf en ook nog zonder te melden dede oso komt houden. Alle shit opruimen en opdonderen. Een man die naar mijn mening de dede oso leidde stond op en zei na wang sisa fu.ju dede. Ik zei welke sisa en hij noemde haar naam. Zij is de oudste van de andere die daar zaten. Ik zei woedend donderen jullie op van hier niemand komt hier dede oso houden. Woedend en scheldend trok ik de witte tafelkleed weg toen werd ik wakker. Keek naar de tijd en het was bijna 6uur in de ochtend. Graag uw analyse over deze droom. Alvas dank ik u.
Groetjes Fleur

5
Dromen | Topic / Overleden vader
« Gepost op: 24 januari 2024, 13:25 »
Droom over mijn overledenvader.
Ik heb jaren niet over mijn vader gedroomd. Ik droomde dat mijn zusje rennend met tranen vol tuiten en met open armen naar mijn overleden vader toe rende. Hij heeft haar zo hard weg geduwd dat ze op de grond viel. Ik heb haar geholpen om op te staan, en probeerde haar toch richting mijn vader te brengen om die brasa te krijgen. En ja hoor ze werd weer tegen de grond geduwd. Mijn vader omhelste mij met een blije smile. Toen werd ik wakker. Het leek net echt.
Graag iemand die mij kan uitleggen over deze droom. Vast bedankt.

6
Dromen | Topic / Overleden vriend.
« Gepost op: 14 november 2023, 15:19 »
Beste allen.
Ik droomde dat er een huis tegen de schutting aan wordt gebouwd op mijn erf, waar ik woon. Ik vroeg toen aan de bouwvakkers wat heeft dit te betekenen en wie heeft jullie toestemming gegeven om te bouwen. Eentje zei mevrouw uw overleden vriend heeft ons toestemming gegeven om nog een huis voor u te laten bouwen, uit dankbaarheid voor alles wat u voor hem gedaan heeft toen hij nog leefde. In de droom was ik heel blij toen ik hoorde uit dankbaarheid. Alvast wil ik degene bedanken die mij uitlegt hierop geeft. A blessed day. Groet

7
Dromen | Topic / Droom over mijn Manja boom
« Gepost op: 22 oktober 2023, 01:36 »
In het verleden heb ik een kajana Manja boom geplant op  het erf. Het staat nu ongeveer 10 jaar. Vorig zag ik tot mijn verbazing dat het een twee slachtig boom is. Bij de stam aan de onderkant zag ik een afscheiding dat leek als een soort rood achtig slijmerige vocht. Ik keek en dacht wat is dit. Een spleet twee lippen en daaronder een penis. Ik geloofde mijn ogen niet. Ik heb dit weleens op internet gezien. Maar nu hier bij mij op het erf hoe dan. En hoe komt het dacht ik, dat ik dit nooit eerder hebt kunnen waarnemen. Ik sjoffel en harkt en onkruid trek ik vaker weg en ineens zie ik dit. Heb ik nooit opgelet dacht. Dus dit kan toch niet van vandaag zijn. Het is mij opgevallen toen ik dat rood achtig slijmerige vocht zag. Maar nu komt het. Vanaf ik dit gezien hebt krijg ik dromen over die boom . Teveel om te vertellen. Een paar dgn geleden krijg ik wederom weer een droom,dat er een hele dikke groene slang op een tak in de boom gewikkeld lag. Ik pakte een stok om het weg te jagen. Maar hij lag heel rustig. Ik heb er naar gekeken en zag dat verschrikkelijk dik en kort was. Niet al te kort. Tot mijn verbazing in de droom hoorde ik een gesist achter mij
het was een gigantische grote dikke leguaan met een hele brede kop. Hij keek naar mij en sprong de boom in. Op dat moment zag ik een soort witte lange opening in de boom net een soort tunnel. Hij verdween erin. Maar de slang zelf bleef rustig liggen. De Manja had ik toen der tijd van Meerzorg gehaald hele lekkere Manja s en een pit had ik op de grond gegooid waar ik nu een boom van hebt
 Er blijven boodschappen komen over de boom vanaf ik ontdekt hebt dat het een tweeslachtig boom is. O ja en de boom is net alsof een vrouw met gespreide benen ligt en de achterkant de billen met ook de billen spleet. Aan de onderkant bij de stam.De boom is echt op het erf. En rest zijn de dromen die ik nu krijgt.Heeeeelpp.Please help mij hieruit te komen
 Alvast bedankt. Groetjes

8
Winti | Algemene vragen / Re: Posu
« Gepost op: 12 oktober 2023, 14:16 »
Het is echt gebeurd helemaal echt toen diegene mij belde hebben wij erover gediscussieerd en ik vroeg nog heb je muizen thuis. Ze zei neen helemaal niet. Dus tja. Wat denkt u erover. Bedankt.

