Toon bijdragen - Mano2
maak hier een luku afspraak
Header Praktijk Baaswaterval

Toon bijdragen

Berichten | * Topics | Bijlagen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Topics - Mano2

Pagina's: [1] 2
1
Dromen | Topic / Droom over iemand die komt op een groene fiets
« Gepost op: 07 juni 2024, 21:53 »
Odi,

Mijn droom gaat over mijn moeder die komt aanfietsen op een groene fiets voor mijn huis. Ik roep naar huis en zegt “je gaat zien wat ik met je ga doen”. Zij begint te lachen en fiets heel hard weer weg. Ik ren achter haar aan. Zij springt af van haar fiets en rent vervolgens weg en verdwijnt uit het zicht.

Vervolgens komt mijn broer met een grote machine. Het lijkt op een grote graafmachine. Met de machine pakt hij de fiets op en brengt of zet de groene fiets weg achter een muur (ofwel een schutting). Vervolgens loop ik terug naar mijn huis en roep naar mijn zoon en vraag waar hij is. Hij roept “Papa ik ben boven”. En zeg ok en sluit mijn voordeur.

Wat is de betekenis van deze droom?

Gaarne verneem ik.

Mano

2
Winti | Algemene vragen / Winti Hulp
« Gepost op: 09 september 2023, 00:11 »
Odi,

Wie O wie kent een echte dumang/duvrouw in Nederland.
In heel Nederland woont praktisch een Surinamer om de hoek, maar als je hulp nodig hebt kan niemand je vertellen waar je terecht kan. Eentje die zeer vakbekwaam is.

iemand???

3
Dromen | Topic / Droom over vermoorde vader
« Gepost op: 16 juni 2022, 01:20 »
Ik was in mijn ouderlijk huis aan het verstoppen in een kamer met een wapen in mijn handen(Shotgun). Wetende dat er iemand het huis binnen zal komen. Op het zelfde moment ligt mijn vader op bed in een andere kamer. De onbekende persoon komt de woning binnen loopt de trap op naar boven en loopt naar mijn vader.
Vervolgens sta ik achter de onbekende man en hij trekt een wapen en zeg tegen hem dat ga je niet doen. De onbekende man schiet mijn vader door het hoofd. mijn wapen was al gericht op de man en wil schieten, maar ik haal de trekker niet over, maar ik was te laat met afvuren op de man of wellicht verstijfd. Ik maakte een diepe zucht van ongeloof (kon het niet geloven).

Wat betekent deze droom?

4
Dromen | Topic / Droom over poep(en) en ex
« Gepost op: 28 september 2021, 05:32 »
Goedendag,

Ik droomde dat ik een in zwembad was. Zeg maar een soort van zwemparadijs vergelijkbaar als Tikibad van Duinrell met veel spelende kinderen . Ik was er met mijn zoon.

Op een gegeven moment wil ik het zwembad gaan verlaten om naar huis te gaan en kom vervolgens een ex vriendin tegen uit een ver verleden. En ex waarmee ik in het verleden een hele goede band had en die er altijd voor me was. We kruisen elkaar en zeggen elkaar gedag en ik vraag hoe het met haar gaat.

Vervolgens wil ik even gaan douchen, maar moet plots poepen. Enkel houd ik het op, maar tegelijkertijd kan ik het ook niet tegenhouden. Ik sla een baddoek om me middel zodat niemand het kan zien.

Vervolgens ga ik zoek naar een toilet, maar kan nergens gaan poepen vanwege de vieze toiletten. Nu loop ik een bad/toilet ruimte in waarin ik een bekende Nederlander zie die onder de douche vandaan komt. Op dat moment zie ik mijn kans schoon om te gaan poepen, maar die bekende Nederlander staat nu bij de wastafel. Zeg maar langdradig te doen en ik maar ophouden. Ik loop weg naar een andere plek om te gaan poepen, maar nog steeds overal vieze toiletten.

Nu vind ik een ruimte (een douche ruimte) zeg maar en ik poep. Nu staat een dame naar me kijken en ik speel de onschuld. Ik zeg op een gegeven moment van denk je soms dat het van mij is en zegt die dame…ja. Dus ik was mijn handen en loopt opgelucht weg.

Vervolgens ga ik op zoek naar me zoon en zie mijn ex met hem. Ze lette op hem en ik bedankt haar. Ik geef haar een kus en ik zeg tegen haar dus je gaat met ons mee en we gaan weg naar huis.

Ex = uit een ver verleden.

Wat betekent deze droom?

5
Dromen | Topic / Droom over ex en een baby
« Gepost op: 30 juli 2021, 00:13 »
Ik droomde dat ik onderweg naar mijn (ouderlijk) huis was. Bij aankomst open ik de beneden deur en zie mijn ex, haar dochter en baby in een kinderwagen onderaan de trap zitten.

Ik was verbaasd om haar te zien en ik vraag haar wat doe je hier?  Vervolgens zegt ze tegen me ik kon nergens anders heen. Daarna zeg ik tegen haar ik ga je niet feliciteren met je baby.

