Toon bijdragen - saka fasie
maak hier een luku afspraak
Header Praktijk Baaswaterval

Toon bijdragen

Berichten | * Topics | Bijlagen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Topics - saka fasie

Pagina's: [1] 2 3 ... 9
1
Humor | Mop van de dag / Lol in het klooster
« Gepost op: 01 oktober 2020, 10:59 »
Twee priesters nemen laat op de avond een stortbad. Ze ontkleden zich en stappen in de douche. Dan realiseren ze zich dat er geen zeep is. Priester John zegt dat hij nog zeep op zijn kamer heeft en begeeft zich naar zijn kamer zonder zich aan te kleden. Hij neemt twee stukken zeep, één in elke hand en begeeft zich terug naar de douche. Hij is halfweg in de gang wanneer hij drie nonnen zijn richting uit ziet komen. Daar er geen plaats is om zich te verstoppen blijft hij pal tegen de muur staan als een standbeeld. De nonnen stoppen en zijn verwonderd hoe levend dit standbeeld er uit ziet. De eerste non steekt haar hand uit en trekt aan zijn penis. Verschrikt laat hij een stuk zeep vallen. ‘Oh kijk,’ zegt ze, ‘het is een zeep automaat.’ De tweede non wil het ook eens proberen en trekt er ook eens aan en ja, hij laat het tweede stuk zeep ook vallen. De derde non is ook nieuwsgierig en trekt ook eens aan zijn penis, twee, drie en vier maal zonder resultaat. Ze trekt verder en roept plots: ‘Heilige Maria! Moeder Gods! Hij geeft handlotion ook!”

2
Humor | Mop van de dag / Mustafa
« Gepost op: 03 juni 2014, 16:00 »
Mustafa wandelt met zijn vrouw op een pad langs de woestijn. Zijn vrouw loopt voorop en Mustafa loopt op vijf meter afstand achter haar. Dan komen ze plotseling de imam tegen.
“Salam aleikum, Mustafa”, zegt de imam. “Beste Mustafa, wat jij nou doet is niet helemaal volgens de Koran hoor. De man hoort voorop te lopen en de vrouw volgt hem op een klein afstandje, zo heeft Mohammed, de grote profeet, zijn naam zij geheiligd, het gezegd.”
“Ja”, zegt Mustafa, “ik weet heus wel wat Mohammed, de grote profeet, zijn naam zij geheiligd, heeft gezegd. Maaaaaaar ....in zijn tijd hadden ze nog geen bermbommen en landmijnen…dus laat ik mijn vrouw voorop lopen voor het geval dat....u weet wel...” :lol:


3
In Suriname onder anderen zou dat heten...Bakroe.


Een uniek verhaal uit het altijd zonnige Zimbabwaanse Entumban. Daar wordt een gezin geterrorisserd door twee tuinkabouters, aldus Newsday.
 
De man des huizes kocht vijf tuinkabouters van een medicijnman, omdat dat hem rijkdom zou geven. Maar helaas liep het anders. Twee van de kleine rotzakjes hebben zich namelijk tegen het gezin gekeerd: ze zouden de vrouw des huizes regelmatig verkrachten. Daarnaast zorgen ze er ook voor dat de man bloed plast. De drie andere kabouters werden eerder al omgebracht in ceremonie.
 
Een Profeet
 
Vermoed wordt dat de problemen zijn onstaan toen de medicijnman die ze verkocht had, doodging. Tot overmaat van ramp hebben de buren ook al geklaagd dat ze seksueel misbruikt worden door de tuinkabouters.
 
Er is een profeet ingehuurd om de tuinkabouters te temmen, maar dat heeft vooralsnog niet mogen baten. Waarom de twee resterende terroristjes niet gewoon ook worden omgebracht, is niet helemaal duidelijk.

4
Humor | Mop van de dag / Even lachen
« Gepost op: 14 december 2012, 10:45 »


5
Winti | Algemene vragen / Aangevallen worden in de slaap
« Gepost op: 14 december 2012, 09:14 »
Het volgende is mij door een kenneis verteld,met de vraag als ik daar een antwoord op heb.

Hij verteld dat hij normaal altijd op zijn zij of op zijn buik slaapt maar als hij per ongeluk op zijn rug in slaap valt er altijd van die rare dingen gebeuren zoals...aangevallen worden door geesten...hij heeft dan gewoon zijn ogen open,is wakker maar kan niet bewegen of schreeuwen...kan enkel geluiden maken van hmm...hmmm...hmmmm....ect ect.
Als zijn vrouw op dat moment niet wakker wordt en hem schud, blijft het lang doorgaan en wordt hij steeds angstiger.

