Toon bijdragen - Vissen0903
maak hier een luku afspraak
Header Praktijk Baaswaterval

Toon bijdragen

* Berichten | Topics | Bijlagen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Berichten - Vissen0903

Pagina's: [1] 2
1
Dromen | Topic / Dromen over betasting en boze moeder
« Gepost op: 13 februari 2023, 12:48 »
Goedemiddag!

Ik heb twee delen van een droom die me bij blijven.
 
Ik was met familie en een aangetrouwde oom kwam me groeten en zette zijn hand op mijn borsten en wilde naar mijn geslachtsdeel gaan( dit is niet de eerste keer dat ik dit droom over hem, vorige keer was ik ook met familie maar keek niemand überhaupt mijn kant op toen ik het aangaf) Ik reageerde fel op hem en de helft van mijn familie geloofde me en handelde gelijk maar de andere helft zei dat ik hem beschuldigde van iets wat hij niet had gedaan.

Ik was later in de droom met een jongen waar ik al een tijdje mee spreek. Het was laat in de avond en het regende hard buiten. Hij kwam even met me mee naar huis omdat hij een tijd moest wachten op de trein. Mijn ouders sliepen al maar mijn moeder appte me met iets van ' waarom neem je hem onaangekondigd mee" voor ik had terug kon appen hoorde ik der lopen. Hij stond in de woonkamer en ik stond in de gang. Mijn moeder(naakt) kwam naar beneden. Ik wilde seinen dat hij er nog was en dat ze niet naar beneden moest komen. Haar energie in die droom was heel sterk en raad. Ik voel me heel beladen en moest huilen.De jongen keek me aan van wat is er aan de hand maar ik zei niks tegen hem. Ze kwam toch halverwege de trap en ze leek niet op zichzelf. Ik bracht hem kort daarna naar het station en ik werd wakker.

Heeft iemand enig idee of dit iets kan betekenen?

2
Dromen | Topic / dromen over achtervolging
« Gepost op: 04 januari 2023, 15:34 »
Odi odi,

Ik heb gedroomd over da ik werd achternagezeten door mensen die leken op mijn familie. Ze leken sprekend maar iets in me zei dat zij het niet waren. Ik was met iemand en diegene wees naar een persoon niet leek op mijn opa en ze wilde daar gaan. Ik schreeuwde in paniek dat hij het niet was en dat wij weg moesten gaan. We renden door de hele stad omdat ik overal die lonen van mijn familie zag. We kwamen in een steegje en het leek alsof het licht uitging. In mijn droom werd ik wakker in de armen van iemand die ik sinds een tijdje spreek. We waren binnen op een veilige plek met mijn echte familie leden.  Ergens in de droom vroeg iemand mij ook om geld en ik wilde het pakken voor ze om ze te helpen maar ik had opeens een hele grote stapel geld in mijn portemonnee. Ik voelde de ogen van die persoon bijna branden op mijn handen en portomonnee als ze het wilde stelen van me.

Iemand enig idee wat bepaalde dingen kunnen betekenen?

Grantangi

3
Dromen | Topic / Zwemmen in rivier en gestoken door een insect
« Gepost op: 11 december 2022, 10:19 »
Odi odi!
Ik heb twee korte dromen die me bij blijven ik hoop dat iemand me kan wijzen wat sommige dingen betekenen :)

Droom 1: Ik was bij een hele grote rivier( voelde als de Suriname rivier) Ik stond met twee mensen op een klein eilandje en er waren allemaal dieren in kooien achter ons. We moesten oversteken maar de stroming was zo sterk dat we twijfelachtig waren. We besloten toch het water in te gaan en het voelde alsof we naar de andere kant werden gedragen door zeemeerminnen. Ik kon ze niet zien maar ik leek geen last te hebben van de sterke stroming alsof iemand me droeg.

