Toon bijdragen - zonnestraal
maak hier een luku afspraak
Header Praktijk Baaswaterval

Toon bijdragen

Berichten | * Topics | Bijlagen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Topics - zonnestraal

Pagina's: [1] 2 3
1
Dromen | Topic / 2 katten
« Gepost op: 05 januari 2021, 03:04 »
Ik was plots in mijn moeders huis beland. Het huis was afgesloten met tralie en daarbinnen waren er ook 2 katten. Dikke bruine katten. Ik wilde ze deruit maar kon niet. Ik vroeg toen aan iemand buiten om de sleutel voor mij te gaan zoeken.

Heeft iemand misschien een iedee?

2
Dromen | Topic / Pimba uit mijn mond
« Gepost op: 08 november 2020, 17:32 »
Een heer had me gevraagd om hem te helpen adverteren voor zijn bedrijf. Daarna droomde ik dat ik ergens in een hotel een kamer voor hem moest regelen, maar omdat het bed te klein was moest ik een grotere voor hem laten maken. Die werkmannen kwamen en vroegen me naar de gegevens van die heer. Ze werden boos want ik draalde, maar het was omdat ik veel had te doen. Plots voelde ik iets al krijt uit mijn mond komen. Ik spuugde en zag dat het geel was, ik kreeg grote brokken van die pimba of krijt in mijn keel nonstop. Ik liep naar de wasbak en probeerde het te wassen maar er bleef maar meer uit komen. Ik voelde mijn rechterbobie en die had ook een grote klom pimba erin. Ik dacht van wow wat is dit. Terwijl ik mijn mond spoelde kwam die heer die het bed moest maken naast me staan want er werd gesproken door mijn telefoon. Het klonk als een voetbal wedstrijd of mensen die veel spraken. Die heer luisterde aandachtig maar verstond niet wat hij zei.

3
Dromen | Topic / Manjas
« Gepost op: 17 oktober 2020, 00:45 »
Ik droom steeds dat mensen de groene vruchten van mijn manjaboom stelen. Ik heb geen manja boom maar droom er steeds over. Dit keer dat een man in het zwart die rijpe manjas laat en juist die groene neemt.

4
Winti | Algemene vragen / Manjas
« Gepost op: 17 oktober 2020, 00:10 »
Ik droom vaker over een manja boom waarbij mensen die groene proberen te slaan uit die boom. zo droomde ik ook vanmiddag dat ik met mijn vriend ga wandelen en ik een man gekleed in het zwart groene manjas uit een boom ging plukken. Wat kan dit zijn

5
Dromen | Topic / schildpadden
« Gepost op: 09 oktober 2020, 22:25 »
Ik zag een kleine schildpad op het achtererf bij mijn overleden opa, maar het leek alsof iemand hem had gebrand of er was iets daar gebrand en hij lag eronder, in ieder geval zat hij onder as met zijn schild naar beneden en zijn buik naar boven. Ik dacht dat hij dood was maar hij begon plotseling te bewegen. Hij kwam op zijn buik terecht maar keek heel boos en ik zag zijn ogen uitpuilen en waren heel donker. Ik kreeg een angstig gevoel ,daarna kwamen er nog twee schildpadden uit die goot achterin met dezelfde dwaze blikken.

Droom 2

Ik was met mijn familie van moeders kant samen met mijn overleden opa. Er zou een soort van feest worden gehouden en er werd versierd,  maar het feest ging niet door. het werd door mijn tante georganiseerd. We kwamen langs een winkelcentrum en daar ging mijn opa in een supermarkt omdat hij niet door wilde met de familie. Hij zei hij zou inkopen doen. Ik zag toen een supermarkt met volle rekken. Daarna kwamen we bij een hindustaans feestje, maar de familie vond dat de eigenaar geen zuivere coffie is , dus we bleven maar door lopen. Mijn aangetrouwde oom wilde wel gaan meedanzen. het waren oudere mannen die met trompetten muziekmaakten. Het was bigi poku. maar de familie liep verder. heeft iemand een iedee?

