Toon bijdragen - Fleur
maak hier een luku afspraak
Header Praktijk Baaswaterval

Toon bijdragen

Berichten | * Topics | Bijlagen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Topics - Fleur

Pagina's: [1]
1
Dromen | Topic / Droom Dede Oso
« Gepost op: 11 februari 2024, 14:30 »
Beste allen.
Ik heb gedroomd dat ik mijn achter deur open maakt, en ziet familie leden van mijn vaderskant aan een tafel zitten. Iedereen was in het wit gekleedt waaronder halve broers en zussen van mijn vaders kant. Een witte kleed gespreidt over de tafel en een witte brandende kaars. Ik zei wat gebeurt hier, niemand antwoordde. Mijn halve broer zag er het meest verdrietig uit met zijn hoofd voorgebogen op tafel. De andere zussen keken mijn aan en gaven ook geen antwoordt . Allemaal van de zelfde moeder en vader. Ik zei woedend waarom houden jullie je mond dicht!! wat doen jullie hier dede oso houden achter op mijn erf zonder mij te melden en niemand zeg niets. Maak je bek open wat heeft dit te betekenen dit is mijn erf. Tegen de schutting stonden ook familie leden van me vaderskant. Ik liep naar ze toe en vroeg van wat gebeurt hier. Zij houden ook hun mond dicht. Ik liep woedend terug en begon met kracht termen uit te schelden en zei als jullie niets zeggen hier bij mij thuis op mijn erf en ook nog zonder te melden dede oso komt houden. Alle shit opruimen en opdonderen. Een man die naar mijn mening de dede oso leidde stond op en zei na wang sisa fu.ju dede. Ik zei welke sisa en hij noemde haar naam. Zij is de oudste van de andere die daar zaten. Ik zei woedend donderen jullie op van hier niemand komt hier dede oso houden. Woedend en scheldend trok ik de witte tafelkleed weg toen werd ik wakker. Keek naar de tijd en het was bijna 6uur in de ochtend. Graag uw analyse over deze droom. Alvas dank ik u.
Groetjes Fleur

2
Dromen | Topic / Overleden vader
« Gepost op: 24 januari 2024, 13:25 »
Droom over mijn overledenvader.
Ik heb jaren niet over mijn vader gedroomd. Ik droomde dat mijn zusje rennend met tranen vol tuiten en met open armen naar mijn overleden vader toe rende. Hij heeft haar zo hard weg geduwd dat ze op de grond viel. Ik heb haar geholpen om op te staan, en probeerde haar toch richting mijn vader te brengen om die brasa te krijgen. En ja hoor ze werd weer tegen de grond geduwd. Mijn vader omhelste mij met een blije smile. Toen werd ik wakker. Het leek net echt.
Graag iemand die mij kan uitleggen over deze droom. Vast bedankt.

3
Dromen | Topic / Overleden vriend.
« Gepost op: 14 november 2023, 15:19 »
Beste allen.
Ik droomde dat er een huis tegen de schutting aan wordt gebouwd op mijn erf, waar ik woon. Ik vroeg toen aan de bouwvakkers wat heeft dit te betekenen en wie heeft jullie toestemming gegeven om te bouwen. Eentje zei mevrouw uw overleden vriend heeft ons toestemming gegeven om nog een huis voor u te laten bouwen, uit dankbaarheid voor alles wat u voor hem gedaan heeft toen hij nog leefde. In de droom was ik heel blij toen ik hoorde uit dankbaarheid. Alvast wil ik degene bedanken die mij uitlegt hierop geeft. A blessed day. Groet