 Droom 2:Ik was met een paar kennissen buiten en een nicht van mij kwam langs. Ze had een grote buik, ze was heel blij dat ze zwanger was. We kletsten even en ik ging daarna met twee mensen weg. We kwamen opeens aan op eiland met een warm klimaat en we dronken wat. Er kwam een kleine insect onze kant op. Het stak me en bleef lang zitten. Het deed op een gegeven moment pijn en ik sloeg het weg. Het had me gestoken, er leek wat in mijn huid te zitten dus ik ging het uitknijpen. Er kwam een beetje bloed en een lang wit draadje( kon pus zijn of een larve) Ik was zo geschrokken dat ik wakker werd.

Heeft iemand een idee wat sommige dingen kunnen betekenen? Alvast bedankt

4
Dromen | Topic / Beschadigd altaar
« Gepost op: 04 december 2022, 16:52 »
Hi!

Ik droomde  laatst dat ik met mijn opa( moederskant) en vader thuis was. Ik keek uit het raam van mijn kamer en er leek iets te gebeuren verderop, ik kon niet zien wat maar er waren grote lichten alsof iemand werd gezocht. Mijn kamer begon opeens 360 graden te draaien. Ik heb een altaar staan en ik hoorde de flessen daar op kapot vallen. Mijn opa en ik gingen naar beneden naar mijn vader. We liepen d de deur uit en er lagen grote stukken rauw/ half gaar vlees( leek op rund of varken, mijn trefu) Het leek alsof we op een plantage/ oud dorp waren in Su. We werden gedag gezegd door een vrouw in een pangi en ze zei iets in de richting dat we altijd welkom zijn/ we snel terug moesten komen. Eenmaal thuis liep ik naar mijn kamer en zag ik dat er nog maar 1 fles ( alchohol) op mijn tafel stond, het glas van alle andere flessen was weg alsof er niks was gebeurd.

Iemand een idee wat sommige dingen kunnen betekenen?

Alvast bedankt :)

5
Dromen | Topic / Re: Dromen over zieke kinderen en een groot feest
« Gepost op: 29 november 2022, 19:15 »
Groene slijm staat ook voor een negatief gezinde geestesgesteldheid waar aan gewerkt moet worden. Bepaalde dingen zijn niet uitgesproken en blijft onderhuids broeien.

 Ik heb hier heel veel aan, super bedankt voor het antwoorden!

6
Dromen | Topic / Dromen over zieke kinderen en een groot feest
« Gepost op: 28 november 2022, 20:33 »
Hi!
De droom blijft me bij;
Ik droomde dat ik in een onbekend huis was. Ik liep een kamer in en daar waren twee jongetjes die steeds geel/groen slijm aan het spugen waren. Ik had om 1 of andere reden haast dus ik heb ze op bed gelegd en ik haastte me uit de kamer. Ik zag opeens veel familie in het huis. Ik keek even bij de jongens en het ging beter met ze. Ik liep de deur van het huis uit en ik kwam op een groot dakterras met veel kennissen en familie. Er werd een feest voor mij gegeven omdat ik belangrijke examens had gehaald. Ik kreeg daarna als het ware een flashback van het moment dat ik voor dat examen aan het leren was en een kennis van mij sloeg op dat moment helemaal door maar ik moest zelf leren dus ik heb der gelaten

Wat kan dit betekenen?


7
Winti | Ingi / Watra ma trefu / lekkernijen
« Gepost op: 14 augustus 2022, 16:54 »
Odi!

Ik vroeg mij af of iemand mij kan vertellen wat de trefu van de watrama is. En als iemand het weet ook graag wat ze lekker vinden zodat ik daar rekening mee kan houden :)

Alvast bedankt!

8
Dromen | Topic / Re: Dromen over baby's/ zwanger
« Gepost op: 20 maart 2022, 08:36 »
Iemand een idee? Ik blijf maar over zwangerschap dromen????

9
Dromen | Topic / Dromen over baby's/ zwanger
« Gepost op: 14 maart 2022, 16:45 »
Goedenavond!

Ik heb in de afgelopen week 4 keer gedroomd over baby's/ kleine kinderen. Het waren hele korte stukjes elke keer voor ik wakker werd.