6
Dromen | Topic / Vreemde droom
« Gepost op: 08 oktober 2020, 23:51 »
De laatste tijd droom ik helder. Ik bevond me in een heel mooi houten huis, ik woonde met blanken. het was een gezin die pas een baby bij had, maar op een of andere manier voelde ik dat ik op die baby moest letten. ik  hield de baby constant in de gaten dus bleef steeds in zijn buurt. ik zag dat de baby krom lag in die stoot wagen, dus ik meldde die ouders om op hem te letten. Er waren ook andere blanke familieleden op bezoek om de pasgeboren baby te begroeten en ik kon een amerikaanse vlag zien hangen. Ik stootte die baby wieg naar hun toe, maar nam toevallig die pop mee die in die wieg was. Ik bracht het direkt terug omdat ik me herrinnerde dat ik de baby bezig hield met die pop en kreeg een standje van de blanke vader. Die pop van die baby keek wel een beetje op een heks. ok.uit schaamte verliet ik de plaats en ik werd gewenkt om die andere trap te gebruiken, ik zakte dus van die andere trap af, waar ik die blanken het huis nog zag inrichten. Wat mij op viel waren de gordijnen die wit waren met donker blauwe balletjes. Ik liep naar achteren en zag een paar creoolse jongens net als mij, heel donker van kleur. Ze waren bodybuilding oefeningen aan het doen, waarop ik eentje van ze groette en die glimlachte heel mooi met me. Ik vind deze droomvreemd want het lijkt alsof het uit de slavetijd was?

7
Dromen | Topic / werken in een polikliniek
« Gepost op: 28 september 2020, 17:09 »
Ik droomde dat ik in een kliniek een baan had gevonden. Alles ging goed er waren overal wasbakken dus het verplegend personeel kon zijn handen vaker wassen. maar die wasbakken veroorzaakten veel lekkages . ook was het gebouw van hout ik kon zelf op bepaalde plekken die vloer zien. ik dacht van ik moet dit wel aangeven hoor. ik zou het posten op social media. er ging een dame langs en een oudere heer zri iets van a presie die no boeng. maar ik heb die droom hekemaal niet begrepen.

8
Dromen | Topic / Gestolen potten
« Gepost op: 03 augustus 2020, 07:13 »
Ik droomde over mijn ex werkgever van wie ik niet op de meest vredige manier ben weggegaan door zijn arrogancy.

Ik was bij zijn huis bezig te helpen spullen op te ruimen want hij zou verhuizen. Ik nam toen 2 potten weg en zette ze buiten om ze mee te nemen. Maar toen ik terug ging om ze te halen waren ze er niet meer, bleek dat een paar schoolkinderen in groene uniform ze hadden gestolen. ik ging naar de schooljuffrouw en deed mijn beklag waarop die juf direct wist wie de potten had gestolen. Maar goed ik ging terug naar het huis maar tot mijn verbazing zag ik dat alles weer was uit gepakt. fotos van oude gamilie leden van hen waren weer in de woonkamer enzo. En ik zag mijn werkgever gezellig aan tafel met anderen te eten. ik vond het vreemd want ze zouden tog verhuizen

2de droom met deze exwerkgever, is dat ik met familie vrienden en kennissen bij zijn huis waren aan het borellen. gezellig samen eten en drinken. terwijl ik in real life niets meer van hem heb gehoord.

3d drooom. Helemaal appart van de vorige is dat ik 3 nieuwe toiletten in aanbouw zag langs de weg. Die metzelaar was nog bezig die laatste te bevestigen. heeft iemand een iedee.

9
Dromen | Topic / Zieke Opa genezen
« Gepost op: 30 juli 2020, 10:24 »
Ik droomde dat ik met een oude javaanse heer in een auto reed richting boiti. Er was ook een creoolse heer die mee reed, maar onderweg ontmoetten wij mijn reeds overleden opa  die er heel heel erg ziek was dat ik dacht dat hij elk moment kon sterven. Wat mij verbazing wekte is dat ik naar zijn hemd keek en zijn navel was zo groot en opgezwollen , maar er was ook nog een navelstreng deraan. Ik dacht van opa is zo oud en nog met een navelstreng?het was wel al droog maar een mooi stuk hing er nog wel zonder die placenta. Ik hielp hem in de auto stappen en bijna aangekomen op boiti waar opa woonde stapte ik met hem uit en begon voor hem luidkeels te bidden met mijn rechterhand op zijn linkerschouder. Ik vroeg om genezing en terstond genaz hij. Hij begon op de plaats te trimmen alsog hij oefende om te gaan rennen. Ik vind deze droom vreemd heeft iemand een uitleg hiervoor? alfast bedankt

10
Dromen | Topic / Apuku
« Gepost op: 29 juli 2020, 03:34 »
Het is zo dat ik een apuku heb. Ik ben al jaren kinderloos en kreeg gister deze droom waaruit ik kon halen dat de apuku een rol speelt. Maar een deel van die droom begrijp ik niet.

