Toon bijdragen - Queen Sufrica
maak hier een luku afspraak
Header Praktijk Baaswaterval

Toon bijdragen

Berichten | * Topics | Bijlagen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Topics - Queen Sufrica

Pagina's: [1]
1
Winti | Algemene vragen / Voetstappen en vegen horen...
« Gepost op: 10 november 2013, 15:23 »
Odi Odi,

Vannacht werd ik om 4 uur wakker, doordat ik voetstappen hoorde in mijn woonkamer. Het leek net of iemand in mijn woonkamer aan het vegen was en af en toe tegen de meubels aan kwam.

Ik vond dit ontzettend eng en durfde niet te gaan kijken. Uiteindelijk ben ik rond 6 in slaap gevallen en toen ik vanochtend in de woonkamer ging kijken was er niks aan de hand.

Weet iemand wat dit was...

Gran tangi voor de reacties...

2
Winti | Algemene vragen / Zaal voor cultureel feest in Amsterdam
« Gepost op: 20 september 2013, 23:26 »
Odi Odi,

Weet niet precies of deze topic onder het juiste onderwerp staat, maar ik waag het er op.

Namens een familielid wil ik jullie vragen of jullie misschien zalen kennen in Amsterdam voor een cultureel feest.

Serieuze reacties graag.

Gran Tangi

3
Winti | Algemene vragen / Afu Sensi
« Gepost op: 26 april 2013, 15:55 »
Odi Odi,

Sinds een tijdje beslaat mijn afu sensi aan mijn ala kondre ketting groen en bruin. Weet iemand wat dit betekend? En wat ik er tegen kan doen?

Alvast bedankt voor de reactie...

Gran Tangi

4
Winti | Algemene vragen / Akansa
« Gepost op: 16 mei 2012, 18:15 »
Odi Odi,

Onlangs heb ik een ankasa geplaatst. Toen ik gister ging kijken *uit nieuwsgierigheid* zag ik dat het ei was verdwenen ook leek het net of er aan het maismeel was gegeten. Er ontbraken namelijk stukken uit.

Kan dit kwaad? Of is dit de bedoeling?

Gran tangi voor de reactie.

Queen Sufrica

5
Winti | Algemene vragen / Vraagje
« Gepost op: 23 april 2012, 10:41 »
Odi,
Allemaal een fijn weekend gehad?
Weet iemand misschien waar ik in Amsterdam verse Swa Lanja kan kopen?
 
Alvast bedankt voor jullie reactie...

Queen Sufrica


6
Dromen | Topic / Wat betekend deze droom?
« Gepost op: 05 december 2011, 10:42 »
Odi Odi,

Nog geen 3 uur geleden werd ik wakker van de volgende droom:

Ik was een nieuw huis aan het inrichten en er waren allemaal witte mensen in mijn huis, die de spullen op een verkeerde plek aan het neerzetten waren. Ik heb ze toen weggejaagd en was best wel boos. Opeens kwam er een donkere vrouw met lang haar in blauwe kleding naar me toelopen en stelde me gerust.

Ze vroeg of we bij het water gingen zitten, want aan de voorkant van het huis was een groot meer waar boten aan konden meren. Toen we bij het water zaten stapte die vrouw een boot in en vroeg ze aan me of ik meekwam. Ik zei nee en toen sloeg de boot om met de vrouw erin, waarna ik haar op de kant hielp en ze me bedankte. We zaten zo op de kant de kletsen tot haar kleren opgedroogd waren.

Ook gaf ze me heel veel koni over cultuur en vertelde bepaalde dingen over de families van zowel mijn oma's kant als opa's kant beide van mijn vaderskant. Toen die mevrouw eenmaal was opgedroogd en ik haar eten had meegegeven stapte zij in een grotere boot en vaarde weg. We zwaaide naar elkaar en zij zei tegen me dat ik sterk moet zijn, want alles komt goed.

Terug in het huis liep ik naar beneden waar de computerkamer waar mijn ex achter de pc zat en hij liet me zien dat er een storm aankwam en dat hij nog niet weg kon gaan door de storm. Hij gaf me een sigaar die al aangestoken was en omdat ik weet dat hij er niet van houdt dat ik zo nu en dan een sigaar rook gooide ik deze uit het raam naar buiten. We liepen samen op de trap naar boven naar mijn slaapkamer. Onze voetstappen op de trap klonken net alsof onze schoenen nat waren. Eenmaal boven vroeg ik aan hem waarom kan je niet in de woonkamer wachten en toen zei hij: 'Nee ik blijf hier'.

En toen werd ik wakker.

Kan iemand mij de betekenis van deze droom geven?

Gran tangi voor alle reacties alvast...7
Dromen | Topic / Droom over hond
« Gepost op: 19 januari 2011, 22:22 »
Odi Odi,

Onlangs heb ik gedroomd dat ik bij mij oude huis liep met mijn zusje en een oude vriendin. We liepen met een hond in de hand. Het werd donker en we gingen naar huis. De hond was verdwenen. Toen ik op het balkon stond zag ik mijn vriendin bij het water staan en zij stuurde de hond in het water om een bal te pakken. Ik stond van boven af te kijken en zag onder het water 3 doden honden. En ik schreeuwde tegen h aar in mijn droom dat ze die hond eruit moest halen, anders ging hij dood. Het lukte haar niet en ik ging met de lift naar beneden. Ik sprong in het water en trok de hond bij zijn oren uit het water en opeens was die vriendin verdwenen. Daarna liep ik weer in de binnenstraat en kwam ik een donkere vrouw tegen en die zei dat ik goed mijn best had gedaan. Die hond en ik stapte samen met haar in de lift en bij het uitstappen gaf ze mij een  halsband.

Weet iemand misschien de betekenis van deze droom?

Gran Tangi alvast voor alle reactie...

Queen Sufrica

8
Winti | Algemene vragen / Liba pai
« Gepost op: 29 november 2010, 22:31 »
Odi odi,

Ik zou graag meer willen weten over een liba pai...

Welke benodigdheden moeten er in de pai?

Op welk tijdstip van de dag moet de pai gedaan worden?

Welke woorden moeten er gezegd worden?

Waar moet de pai gezet worden?

Wie mogen erbij zijn?

Alvast bedankt voor alle antwoorden!

Gran tangi

9
Dromen | Topic / Droom van een bigisma die mij een een plant geeft
« Gepost op: 01 februari 2010, 15:36 »
Ik droomde dat ik in een kamer aan een tafel zat en dat er allemaal mensen aan die tafel zaten met wie ik nu niet meer praat. Al die mensen spraken over mij dat ze me niks gunde en dat ze jarloers op me waren en dat ze hun krachten wilde bundelen om ervoor te zorgen dat ik mijn doelen niet zo behalen. Maar in mijn droom deden ze gewoon of ik er niet was. Toen kwam er een vrouw binnen met een plant in haar hand. Die plant gaf ze aan mij en toen zag ik de mensen aan de tafel klein werden, ook was hun stem minder luid en op een gegeven moment hoorde je ze helemaal niet meer. Die mevrouw zei tegen me dat ik voor die plant moest zorgen en dat het me zou helpen.

Pagina's: [1]