Op het zelfde moment komt mijn vader aanlopen. Hij wacht tot mijn ex naar buiten loopt.

Wat kan dit betekenen?

6
Dromen | Topic / Droom over dat ik buiten sta te roken met 2 personen
« Gepost op: 10 november 2020, 20:08 »
Ik droomde dat ik buiten stond te roken met twee onbekende personen. Had er geen naar gevoel aan overhouden ofzo, maar ben wel nieuwsgierig naar wat dit betekent.


7
Dromen | Topic / Visioen over ex slapend op de bank
« Gepost op: 10 november 2020, 20:06 »
Ik zag in mijn visioen dat ik in woning of huis keek. Ik keek van buitenaf en leek het op een bekende omgeving.

Het ging nogal vrij snel maar ik zag een witte vrouw in de keuken staan of ze was aan het strijken, weet het niet precies meer. Vervolgens zie ik mijn ex slapend op de bank liggen. Daarna zie ik een man geloof ik en wijst hij naar een kleine kamer met een bed en zegt hij hier woont ze of werkt ze. Het ging opeens allemaal zo snel.


Wat betekent dit?

8
Dromen | Topic / Ik droomde over mijn ex en haar 2 kinderen
« Gepost op: 14 oktober 2020, 01:03 »
Ik droomde over mijn ex en haar twee 2 kinderen (tweeling). 

Ze waren allemaal bij mij thuis en ze kwamen vragen of ze weer als het ware weer thuis konden wonen. Ik sta in de woonkamer en klap me ex in het gezicht.

Vervolgens loop ik naar de voordeur waar haar kinderen (tweeling jongen en meisje) staan en zeg tegen die jongen “nu wil je opeens thuis komen” jullie hebben alles verpest”. Dus ik zeg “oprotten” en ik grijp hem bij de Keel.

Daarna pak ik het meisje bij haar keel en lift haar omhoog en ik zeg tegen haar “ben je vergeten dat jullie de politie hebben gebeld” je ging toch lachen en nu wil je terug komen. Daarna riep ik “ik wil niets meer met jullie te maken en ik help jullie niet en nu opdonderen uit me huis. Ik open de deur en stuur ze weg.

Wat is de betekenis?

9
Dromen | Topic / Aparte Droom over ex in bruine bontjas *
« Gepost op: 15 september 2020, 11:28 »
Ik heb gedroomd over mijn ex-vriendin.

Mijn ex en ik zijn al een aantal jaar uit elkaar.

Ik zie mijn ex uit een woning komen samen met haar kinderen(tweeling:jongen en meisje). In de droom zie ik mijn zus achter het stuur van een zwarte auto(ik weet het niet meer helemaal zeker). Mijn ex stapt in de auto en ze rijden weg. Vervolgens loop ik erachter aan en ze stapt uit en draagt zij een bruine bontjas. Ik stel haar de vraag is dit wat je altijd wilde een man met geld, ze zegt ja dat zocht ik altijd al. Dus ik zeg ok...ben blij dat je dat nu gevonden hebt en succes.

Kort erna komt er een man aangelopen en onderbreekt abrupt ons gesprek en grijpt mijn ex-vriendin En vraagt haar “waar is die diamanten oorbel” en zij reageert in de trend van “Hoe moet ik dat weten of “ik weet het niet”. Vervolgens geeft die man haar een vuistslag van jewelste in het gezicht op haar oor. Die man zegt geen woord tegen mij en ik loop weg van de situatie naar de overkant van de straat. Ik kijk vervolgens om naar mijn zus in haar twee kinderen in de auto.

Ik heb zo’n vermoeden wat het kan betekenen, maar ben ik op zoek naar een bevestiging.

Wie kan mij helpen?


10
Dromen | Topic / Droom/visioen over zien van gezicht
« Gepost op: 06 september 2020, 00:53 »
Ik heb een droom/visioen gehad over het zien van een gezicht.

Het gaat om het gezicht van mijn ex schoonvader. Alsof hij me aankeek.
Het enige wat ik zei is; Ooo, jij bent het!” Riep ik verbaast. Naderhand hield ik er geen slecht gevoel aan over. Dat is alles wat ik zag en meer niet.

Wat betekent dit?


11
Dromen | Topic / Droom over dame
« Gepost op: 25 augustus 2020, 10:59 »
Goedemorgen,

Ik plaats deze droom nogmaals. Wie kan mij helpen?

Ik heb gedroomd over een dame met wie ik als het ware innig lag op de grond. Ik lag met mijn hoofd op haar heup. Zij had een zwarte broek aan met een rode blouse. Zij had een Aziatisch uiterlijk zwart haar in een staart.

Het andere moment zie ik me moeder iets klaarmaken of koken, maar er staat een bar met dranken en ik zeg misschien smaakt die zoete wijn beter bij het gerecht. Ze zegt laat me proeven. Me moeder begint uit het niets te drinken uit die fles iets wat me moeder normaal gesproken nooit zal doen en ik zeg hoe dan Mama? Maar ik laat het voor wat het is.