4
Dromen | Topic / Droom over mijn Manja boom
« Gepost op: 22 oktober 2023, 01:36 »
In het verleden heb ik een kajana Manja boom geplant op  het erf. Het staat nu ongeveer 10 jaar. Vorig zag ik tot mijn verbazing dat het een twee slachtig boom is. Bij de stam aan de onderkant zag ik een afscheiding dat leek als een soort rood achtig slijmerige vocht. Ik keek en dacht wat is dit. Een spleet twee lippen en daaronder een penis. Ik geloofde mijn ogen niet. Ik heb dit weleens op internet gezien. Maar nu hier bij mij op het erf hoe dan. En hoe komt het dacht ik, dat ik dit nooit eerder hebt kunnen waarnemen. Ik sjoffel en harkt en onkruid trek ik vaker weg en ineens zie ik dit. Heb ik nooit opgelet dacht. Dus dit kan toch niet van vandaag zijn. Het is mij opgevallen toen ik dat rood achtig slijmerige vocht zag. Maar nu komt het. Vanaf ik dit gezien hebt krijg ik dromen over die boom . Teveel om te vertellen. Een paar dgn geleden krijg ik wederom weer een droom,dat er een hele dikke groene slang op een tak in de boom gewikkeld lag. Ik pakte een stok om het weg te jagen. Maar hij lag heel rustig. Ik heb er naar gekeken en zag dat verschrikkelijk dik en kort was. Niet al te kort. Tot mijn verbazing in de droom hoorde ik een gesist achter mij
het was een gigantische grote dikke leguaan met een hele brede kop. Hij keek naar mij en sprong de boom in. Op dat moment zag ik een soort witte lange opening in de boom net een soort tunnel. Hij verdween erin. Maar de slang zelf bleef rustig liggen. De Manja had ik toen der tijd van Meerzorg gehaald hele lekkere Manja s en een pit had ik op de grond gegooid waar ik nu een boom van hebt
 Er blijven boodschappen komen over de boom vanaf ik ontdekt hebt dat het een tweeslachtig boom is. O ja en de boom is net alsof een vrouw met gespreide benen ligt en de achterkant de billen met ook de billen spleet. Aan de onderkant bij de stam.De boom is echt op het erf. En rest zijn de dromen die ik nu krijgt.Heeeeelpp.Please help mij hieruit te komen
 Alvast bedankt. Groetjes

5
Winti | Algemene vragen / Posu
« Gepost op: 20 september 2023, 01:37 »
Graag antwoord op mijn vraag aub.
Mijn vraag is als het mogelijk is, dat men iets te eten zoals broodje kaas en koek bij een posu plaatst in huis, dat dat bord de volgende dag leeg is. Alles weg dus verdwenen of opgegeten. En je bent alleen in het huis. Hebt spirituele kwaliteiten. En je hebt je eigen pusu voor de bigisma,s. Graag uw antwoordt hierop. Vast bedankt. Blessed days. Dank.

6
Winti | Algemene vragen / Busi Ingi
« Gepost op: 14 september 2023, 20:56 »
Mijn brandende vraag is. Iemand raakt in trans van een busi Ingi en vraag is hoe heet de bigisma. En de antwoordt was mi ning na Hubert. Dit ging mijn verstand te boven een kangkang busi Ingi die zegt dat hij Hubert heet.  Ik heb dit vaker meegemaakt en het zijn hele moeilijke namen die men nauwelijks kan uitspreken, maarrrr Hubert. Graag uw antwoordt hierop.
Groetjes en bedankt. Blessie

7
Dromen | Topic / Vleermuis
« Gepost op: 12 september 2023, 01:14 »
Beste mensen.
Ik heb een droom gehad over een halve zus van mijn. Het is de kind van mijn vader. De droom ging als volgt. Ik kwam thuis bij haar aan liep naar binnen en zag een zwart witte vleermuis en een kleintje naast de grote vleermuis in haar huis hangen. Ik zei tegen haar hebt dat beest niet zien hangen. Je hebt toch een tapoe zei ik. Pak het dan en verjaagd het beest ermee. Ze zei dat kan ik niet. Ik zei hoezo dan, en ze zei ik ben ongesteld. Maar ze is al in haar overgang. Ik zei toen laat je dochter het dan voor je doen.  Dit lijkt op een vleermuis maar het is een barkru zei ik. Of t gebeurt is of niet weet ik niet ik werd toen wakker. Alvast wil ik u bedanken voor uw uitlegt hierover. Groetjes en Stay blessed.

8
Dromen | Topic / Peuter.
« Gepost op: 23 juli 2023, 22:07 »
Beste allen.
Vaak genoeg droom ik over mijn zoon.
Maar de dromen kan ik niet plaatsen, of beter gezegd niet na vertellen omdat hij in mijn droom altijd een klein jongetje is. En gisteren droomde ik over hem waar hij wederom een peuter is. Het komt zelden of nooit voor waar hij echt volwassen is. Mijn zoon is nu 32 jaar oud.
Vast wil ik u bedanken voor uw antwoordt hierop. Groetjes en Stay blessed.

