Toon bijdragen - Midren
maak hier een luku afspraak
Header Praktijk Baaswaterval

Toon bijdragen

* Berichten | Topics | Bijlagen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Berichten - Midren

Pagina's: [1]
1
Dromen | Topic / Re:mijn over leden grootvader.
« Gepost op: 17 oktober 2018, 23:17 »
Mijn grootvader is nu al 38 jaar geleden overleden. Ik droom sporadisch met hem. Maar nu droomde ik dat er op het erf van mijn ouderlijk perceel achter hun woonhuis een huisje stond, die mijn grootvader had gebouwd. Het was meer een afdaki, zoals het in het Surinaams wordt genoemd. Het was een regenachtige dag toen ik bij mijn ouders aankwam. Het perceel was nat en modderig. Ik ging het huisje binnen en zag mijn nichtje in t huisje liggen. Ik vroeg haar waarom ze in het huisje ligt op een plank dat een bed moest voorstellen, terwijl het pijpenstelen regent en t dak van het huisje overal lekte. Ze zei dat ze op mijn grootvader wachtte. Haar zusje was ook in t huisje. Ik nam ze mee naar binnen in mijn ouderlijk huis en zei, kijk hier lig je droog en wacht dan hier op opa. Terwijl ik op de bank ging zitten en naar haar keek. Er was iets met haar aan de hand die ik niet kan plaatsen. Alsof ze niet zichzelf was. Ik kon mijn grootvader niet zien maar ik voelde wel zijn aanwezigheid.

2
Dromen | Topic / Re: Droom over een luku
« Gepost op: 17 oktober 2018, 22:46 »
Bedankt voor uw uitleg. Ik neem het zeer ter harte
kijk soms kan men een boodschap krijgen. een boodschap dat al duidelijk genoeg is om de weten dat jij je niet vrij kan bewegen als het op kromanti vlak komt. met andere woorden geeft hij aan dat deze kromanti op je is maar niet in staat is dat te doen omdat er ergens iets niet in de haak zit en dat eist onderzoek of te wel  de kromanti moet goed gezet worden.   je maakt schoon. de vrouw word boos. en je doet zo je best. die blanke vrouw . kijk je droomt goed duidelijk. dat wat je ook doet je hebt stank voor dank gekregen. is duidelijk dat jij dit niet meer neemt en zegt. a kaba. Kitty Koti  kaba. ga ervoor en regel jezelf goed. zodat jij dat wat je bezit optimaal mag en kan gebruiken in jou voordeel.

3
Dromen | Topic / Blanke vrouw.
« Gepost op: 16 oktober 2018, 00:20 »
Goedeavond. Ik droomde dat ik bij een blanke vrouw werkte. Ze zei dat ze mensen op bezoek zou krijgen. Dus moest ik de vloer die behoorlijk vies was schoonmaken. De huiskamer was net klaar of ze deed de deur open voor de gasten. Er kwamen een paar mensen binnen. Ik probeerde de open kamer aangrensend aan de huiskamer zo snel mogelijk schoon te maken. De vrouw des huizes ging met een strak gezicht alsof ze in trans was achter een naaimachine zitten en begon iets te stikken. Ik Kon niet zien wat, maar ik neem aan dat ze kleding te stikte T enige dat ik hoorde was het intense geluid van de naaimachine. Voor de rest werd er niet gesproken. Toen werd ik wakker. Ik ben zo benieuwd of deze droom ook een boodschap is. Graag uw visie hierover. Alvast mijn dank

4
Dromen | Topic / Droom over een luku
« Gepost op: 15 oktober 2018, 23:51 »
Goedeavond, ik droomde dat ik samen met mijn schoonzus naar een oude man, klein van stuk ben geweest voor een luku. Er waren mensen voor mij geweest en waren vertrokken. Ik was dus de laatste. Toen ik aan de beurt was liep mijn schoonzus weg en liet mij alleen. De man gaf mij 2 kleine stokjes in de hand in de vorm van een y, die in tussen duim en wijsvinger moest vasthouden. Toen zei hij in t Surinaams: pak een stoel en kom zitten, want tori de die taki. Toen zei hij: ding tai a kromanti. Ik kreeg meteen het gevoel alsof ik vleugels had en wilde vliegen. Ik werd wakker van een luid geluid die ik maakte toen ik het gevoel had alsof ik willen vliegen. Ik vraag uitleg omtrent deze droom. Vast mijn dank

