Toon bijdragen - saka fasie
maak hier een luku afspraak
Header Praktijk Baaswaterval

Toon bijdragen

* Berichten | Topics | Bijlagen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Berichten - saka fasie

Pagina's: [1] 2 3 ... 26
1
Humor | Mop van de dag / Lol in het klooster
« Gepost op: 01 oktober 2020, 10:59 »
Twee priesters nemen laat op de avond een stortbad. Ze ontkleden zich en stappen in de douche. Dan realiseren ze zich dat er geen zeep is. Priester John zegt dat hij nog zeep op zijn kamer heeft en begeeft zich naar zijn kamer zonder zich aan te kleden. Hij neemt twee stukken zeep, één in elke hand en begeeft zich terug naar de douche. Hij is halfweg in de gang wanneer hij drie nonnen zijn richting uit ziet komen. Daar er geen plaats is om zich te verstoppen blijft hij pal tegen de muur staan als een standbeeld. De nonnen stoppen en zijn verwonderd hoe levend dit standbeeld er uit ziet. De eerste non steekt haar hand uit en trekt aan zijn penis. Verschrikt laat hij een stuk zeep vallen. ‘Oh kijk,’ zegt ze, ‘het is een zeep automaat.’ De tweede non wil het ook eens proberen en trekt er ook eens aan en ja, hij laat het tweede stuk zeep ook vallen. De derde non is ook nieuwsgierig en trekt ook eens aan zijn penis, twee, drie en vier maal zonder resultaat. Ze trekt verder en roept plots: ‘Heilige Maria! Moeder Gods! Hij geeft handlotion ook!”

2
Waargebeurd | Ghost Story en Bakru Torie / Re: Mijn vrouw
« Gepost op: 25 januari 2019, 07:34 »
Odi odi alla lespekie wang....ik heb zowat alle reacties gelezen en het verwijt naar de man in kwestie is duidelijk . Weinigen onder ons staan stil bij de wetenschap, dat  het leven van elk individu reeds is uitgestippeld alleen weet die het meestal nog niet. We kunnen met z,n allen nog zoveel toekomst plannen maken maar HIJ...de maker van het universum beslist over het verloop. Het klinkt misschien raar maar dat die getrouwde mevrouw  kinderloos en van verdriet zou zijn gestorven, was reeds voorbestemd en geloof het of niet maar haar ziel heeft voordat deze het aardse leven aannam , haar terugkeer op deze manier afgesproken. Ik kan mij heel goed voorstellen dat velen onder u hier moeite mee zullen hebben omdat wij met z,n allen dergelijke gebeurtenissen met onze aardse emoties en zienswijze beoordelen en veroordelen.

3
Dromen | Topic / Re: mijn onder en boven gebit is losgeraakt
« Gepost op: 03 december 2018, 07:25 »
Dat eerste was maar een grapje.. ;D ;D maar nu serieus...in de realiteit heb jij een druk leven. Maak tijd/ schenk aandacht aan de ouderen in jou familie nu het nog kan. Verspil niet teveel tijd aan onnodige zaken waar je niet beter van word .Je hebt sommige dingen lang genoeg verwaarloosd.

4
Dromen | Topic / Re: mijn onder en boven gebit is losgeraakt
« Gepost op: 03 december 2018, 07:19 »
Is een "bere furu"droom....omdat je van plan was onwaarheden te vertellen en smoesen te verzinnen vielen je tanden uit je mond. ;D ;D ;D ;D

5
Dromen | Topic / Re: watramama
« Gepost op: 28 november 2018, 07:09 »
Ik droom al een hele poos over het feit dat ik een watramama ben en altijd in de zee spring met helder blauw water of met mooie walvissen zwem.. eens droomde ik over het redden van een mooie geel-groene tweeling vis die aan elkaar geplakt waren.. maar vandaag droomde ik erover dat ik slaaperig in de auto lig.. een vriend van mij zijn vrienden vertelde dat ik een watra mama ben en daarom die vrienden een foto met mij wilde schieten.