9
Dromen | Topic / Neef licht doodt in zwamp.
« Gepost op: 21 juni 2023, 16:53 »
Droom luidt als volgt.
Ik stond in een hoog gebouw met daarin een paar nichten, en een zusje van mij waarmee ik al jaren geen contact meer hebt. Er waren ook andere mensen in het gebouw die ik niet kende. Op gegeven moment kijk ik naar beneden en zie een groot moeras gebied. Tot mijn verbazing zag ik een neef van mij daar doodt liggen. Ik zei toen van he hoe komt het dat hij daar doodt ligt. En de nichten in het huis, is de broertje van hun dat daar doodt ligt. Op gegeven moment zag ik een zus die ook al is overleden door de zwamp naar hem toelopen, en ze beginnen te praten maar ik het was op afstand dus ik hoorde niets. Toen vroeg ik aan de zus in dat huis van, waarom gaat hij niet naar de andere neven of zijn eigen broer dat niet meer leeft. De zus zei hij heeft zijn plek nog niet gevonden. En de andere zus die al is overleden en met hem sprak zei, ik kom altijd hier om met hem te praten omdat ik hem al hebt gevonden en de andere mensen nog niet. Mijn zusje lag op haar buik op de vloer, en zij wilde wat zeggen. Ik zei jij moet je bek houden, van jou wil ik niets horen anders trap ik je bek kapot. Toen werd ik meteen wakker. Groetjes en blessie. Ook alvast bedankt voor uw reactie hierop.

10
Ik ben geremigreerd en mijn zoon was op vakantie geweest om te bezoeken samen met een paar vrienden. Ze hadden samen een auto gehuurd, maar de 3 vrienden konden niet rijden. Iedere dag moest hij ze ophalen bij de apartement waar ze logeerde. Hij kwam dus heel laat thuis omdat de vrienden aan de kwataweg logeerde en ik woon aan de Idiraghandiweg.  Het was op een zaterdag ochtend heel vroeg toen mijn zoon naar binnen kwam en mij riep. Ma bent u wakker, ik zei wat is er aan de hand. Het was bijna 5 uur in de ochtend. Hij was heel erg zenuwachtig en vertelde dat ze verdwaald waren en heel ver ergens terecht kwamen. Een hele lange weg aan weerszijden alleen maar bos. En in de verte zagen ze een lange man met een broek tot zijn knieën zei hij t leek wel van verschillende kleuren stof die naar beneden hingen, en een rieten hoed op zijn hoofd met franjes rondom zijn achterhoofd richting gezicht. Hij zei wat hem opviel was dat hij ontzettend snel met hoge tempo liep, met gespreide benen en armen. Mijn zoon reedt hard en moest vaart minderen toen hij dicht bij kwam. Maar mama opeen sprong hij midden op straat. En op dat moment was het net of ik in trans raakte maar ik liet het niet merken. Mijn vrienden zei probeert langs hem heen te rijden. Het was pikke donker. Rij voorbij rij voorbij er is ruimte hamerde ze. Ik gilde van neeeeeee en op dat moment kwam er een heftige geur in de auto. Mijn vriend zei we zijn in de buurt van een boerderij maar alles was bos en donker. Die man was ontzettend snel en maakte buigend beweging alsof hij dingen opraapte en richting het bos gooide maar ze zagen niets op de grond liggen. Het heeft zeker een kwartier geduurd maar langs hem heen rijden kon ik niet alsof er met hem gesproken werd om het niet te doen. En op eens rende die man heel hard en stopte aan de kant. Mijn zoon reed langzaam stopte even om naar hem te kijken, maar zijn gezicht was bedekt met franjes die over zijn rieten hoed was. En opeens sprong  hij met een hele hoge sprong het bos in. Mijn vrienden zeiden snelheid maken weg hier. Hij wilde gas geven en zag dat die weg aan een zwamp eindigde, en vlak naast de zwamp was er een smalle onverharde weg met in de verte licht. Hij kwam ergens achter Hiway terecht en na een tijdje rijden zag hij dat hij niet ver uit de buurt van mij was. Want naar mij rijden kan ook via Hiway. Ik vertelde hem dat het een Afrikiti Leba was vanwege de tempo. Als hij er niet was om jullie te beschermen waren jullie de zwamp in gereden. En dat in het donker. En ik was trotst op hem dat hij naar zijn gidsen heeft geluisterd en niet naar zijn vrienden. We hebben meteen dan samen een dank gebedt gedaan naar God en daarna naar die Liba. Zo zie je dat de Liba goed werkt doet. Hij heeft die jongens beschermd. Er zijn in de nacht ook goede dingen. Groetjes en Lobi.