9
Winti | Algemene vragen / Re: Posu
« Gepost op: 26 september 2023, 22:27 »
is dit een droom   of echt gebeurd
Het is echt gebeurd helemaal echt toen diegene mij belde hebben wij erover gediscussieerd en ik vroeg nog heb je muizen thuis. Ze zei neen helemaal niet. Dus tja. Wat denkt u erover. Bedankt.

10
Winti | Algemene vragen / Posu
« Gepost op: 20 september 2023, 01:37 »
Graag antwoord op mijn vraag aub.
Mijn vraag is als het mogelijk is, dat men iets te eten zoals broodje kaas en koek bij een posu plaatst in huis, dat dat bord de volgende dag leeg is. Alles weg dus verdwenen of opgegeten. En je bent alleen in het huis. Hebt spirituele kwaliteiten. En je hebt je eigen pusu voor de bigisma,s. Graag uw antwoordt hierop. Vast bedankt. Blessed days. Dank.

11
Winti | Algemene vragen / Re: Busi Ingi
« Gepost op: 16 september 2023, 02:18 »
humbeet, bert of anders   ook in een droom kan iets anders zich voordoen als een ingi apuku of andere winti. Maar de naam humbert? Ook mijn vraagteken?
Dankjewel ook voor mij ??

12
Winti | Algemene vragen / Busi Ingi
« Gepost op: 14 september 2023, 20:56 »
Mijn brandende vraag is. Iemand raakt in trans van een busi Ingi en vraag is hoe heet de bigisma. En de antwoordt was mi ning na Hubert. Dit ging mijn verstand te boven een kangkang busi Ingi die zegt dat hij Hubert heet.  Ik heb dit vaker meegemaakt en het zijn hele moeilijke namen die men nauwelijks kan uitspreken, maarrrr Hubert. Graag uw antwoordt hierop.
Groetjes en bedankt. Blessie

13
Dromen | Topic / Re: Vleermuis
« Gepost op: 13 september 2023, 02:29 »
vleermuis bakru bestaat. Asema bestaat. Dus dit is een schone droom dat er iets binnen is wat door een professionele duman opgelost moet worden. Ze heeft een tapu, maar vaak als het al binnen is dan is er meer voor nodig dan alleen een tapu. De tapu doet zijn werk door het tegen te houden om extra kwaad te kunnen doen... maar jij hebt het gezien in je boodschap .. zodat ze nu maatregelen kan ondernemen.. het laten verwijderen.
 
Heel hartelijk bedankt voor uw uitlegt. Het klopt helemaal. Ik geef het door aan haar. Blessie

14
Dromen | Topic / Vleermuis
« Gepost op: 12 september 2023, 01:14 »
Beste mensen.
Ik heb een droom gehad over een halve zus van mijn. Het is de kind van mijn vader. De droom ging als volgt. Ik kwam thuis bij haar aan liep naar binnen en zag een zwart witte vleermuis en een kleintje naast de grote vleermuis in haar huis hangen. Ik zei tegen haar hebt dat beest niet zien hangen. Je hebt toch een tapoe zei ik. Pak het dan en verjaagd het beest ermee. Ze zei dat kan ik niet. Ik zei hoezo dan, en ze zei ik ben ongesteld. Maar ze is al in haar overgang. Ik zei toen laat je dochter het dan voor je doen.  Dit lijkt op een vleermuis maar het is een barkru zei ik. Of t gebeurt is of niet weet ik niet ik werd toen wakker. Alvast wil ik u bedanken voor uw uitlegt hierover. Groetjes en Stay blessed.

15
Dromen | Topic / Re: Peuter.
« Gepost op: 06 augustus 2023, 14:03 »
duidelijk. Hij is geestelijk niet gegroeid. Was hij vroeger gekocht. Of juist niet. ? Ergens is iets mis gegaan in zijn geestelijke opvoeding. Zoek dut uit. Kan een familie tori zijn.

Ja hij was vroeger gekocht
Bedankt.
Pagina's: [1] 2