Hij zegt dat hij duidelijk de dingen op hem ziet afkomen maar kan er niets tegen doen.
Zijn vraag is...waarom gebeurd dit alleen als hij op zijn rug in slaap valt....want het zal je maar gebeuren dat je om welke reden dan ook verplicht bent om op je rug te slapen.

Ik heb heel erg met hem te doen dus verzoek ik alle bradda,s en sisa,s die hier kennis of ervaring hiervan/hiermee hebben serieus op in te gaan.

Grang tangie....SF

6
Winti | Algemene vragen / Tokoloshe/Ampuku
« Gepost op: 28 juni 2012, 12:47 »
Dit filmpje vond ik en vraag me af of ze het hier hebben over de zuidafrikaanse variant van de Ampuku.

http://www.vice.com/nl/vice-special/tokoloshe#ooid=QyeGZwMjo691JjRJncH5ZJiBlJsdN6BT

7
Humor | Mop van de dag / De definitie van de penis
« Gepost op: 25 juni 2012, 13:01 »


De vrouwen van premier Tony Blair, president Jeltsin, president Chiraq en president Clinton zijn bij elkaar en hebben het over hoe ze in hun eigen land... Penis""zeggen.

  De vrouw van Blair zegt:
We call it a Gentleman,..... cause when a woman enters the room it rises!!!!
. De vrouw van Jeltsin zegt:
We call it a Patriot,...... cause you never know if it hits you in the front or in the back!!
. De vrouw van Chiraq zegt:
We call it a curtain, cause after the act it goes down
. De vrouw van Clinton zegt: Well.....
We call it a rumour,....... cause it goes from mouth to mouth
 

8
Humor | Mop van de dag / Johan mag een nachtje bij de juf slapen.
« Gepost op: 22 juni 2012, 12:36 »


Johan van 12 jaar, mag bij zijn juffrouw slapen....... Diezelfde nacht onweert het...regen,, donder,,, bliksem.... en johan vraagt met een bang stemmetje.... Juf mag ik bij u in bed slapen, want ik ben bang in het donker en het onweert ook nog! ..... Nou vooruit dan!.... een  poosje later vraagt johan weer:.. Juf,ik kan nog niet slapen! ... Hoe komt dat Johan????? Ik mag meestal mijn vinger in mijn moeders navel doen tijdens het slapen Juf.... nou vooruit dan maar! Poosje later schreeuwt de juf ....heeeeeyyyy hallooooo... Johan, dat is mijn navel niet...wat flik je me nou ?????, maar dat is mijn vinger ook niet juf..... :lol:

9
Humor | Mop van de dag / 250 Euro
« Gepost op: 22 juni 2012, 12:09 »


Een stotteraar....ene Frans zit al dagen slap te ouwehoeren tegen de barkeeper, waarop deze een manier bedenkt om hem voor een tijdje stil te krijgen:

Als jij vijf uur lang je kop houdt Frans, krijg je 250 Euro van me,..... maar als je toch wat zegt dan moet jij mij 250 euro betalen....ok???? deal.
 Maar die stotteraar houdt dat nog best lang vol en na 4 uren voelt de barkeeper de bui al hangen....en denkt van...als deze stotteraar zijn smoel niet open doet, ben ik straks 250 euro armer....
 Om hem toch te laten praten, verzint hij van alles, maar niets helpt.
 Tenslotte zegt hij om de stotteraar uit zijn tent te lokken:......Hey Frans....Ik heb gehoord dat jij allemaal wratten op je lul hebt........Baal je daar niet van?

Waarop de stotteraar boos antwoordt.......... :character0029:
dddddd die tttttttttw twwww... tweehonderdvvvvvvv.... vij vijftig euro ku ku ku ku kunnen me nie nie nie niet schelen, mmmmmma maar ddddddat dat je vrouw kletst met haar smoel vindt ik wel erg!.. :rofl:
.