11
Ik ben geremigreerd en mijn zoon was op vakantie geweest om te bezoeken samen met een paar vrienden. Ze hadden samen een auto gehuurd, maar de 3 vrienden konden niet rijden. Iedere dag moest hij ze ophalen bij de apartement waar ze logeerde. Hij kwam dus heel laat thuis omdat de vrienden aan de kwataweg logeerde en ik woon aan de Idiraghandiweg.  Het was op een zaterdag ochtend heel vroeg toen mijn zoon naar binnen kwam en mij riep. Ma bent u wakker, ik zei wat is er aan de hand. Het was bijna 5 uur in de ochtend. Hij was heel erg zenuwachtig en vertelde dat ze verdwaald waren en heel ver ergens terecht kwamen. Een hele lange weg aan weerszijden alleen maar bos. En in de verte zagen ze een lange man met een broek tot zijn knieën zei hij t leek wel van verschillende kleuren stof die naar beneden hingen, en een rieten hoed op zijn hoofd met franjes rondom zijn achterhoofd richting gezicht. Hij zei wat hem opviel was dat hij ontzettend snel met hoge tempo liep, met gespreide benen en armen. Mijn zoon reedt hard en moest vaart minderen toen hij dicht bij kwam. Maar mama opeen sprong hij midden op straat. En op dat moment was het net of ik in trans raakte maar ik liet het niet merken. Mijn vrienden zei probeert langs hem heen te rijden. Het was pikke donker. Rij voorbij rij voorbij er is ruimte hamerde ze. Ik gilde van neeeeeee en op dat moment kwam er een heftige geur in de auto. Mijn vriend zei we zijn in de buurt van een boerderij maar alles was bos en donker. Die man was ontzettend snel en maakte buigend beweging alsof hij dingen opraapte en richting het bos gooide maar ze zagen niets op de grond liggen. Het heeft zeker een kwartier geduurd maar langs hem heen rijden kon ik niet alsof er met hem gesproken werd om het niet te doen. En op eens rende die man heel hard en stopte aan de kant. Mijn zoon reed langzaam stopte even om naar hem te kijken, maar zijn gezicht was bedekt met franjes die over zijn rieten hoed was. En opeens sprong  hij met een hele hoge sprong het bos in. Mijn vrienden zeiden snelheid maken weg hier. Hij wilde gas geven en zag dat die weg aan een zwamp eindigde, en vlak naast de zwamp was er een smalle onverharde weg met in de verte licht. Hij kwam ergens achter Hiway terecht en na een tijdje rijden zag hij dat hij niet ver uit de buurt van mij was. Want naar mij rijden kan ook via Hiway. Ik vertelde hem dat het een Afrikiti Leba was vanwege de tempo. Als hij er niet was om jullie te beschermen waren jullie de zwamp in gereden. En dat in het donker. En ik was trotst op hem dat hij naar zijn gidsen heeft geluisterd en niet naar zijn vrienden. We hebben meteen dan samen een dank gebedt gedaan naar God en daarna naar die Liba. Zo zie je dat de Liba goed werkt doet. Hij heeft die jongens beschermd. Er zijn in de nacht ook goede dingen. Groetjes en Lobi.

12
Winti | Algemene vragen / Slapeloze nachten.
« Gepost op: 21 mei 2022, 20:58 »
Beste mensen,
Ik heb een neef in Su die binnen een korte tijd heel rijk is geworden. Een ieder was heel blij en hij werd ook gegund. Vorig jaar gebeurde onverklaarbare dingen in de familie. Niemand wist wat er aan de hand was,tot er bij de schoondochter van een zus van mij van vaderskant onverklaarbare onderbuik pijn had en last had van haar schaam plaatst. De dokter was ten einde raad want geen enkel middel hielp. Een bunumang kwam tot de conclusie, dat zij door een bakru misbruikt werd en ze werd geholpen. Alle pijn tussen haar benen en blauwe plekken onder haar buik verdween. Daarna kreeg haar man waarmee ze samen kinderen hebben ook problemen. Man werd ook geholpen. Sinds kort werd ook de zus, zeg maar van dezelfde moeder ziek. In 3 mnd tijd was ze maar liefst 25 kl afgevallen. Na onderzoek bleek dat er iemand in de familie van haar moederskant een door hebzucht gehoord heeft,dat er een gudu in de familie is en het is al bijna 2 eeuwen begraven,en nu is het wakker gemaakt. Bij de 2de en derde luku weer hetzelfde gehoord. Toen begon het balletje te rollen. Het kan niemand anders zijn dan de zoon van mijn halve zus. De problemen worden steeds erger in de familie van hun moederskant. Last van schimmen en ernstig ziek. Bunumang die niet willen helpen, maar wel de leedt verzachten. Wat blijkt dat nu een ieder die oog heeft, verteld dat ze bij mijn neef een jongetje ziet lopen met een vilt op en in het niets verdwijnt. Dit is in het kort uitgedrukt. Er gebeurt nu verschrikkelijk veel in die bere. De wanhoop slaat toe. En dit ano 2022. Ik hoop een beetje advies van u te mogen ontvangen om het door geven. Ik ben God dankbaar dat de broers en zussen van mijn moederskant geen problemen hebben, maar wij steunen ze door dik en dun. Alvast bedankt voor jullie reacties. Fleur groet.

Pagina's: [1]