5
Dromen | Topic / Re: Mijn zusje heeft mijn tas gepakt
« Gepost op: 12 oktober 2018, 14:13 »
Grantangi voor de uitleg. Het heeft mij zeker geholpen.


er zijn bepaalde aanwijzingen die jou aangeven worden hoe ergens te komen.  dus jij hebt meer om je heen dat jou begeleid om daar te komen waar je wezen moet.. echter zie je dat je belangrijke tas met spullen die echt van belang zijn om die mooie dingen te kunnen kopen  bij je zusje is die samen met je was.. heeft met een stukjeaandacht die je zusje van je vraagt om verder te kunnen komen   kom het maar halen.  je zus hoeft niet je zus te zijn maar een winti.. kan met een watra winti te maken hebben die jou aandacht vraagt.. waarna je toch al je pracht en praal zal kunnen kopen nadat je de tas krijgt.. geef die winti aandacht. dan zal je komen waar je moet zijn. volg die aanwijzing  .. bigii sma.

6
Dromen | Topic / Verkoop van schoenen en kleding
« Gepost op: 07 augustus 2018, 23:38 »
Goedeavond. Graag uw uitleg over deze droom. Ik droomde dat mijn Partner kleding en schoenen gebracht heeft voor de verkoop. Ik vroeg mijn vriendin om ze af te geven aan een vrouwelijke kennis van mijn partner die een kapperzaak heeft. Zij zou ze voor ons verkopen. Ik weet niet precies wat er gebeurde maar ik was boos en vroeg mijn vriendin om die spullen terug te halen. Ze kwam terug met bijna niks. Ik vroeg haar waar de spullen zijn. Ze zei dat ze niet meer terug had gekregen. Ik was woest. Mijn partner zei. Ach laat die spullen maar. Ik zei wat. Absoluut niet. Ik ga ze zelf terughalen. Het waren dozen vol met kleding en schoenen. Ik kwam dus in de kapperszaak bij de kapster voor de spullen aan. Die dame(kapster) was kort en tenger met lichte ogen. Ik noemde de ogen poezen ogen. Ze waren lichtgroen. In de zaak waren mensen aanwezig. Een oudere vrouw(bigisma) ze kon niet geloven dat de kapster spullen van een ander achterover zou drukken en zuchtte. Ik heb wel de spullen meegenomen, maar had toch t gevoel dat er wat was achter gebleven.  Ik belandde in een schoenenwinkel met heel veel mooie schoenen die ik stond te bewonderen en werd wakker.

7
Dromen | Topic / Mijn zusje heeft mijn tas gepakt
« Gepost op: 07 augustus 2018, 23:15 »
Goedenavond. Kan iemand mij met deze droom helpen?
Ik droomde dat ik op een bosrijke plek was, waar een huis op steenpalen stond. In dat huis woonde een echtpaar. Kan de ras van de mensen niet plaatsen maar ze leken blank/lichte huidskleur en krullend haar. Voor Het huis was een dam en een sloot. Je kunt je vandaar dus alleen verplaatsen via een boot. Ik zat in die boot samen met.mijn jongste zoon en zusje. We kwamen aanvaren en stopte precies voor het huis. De vrouw stond op de dam en zei iets tegen ons. Alsof ze aanwijzingen gaf. De man zat op het balkon van het huis. We stapten uit de boot en mijn tas was verdwenen. Ik vroeg waar mijn tas was. Mijn zoon zei dat mijn zusje uit de boot is gestapt en heeft mijn tas meegenomen. Ze is onderweg naar de Hema. Ik ben uit de boot gestapt en ben haar achterna gegaan om mijn tas te halen. De weg was vol met winkels met lichten. Ik was dus in een winkelstraat beland waar het bruisend was met lichten. Het leek wel kermis. Ik keek mijn ogen uit van al het pracht en praal. Het leek alsof ik overal goud zag. Dit is wel de tweede droom. In de eerste droom was ik gewoon mijn tas kwijt geraakt. Ik maakte mij zorgen en zei mijn God.  Al mijn belagrijke papieren en bankpasjes zitten.in die tas.

Pagina's: [1]