10
Humor | Mop van de dag / Kinder logica...Tollie er af
« Gepost op: 22 juni 2012, 11:21 »


Er zit een meisje(Marietje) bij Mario in de klas,en die is voor het eerst ongesteld..... ze lopen samen van  school naar huis als Marietje plotseling zegd........ er zit bloed in mijn broekje..... ze lopen samen naar de bosjes en Marietje trekt haar broekje naar beneden.....kijk...zie je??? zegt Mario:... ja ik zie het al... je hele tollie is er af en er zit een kleine snee . :rofl: :na:

11
Humor | Mop van de dag / Twee nonnen op de wallen
« Gepost op: 22 juni 2012, 10:55 »


Er lopen twee nonnen op de wallen, zegt de een tegen de ander: .....Wat zouden ze daar nou mee verdienen?? Geen idee zegt die andere non.
 Weet je wat, dat vragen we dat toch gewoon.
 Dus die twee nonnen naar zo'n hoertje heen en vragen:..... Dag mevrouw, mogen wij U wat vragen?..... Natuurlijk zegt dat hoertje, vraag maar hoor.
 Nou, wat vraagt U nou voor pijpen? Och zegt dat hoertje honderd of honderd vijftig euro. WAAAAAAAAAAAT, zeggen die nonnen, zoveeeeeeeel?????????.......... DAN MAG MENEER PASTOOR OPROTTEN MET ZIJN TWEE REPEN CHOCOLADE .... :character0029: :rofl: :lol:12
Humor | Mop van de dag / Doe het zelf zaak
« Gepost op: 18 juni 2012, 14:25 »


Het is Jan zijn eerste werkdag in een doe het zelf zaak,die werkelijk alles te koop heeft.Jans baas zegt ik doe je in keer voor hoe je een goede vekoper bent maar dan moet je het zelf kunnen
. Let goed op ............!!Er komt een man binnen die een pakje graszaad besteld.........De baas overhandigd de man het pakje zaad en vraagt aan de klant wild u er ook een grasmaaier bij kopen.????? Waarom vraagt de klant hierop, nou zegt de baas als het gras opkomt kunt u deze meteen maaien....De klant gaat akkoord en de baas loopt tevreden naar Jan toe...... Zo jongen....heb je dat gezien.... zo werkt het je moet er altijd iets bijverkopen de volgende klant is voor jou........ Er komt weer een man binnen en Jan stapt er op af.......dag meneer ..kan ik u helpen..vraagt Jan..... Meneer verkoopt u ook maandverband? Jazeker zegt Jan wildt u er ook een grasmaaier bij kopen ?
 Waarvoor heb ik in vredesnaam een grasmaaier nodig??????............  Nou zegt Jan aangezien u dit weekend toch niet kunt neuken, kunt u mooi het gras eens gaan maaien!!!!!  :rofl: :lol:14
Humor | Mop van de dag / Poes
« Gepost op: 29 mei 2012, 12:27 »

Komt een man met een poes op zijn schouder een cafe binnen en gaat aan de bar zitten....
 Hij bestelt voor zichzelf een biertje en voor de poes tien bitterballen.....
 De man drinkt zijn biertje op en de poes eet in know time de bitterballen.... Vijf minuten later herhaalt zich dat en na een half uur zijn er al vijf bestellingen gedaan....
 De barman wordt nieuwsgierig en vraagt aan  de man...: hier moet vast een verhaal achter zitten.,.... Dat klopt zegt de man..... Ik liep in een bos en kwam een fee tegen... Ik mocht drie wensen doen. De eerste wens was veel geld en de man maakt zijn portemonnaie open en laat een enorm bedrag aan geld zien.
 Mijn tweede wens was allemaal mooie kleren en de barman zegt...Aajjj ik zie het....deze wens is zeker ook in vervulling gegaan want u ziet er picobello uit.
 En de derde wens dan vraagt de barman?????? Tja zegt de man, ik vroeg om een onverzadigbare poes maar dit heeft die fee verkeerd begrepen.  :party: :lol:


15
Humor | Mop van de dag / Achmed niet betalen
« Gepost op: 29 mei 2012, 11:52 »
Op een vroege ochtend rijdt een buschauffeur met z'n bus, z'n dagelijkse route. Bij een bushalte op de route stapt een agressief kijkende marrokaan in en zegt:.......Achmeb niet betalen.

De buschauffeur een beetje bang en laat hem maar door lopen.
 De volgende ochtend hetzelfde verhaal ....weer die kerel en hij zegt weer ..Achmed niet betalen..en de buschauffeur laat hem maar weer door lopen.
 Een week lang gaat dit zo door dus de buschauffeur denkt.... daar moet ik toch iets aan doen. ... de volgende ochtend neemt hij z'n  breedgeschouderde boddybuilding neef mee in de bus. En ja hoor...Achmed stapt weer in en zegt weer....
Achmed niet betalen.
Zoooooo,zegt de buschauffeur, ...die zich nu duidelijk sterk voelde door de aanwezigheid van zijn neef.....en waarom gaan wij niet betalen????? vult de neef aan die op dat moment demonstratief voor Achmed komt staan...


Achmed heeft maandkaart.....zegt deze lachend en toont zijn kaart :rules: :lol:Pagina's: [1] 2 3 ... 9