Alvorens zij mij vraagde voor een foto zag ik een krant van de volgende dag waarin een bewerkte foto van mij was en mijn staart mooi lang, blauw-groen was.

Ik heb nog nooit gelezen dat iemand droomt dar die een watra mama is.. Ik wilde graag meer uitleg hierover
Beste meid ..dit is een schone en heldere droom..het is een waarschuwing...pas heel goed op voor zogenaamde vrienden waarvan jij het gevoel hebt dat ze het met je menen.

6
Roddels | Konkru sma tori / Re: ik kan doden horen
« Gepost op: 19 september 2014, 09:53 »
Je bent niet gek en je beeld het je ook niet in.. sommige onder ons beschikken over een gave om met de doden te communiceren. Dat dit jou op deze jonge leeftijd overvalt brengt jou aan het wankelen en dat is begrijpelijk.
Misschien ben je er nog niet klaar voor en dat kan je "ze" op jou eigen manier duidelijk maken.
Je kan ze bijvoorbeeld ook vragen welke hulp zeven je verwachten want meestal willen ze naar het licht geleid worden.
Denk je dat je daartoe nu al in staat bent?
Ik heb je nergens zien schrijven dat je hier met je ouders over gesproken hebt.
Dit moet je niet in je eentje met je meedragen beste kleine man maar stel je familie op de hoogte.
Ze kunnen dan beslissen of ze jou tijdelijk spreekwoordelijk doof en/of blind maken tot je er echt klaar voor bent.
Jij bent ongetwijfeld wat men noemt een New age kid ... dat zijn bijvoorbeeld kinderen die al op zeer jonge leeftijd te maken krijgen met abnormale bovennatuurlijke ervaringen . Deze ervaringen kunnen ervoor zorgen dat jij je afzonderd van jou leeftijdsgenoten omdat je weet dat ze jou niet zullen snappen omdat je in jou denken veel verder bent dan hen. Je kan je daardoor eenzaam gaan voelen met het gevolg dat je ook kan gaan twijfelen aan jezelf.
Blijf hier niet te lang mee zitten en praat met je familie.

Ps. Je weet ons te vinden.

7
Roddels | Konkru sma tori / Re: ik kan doden horen
« Gepost op: 04 augustus 2014, 14:57 »
hallo ik ben een jogen van 14 en ik kan doden horen als ik mij consentreer. ik herken dode mensen en ze helpen mij soms met problemen soms vallen ze mij snachts lastig ze maken mij bang en ze vragen mij om hun te helpen en ik weet niet wa ik moet doen beeld ik mij dit gewoon in of ben ik gek help me alsjeblieft

Hallo jongen van 14....stuur mij een PM en leg mij in je eigen woorden iets meer uigebreid uit wat er speelt.

Saka fasie

8
Humor | Mop van de dag / Mustafa
« Gepost op: 03 juni 2014, 16:00 »
Mustafa wandelt met zijn vrouw op een pad langs de woestijn. Zijn vrouw loopt voorop en Mustafa loopt op vijf meter afstand achter haar. Dan komen ze plotseling de imam tegen.
“Salam aleikum, Mustafa”, zegt de imam. “Beste Mustafa, wat jij nou doet is niet helemaal volgens de Koran hoor. De man hoort voorop te lopen en de vrouw volgt hem op een klein afstandje, zo heeft Mohammed, de grote profeet, zijn naam zij geheiligd, het gezegd.”
“Ja”, zegt Mustafa, “ik weet heus wel wat Mohammed, de grote profeet, zijn naam zij geheiligd, heeft gezegd. Maaaaaaar ....in zijn tijd hadden ze nog geen bermbommen en landmijnen…dus laat ik mijn vrouw voorop lopen voor het geval dat....u weet wel...” :lol:


9
In Suriname onder anderen zou dat heten...Bakroe.


Een uniek verhaal uit het altijd zonnige Zimbabwaanse Entumban. Daar wordt een gezin geterrorisserd door twee tuinkabouters, aldus Newsday.
 