Op volgend in het moment komt die dame naar me toe en ik zeg ik vind je leuk, maar ik wil nog verder daten. Zij huilt en gaat weg.

Wat betekent deze droom of hoe moet ik er naar kijken.

Groet,

Mano

12
Dromen | Topic / Droom over een plassende hond in tuin
« Gepost op: 24 augustus 2020, 12:05 »
Goedemiddag,

Ik droomde over een plassende hond in mijn tuin.
De hond liep in mijn tuin en begon vervolgens te plassen. Ik was nogal verbaast dat die in mijn tuin plaste. Ik loop naar binnen en de hond plast in mij huis.
Ik reageer nogal vervelend in die zin van “pfff...waarom plas je binnen?”. Ik loop naar de berging om een mop te pakken om te gaan dweilen, maar nu ik die berging wil openen heb ik moeite om de juiste sleutel te vinden om die berging te kunnen openen.

Het vreemde is dat ik naar me broer roep, maar heb Hem eerder niet Gezien in de tuin. Ik vraag hem wat hij aan het doen is en loop naar de rechterdeur naar de tuin en zet de deur wat wijder open en me broer antwoord “ik doe niks ik zit hier gewoon”. Hij zat een sigaret te roken en was gekleed in een zwart overhemd en een zwarte pet.

Wat is de betekenis?

Groet,

Mano

13
Dromen | Topic / Droom over een dame en daten
« Gepost op: 23 augustus 2020, 11:26 »
Goedemorgen,

Ik heb gedroomd over een dame met wie ik als het ware innig lag op de grond. Ik lag met mijn hoofd op haar heup. Zij had een zwarte broek aan met een rode blouse. Zij had een Aziatisch uiterlijk zwart haar in een staart.

Het andere moment zie ik me moeder iets klaarmaken of koken, maar er staat een bar met dranken en ik zeg misschien smaakt die zoete wijn beter bij het gerecht. Ze zegt laat me proeven. Me moeder begint uit het niets te drinken uit die fles iets wat me moeder normaal gesproken nooit zal doen en ik zeg hoe dan Mama? Maar ik laat het voor wat het is.

Op volgend in het moment komt die dame naar me toe en ik zeg ik vind je leuk, maar ik wil nog verder daten. Zij huilt en gaat weg.

Wat betekent deze droom of hoe moet ik er naar kijken.

Groet,

Mano

14
Dromen | Topic / Droom over een gesprek
« Gepost op: 10 augustus 2020, 10:11 »
Goedemorgen,

Ik droom over mijn ex vriendin en twee andere personen ( een man en een vrouw) die bekend zijn van gezicht. Ik ken de mensen niet persoonlijk, maar onze kinderen zitten bij elkaar in de klas. Ik ben in mijn ouderlijk huis althans daar leek het op. Me moeder en mijn zoon zijn boven in het huis. Het volgende moment belt mijn ex aan en geeft zij aan haar zoon te komen ophalen en ik vraag haar hoezo kom jij je zoon ophalen? Ik open de deur en zij komt binnen.

In een ander moment sta ik in de keuken iets klaar te maken(bakken of koken). Ik loop de keuken uit en links van mij zie ik de vrouw in me droom flauwvallen iets is haar teveel geworden. Op het zelfde moment loop ik door naar de woonkamer en praat met haar vriend(van de flauwgevallen vrouw) en sta ik de man, de vrouw en mijn ex vriendin te woord, maar op een krachtige manier met een duidelijke toon, dat ze dit niet kunnen maken en dat het niet hoort. Maar de man en mijn ex vriendin lachen maar met schaamte op het gezicht. De man en mijn ex luisteren naar krachtige verhaal en spreken me dan ook niet tegen. Mijn ex houd een rode jas half voor gezicht. Het is duidelijk dat zij zich schaamt en zegt vervolgens ook helemaal niets.

Wat kan het betekenen?

15
Dromen | Topic / Droom over mijn ex die wacht bij de achterdeur
« Gepost op: 10 augustus 2020, 08:35 »
Goedemorgen,

Ik heb gedroomd over mijn ex die mijn huis binnenkomt.
In de droom ben ik boven in mijn huis. Er word op de voordeur geklopt. Vervolgens proberen haar 2 kinderen(tweeling) uit haar vorige relatie de voordeur te openen. Ik loop naar de beneden en zie dat haar oudste zoon de raamsluiting(deur) heeft kapot gemaakt(afgebroken) en ik zeg tegen hem verontwaardigd “ hoe komt het dat het stuk is”?

Ik sta in de hal waar de voordeur zich bevind en plots hoor ik mijn ex zeggen ik heb aangeklopt, maar niemand deed open en ik kijk vanuit de hal naar de achterdeur(tuin) en staat ze in de opening van De achterdeur samen met Onze jongste zoon van vijf. Ze stond daar te wachten. Ze overigens niet binnengekomen.

Wat betekent deze droom?

 

Pagina's: [1] 2