Toon bijdragen - Midren
maak hier een luku afspraak
Header Praktijk Baaswaterval

Toon bijdragen

Berichten | * Topics | Bijlagen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Topics - Midren

Pagina's: [1]
1
Dromen | Topic / Droom over een luku
« Gepost op: 15 oktober 2018, 23:51 »
Goedeavond, ik droomde dat ik samen met mijn schoonzus naar een oude man, klein van stuk ben geweest voor een luku. Er waren mensen voor mij geweest en waren vertrokken. Ik was dus de laatste. Toen ik aan de beurt was liep mijn schoonzus weg en liet mij alleen. De man gaf mij 2 kleine stokjes in de hand in de vorm van een y, die in tussen duim en wijsvinger moest vasthouden. Toen zei hij in t Surinaams: pak een stoel en kom zitten, want tori de die taki. Toen zei hij: ding tai a kromanti. Ik kreeg meteen het gevoel alsof ik vleugels had en wilde vliegen. Ik werd wakker van een luid geluid die ik maakte toen ik het gevoel had alsof ik willen vliegen. Ik vraag uitleg omtrent deze droom. Vast mijn dank

2
Dromen | Topic / Mijn zusje heeft mijn tas gepakt
« Gepost op: 07 augustus 2018, 23:15 »
Goedenavond. Kan iemand mij met deze droom helpen?
Ik droomde dat ik op een bosrijke plek was, waar een huis op steenpalen stond. In dat huis woonde een echtpaar. Kan de ras van de mensen niet plaatsen maar ze leken blank/lichte huidskleur en krullend haar. Voor Het huis was een dam en een sloot. Je kunt je vandaar dus alleen verplaatsen via een boot. Ik zat in die boot samen met.mijn jongste zoon en zusje. We kwamen aanvaren en stopte precies voor het huis. De vrouw stond op de dam en zei iets tegen ons. Alsof ze aanwijzingen gaf. De man zat op het balkon van het huis. We stapten uit de boot en mijn tas was verdwenen. Ik vroeg waar mijn tas was. Mijn zoon zei dat mijn zusje uit de boot is gestapt en heeft mijn tas meegenomen. Ze is onderweg naar de Hema. Ik ben uit de boot gestapt en ben haar achterna gegaan om mijn tas te halen. De weg was vol met winkels met lichten. Ik was dus in een winkelstraat beland waar het bruisend was met lichten. Het leek wel kermis. Ik keek mijn ogen uit van al het pracht en praal. Het leek alsof ik overal goud zag. Dit is wel de tweede droom. In de eerste droom was ik gewoon mijn tas kwijt geraakt. Ik maakte mij zorgen en zei mijn God.  Al mijn belagrijke papieren en bankpasjes zitten.in die tas.

Pagina's: [1]