Ik was bij me moeder thuis en een donkere heer kwam en was heel boos op me.Hij vroeg me moeder waarom ik zwanger was geraakt. Hij keek toen heel boos naar me en dreigde me kwaad te doen. Hij stelde me verantwoordelijk voor mijn zwangerschap. Op dat moment verhuisden me man en ik maar onderweg moesten we overnachten want er was geen bus. In de buurt gingen we naar een plek waar vroeger een hindustaanse supermarkt was om te logeren. Het begon plots hevig te regenen. Ik kreeg baras aangeboden en deelde het met de rest van de andere mensen. Het waren allen hindustanen, maar intussen was die donkere heer weer vlak achter me. Hij was onafscheidelijk van me maar heel heel boos. Ik keek in een kleine houten bak en zag dat het bestek dat we van huis uit hadden meegenomen was gemengd met het bestek van de plaats waar we logeerden. Plotseling kregen die forken en lepels van die plaats creamachtige kleuren waardoor ik de mijne kon onderscheiden. Ik wilde opstaan en die lade met bestek meenemen want we zoude  dan vertrekken, maar bij het opnemen van die lade zag ik dat het om een doodkist ging van hout. Ik liet het achter en liep weg waarop ik mijn man zag komen in de verte maar er kwam een grote truck die hem wilde vermoorden. Ik droom al jaren dat deze donkere heer een verhouding met me wilt, maar wist nooit dat het de apuku was, ik besloot gisteren een luku te gaan doen en op het moment dat ik die afspraak maakte, kwam me menstruatie. Ik zoek aljaren naar een kind en het lukt niet.

Ik droomde weer over een heer die huwelijksaanzoek kwam doen. Ik liep naar de keuken om drinken te halen maar zag een baby tas in die koelkast met derin papflessen met oude bedorfen babypap en ik zei van maar hoe lang is die baby voeding hier?

11
Dromen | Topic / Ruzie met man
« Gepost op: 01 juli 2020, 22:52 »
Ik droomde over een famielid die me om hulp vroeg omdat ze problemen heeft met der man. Ik ging bij haar huis, maar ze liep toen vooruit en ging eerder het huis in. Ze zei me dat wanneer ik binnen zou gaan ik moest doen alsof ik over huiswerk dat we samen hadden  was komen bespreken. Binnengekomen wenkte ze me dat die heer in de kamer was. hij kwam plots naar buiten en ik vroeg hem wat, maar antwoorde heel afsnauwend.  ik kreeg toen een woorde wisseling met hem waarop hij wegliep. Toen hij buiten was stond ik op om te kijken wat hij deed. ik zag dat hij samen met een paar andere heren een heel gevaarlijke sport deed. ze hingen een klein apparaat aandie  stroomdraden langs de straat en dat apparaat bracht ze heel dichtbij het draad, zodanig dat dat stroom draad regen hun hoofd kwam. Ik zei aan me nicht van ay kijk wat hij doet. Dit is gevaarlijk. (ik vind het lastig om zulke themas aan te halen met familieleden omdat het bemoeizuchtig overkomt en ik weet ook niet zeker of het waar is dat ze problemen heeft met die heer en als het werkelijk bespreekbaar moet maken?

12
Dromen | Topic / Ketting tijgertand
« Gepost op: 21 maart 2020, 17:30 »
Ik was een dezer dagen in een winkel, ik keek naar javaanse hemden. Op een van die hemden was er een zwarte arend. In de avond droomde ik dat ik een javaans dorp was gaan bezoeken. Ik ging in een huis en daar zat een javaanse man met dat zelfde hemd. Hij zei me dat zn vader is overleden maar heeft veel spullen achtergelaten. Hij wees mij een ketting, een gewone koord met een tijgert tand. Het was een normale tijgertand, niets bijzonders eraan. Maar die oude man zei van neem ik ga het voor je dragen, hetis niet een zomaar ketting maar het heeft een beschermende geest erin, hij droeg het voor me en plots voelde ik mezelfe heel groot worden. Ik vraag mezelfe af of ik geestelijk die ketting nog aanheb? of wat kan dit betekenen.

13
Dromen | Topic / Kikker
« Gepost op: 25 februari 2020, 00:56 »
Ik droomde dat ik me bevond in het ouderlijk huis waar ik met mijn oma, nu wijlen,ben opgegroeid. Ik zag hoe mijn zus de kamer van mijn oma, die in die droom nog leefde, binnentrad met een bezem en een kikker uit die kamer haalde. Die kikker zat op die bezem maar mijn zus had het dier bedekt met een doek. Ik zag wel dat het heel groot was. Heeft iemand een iedee wat het kan betekenen?