De man des huizes kocht vijf tuinkabouters van een medicijnman, omdat dat hem rijkdom zou geven. Maar helaas liep het anders. Twee van de kleine rotzakjes hebben zich namelijk tegen het gezin gekeerd: ze zouden de vrouw des huizes regelmatig verkrachten. Daarnaast zorgen ze er ook voor dat de man bloed plast. De drie andere kabouters werden eerder al omgebracht in ceremonie.
 
Een Profeet
 
Vermoed wordt dat de problemen zijn onstaan toen de medicijnman die ze verkocht had, doodging. Tot overmaat van ramp hebben de buren ook al geklaagd dat ze seksueel misbruikt worden door de tuinkabouters.
 
Er is een profeet ingehuurd om de tuinkabouters te temmen, maar dat heeft vooralsnog niet mogen baten. Waarom de twee resterende terroristjes niet gewoon ook worden omgebracht, is niet helemaal duidelijk.

10
Humor | Mop van de dag / Re: Raadsel
« Gepost op: 04 november 2013, 10:25 »
Bruinebonen...past niet in het rijtje....de overige twee zijn "vleesvervangers"..... :na:

11
Humor | Mop van de dag / Re: Een woordraadsel
« Gepost op: 09 oktober 2013, 08:20 »
natuur,....na tuur,....nat uur. :party: :lol: :na:

12
Dromen | Topic / Re: droom van fotocamera
« Gepost op: 27 mei 2013, 08:05 »
odi odi mede CC-ers.....

vannacht droomde ik het volgende

ik was aan het werk en we bevonden ons in de pauze.
mijn neef uit SU was bezig met mijn camera, een tamelijk professioneel ding met tele-lens en zo.
 hij had het ding in elkaar gezet en wilde als bewijs een foto maken van mijn chef, die minder professionele bedoelingen had naar mijn persoon toe.
hij stond op, werd nijdig en maakte naar mij het beruchte gebaar met de middenvinger en liep vervolgens heel snel weg.
 toen ben ik wakker geworden.


wie weet wat dit betekend??
nog even ter aanvulling...
mijn neefje is een ingi en mijn chef is een volbloed indo.

groetjes, en fijne zondag.... :love:laga

Beste Laga....het eerste wat er in mij op kwam , is dat jou chef heel veel te verbergen heeft en jij zou in staat moeten zijn daar achter te komen.
In ieder geval zou jij een gevaar voor hem kunnen zijn...wees voorzichtig.

SF.

13
Humor | Mop van de dag / Even lachen
« Gepost op: 14 december 2012, 10:45 »


14
Humor | Mop van de dag / Re: Raadsels zijn ook leuk
« Gepost op: 14 december 2012, 09:52 »
Waar om draagt sinterklaas een baard?

15
Winti | Algemene vragen / Aangevallen worden in de slaap
« Gepost op: 14 december 2012, 09:14 »
Het volgende is mij door een kenneis verteld,met de vraag als ik daar een antwoord op heb.

Hij verteld dat hij normaal altijd op zijn zij of op zijn buik slaapt maar als hij per ongeluk op zijn rug in slaap valt er altijd van die rare dingen gebeuren zoals...aangevallen worden door geesten...hij heeft dan gewoon zijn ogen open,is wakker maar kan niet bewegen of schreeuwen...kan enkel geluiden maken van hmm...hmmm...hmmmm....ect ect.
Als zijn vrouw op dat moment niet wakker wordt en hem schud, blijft het lang doorgaan en wordt hij steeds angstiger.

Hij zegt dat hij duidelijk de dingen op hem ziet afkomen maar kan er niets tegen doen.
Zijn vraag is...waarom gebeurd dit alleen als hij op zijn rug in slaap valt....want het zal je maar gebeuren dat je om welke reden dan ook verplicht bent om op je rug te slapen.

Ik heb heel erg met hem te doen dus verzoek ik alle bradda,s en sisa,s die hier kennis of ervaring hiervan/hiermee hebben serieus op in te gaan.

Grang tangie....SF

Pagina's: [1] 2 3 ... 26