14
Dromen | Topic / Huurhuis
« Gepost op: 16 januari 2020, 02:38 »
ik droomde dat ik naar het huis liep dat ik heb gebouwd op boiti, maar ik kon niet verder want het leek alsof de weg werd  onderbroken door prikkeldraad. dus ik stuitte bij het prikkeldraad. ook was ik omringt door bomen en plantjes die waarschijnlik de buren hadden gepland. ik zag peperplantjes  en andere vruchtbomen. het werd donker dus ik zag dat ik niet verder kon. het prikkeldraad was gespannen door de buren. ik besloot dus bijhen aante kloppen .ik ging niet via de hoofdpoort maar via een paadje te midden vande bomen naar hun huis.ik zoumoeten overnachten dus vroeg ik naar de huurprijs van een kamer. in werkelijkheid ken ik de buren wel. het gaat om een christelijk gezin.  die jongste dochter vertelde mij dat de huur duurder is vanwege de verouderde watervoorziening. ikkeek en zag 2 grote zwarte rotoplastic watertanks op een stellatie van steen mooi hoog in de lucht. ze zei dat de hoge druk die nodig is omhet water te pompen naar het huis erg duur is vandaardehoge huurprijz. ikaarzelde maar had geen keus, ikmoest het nemen. ik zag ook veel groene bananen dus ik wilde die kopen maar dat meisje vond nietnodig dat ik ze kocht.in het huis aangekomen zag ikde moeder zitten op een ouderwetse hobbelstoel, heel mooi gefernist. ik zei der van dit huis is oud en heeft oude meubels maart lijkt alsof ze nog helemaal intact zijn alsof ze kort geleden zijn gekocht. ook was hethuis  heel  schoon  en netjes onderhouden. die moeder hobbelde op haar hobbelstoel enknikte van ja  zo is het  hier. toen kwam die schoonmaakster binnen.het was  een hindustaanse vrouw. later vernam ik dat er bepaalde instanties  het  huis  zouden komen keurenomdat men de kamers wildenbeschikbaar stellen voor de gemeenschap. het huis was vol. de autoriteiten gaven allemaal hun toestemming en goedkeuring . die dochter vertelde me toendat  ze een droomhad en dat ze in de hemel alleen grongjang zouden eten. ik zag der toen met een zak cassave en zoetepatat. ik liep naar buiten toen ik ontdekte dat  er een zwarte auto naarbinnen kwam aangereden via die poort. het was die oudste   zoon. heel vreemd geknars van het voertuig en ook gedeukt van alle kanten. de auto stopte en die broer van het meisje stapte uit. hijliep  met een kruk en was verbonden metwitte verband. ikhielp  nog ffzodat  hij helemaal kon uitstappen en plots toen hijal deruit was begon die auto naar achteren te rollen richting  die poort. ik keek snel en probeerde de auto op Park. te zetten maar er zat iemand op die achterbank die ik niet kon zien en die zei van nee je moet de handrem eerst naar achteren duwen. heeft iem een iedee.( ik heb al eerder gedroomd over oude watertoevoer van oude huizen maar begrijp er niets van)

15
Dromen | Topic / Huiswerk niet goed gemaakt en slangen
« Gepost op: 29 november 2019, 12:50 »
Ik droomde dat er een belangrijke vergadering wat met President Desi Bouterse. Ik had een opdracht van hem gehad en moest die schriftelijk afronden. Ik werd naar voren geropen en moest het huiswerk aantonen. Hij vond dat het goed is gemaakt maar dat ik al die items onder elkaar hebt geschreven inplaats van naast elkaar. Hij wil geen blanco spaties zien in het schrift waar mijn huiswerk is gemaakt. Ik moest het dus opnieuw schrijven en ook een appart verslag indienen hierover.

Droom2. Verdier liep ik langs een breede goot en steeds als ik keek, kwam er een grote slang opduiken. Ik zag een gele daarna een groene en daarna een zwarte, maar die deden niets. ze zagen me en doken weer weg. Plots zag ik een witte indiaanse hoofdtooi die ook kwam opduiken uit het water, naar de oppervlakte kwam en ook weer wegdook. Ik kwam vervolgens in een indiaans dorp terecht. Heeft iemand een iedee hierover. Thank you

Pagina's: [1] 2 3