Droom 1;Ik was in een hotel met veel mensen( soort van een werkuitje) en ik werd plotseling gebeld dat er met spoed een baby op de wereld gebracht moest worden. Ik ging snel naar boven en ik kreeg daar een beeld te zien van een pasgeboren heel mooi licht bruin kindje( het leek op een meisje)
Droom 2; Ik droomde dat ik zeker wel 10 zwangerschapstesten had gedaan en ze allemaal positief waren.
Droom3; Ik droomde dat er een kleine kind (een jaar of twee) heel hysterisch aan het huilen was en ik moest hem gerust stellen en meenemen naar zijn ouders maar hij bleef maar heel hard huilen.
Droom4; ik droomde dat mijn nicht zwanger was en op het punt stond om te bevallen. Haar zusje was bij me en die had een paar mensen gebeld om te zeggen dat haar zus als was bevallen en dat zij heel trots erbij was maar ze loog want haar zus was nog niet bevallen. Ik vertelde ook tegen die mensen waar ze tegen loog dat het helemaal niet waar was en dat haar zus nog moest bevallen. Mijn nichtje werd toen heel boos omdat ik der leugens had openbaart.

Ik droom normaal nooit over kinderen of zwangerschap dus dit viel me wel gelijk op in een korte tijd. Heeft iemand misschien een idee wat dit kan betekenen?

10
Dromen | Topic / Re: Dromen over kalebas en tante
« Gepost op: 23 februari 2022, 18:28 »
Iemand die een idee heeft? ???

11
Dromen | Topic / Dromen over kalebas en tante
« Gepost op: 10 februari 2022, 20:04 »
Goedenavond!

Ik heb laatst twee dromen gehad over een paar familie leden die me opvielen.

Droom 1:Ik droomde dat ik in mijn kamer stond met mijn oma en moeder en broertje( die ik in real life niet heb) Er was een bon die met mijn moeder duizenden rozen aan het persen waren tot sap. Hij gaf aan dat er een tekort zal komen. Mijn moeder en mijn broertje moesten sap uit die rozensteel zuigen 3 keer. Hij sprak eerst dingen uit voor dat hij de rozen aan ons gaf. Mijn ma > broerje en toen ik was de volgorde. Ik moest daarna 3 keer sap uit een rozensteel zuigen terwijl de bonu die uitsprak. Ik moest daarna iemand bellen. We gingen daarna eten met zijn allen.
 
Droom 2:Ik droomde dat ik met mijn tante 1 op een verjaardag was. Ik schepte het laatste beetje van het gerecht wat we aten op haar bord, we maakten een normaal praatje. ik liep naar buiten van de ruimte en ik kwam binnen in mijn eigen huis. Mijn tante stond hier in de keuken maar rug naar me toe. iIk kreeg een kleine discussie met mijn moeder en mijn tante 1 keek me heel strak aan via het raam. Ik ging naar boven om mijn koffer te maken want we gingen naar Suriname. Iemand kwam me vragen of ik klaar was en ik verteld dat ik niet weg kon zonder mijn sieraden te hebben gepakt. Ik pakten mijn sieraden n stapte een busje in met mijn tante, moeder, nichtje en ngo twee tantes. Ik werd wakker in Suriname, de rest sliep nog. Toen mij tante 1 waarin al heel de droom mee was wakker werd deed ik alsof ik sliep.

Droom 3; Ik was weer met dezelfde tante, mijn moeder, oma en nog een tante. Ze zei me dat ik een badje moest maken. Ik was met mijn moeder  een badje (wat leek op een Swit watra) aan het maken. Mijn tante kwam met een grote grijns naar me toe en vroeg me of ik me gezond voelde waarop ik nee antwoordde en gelijk wakker werd daarna.

Droom 4: ik weet eigenlijk alleen nog dat ik vaag droomde van grote kalebas met een fles bols er naast op de grond.

Ik wil al opnieuw baden maar welk bad weet ik niet.
Moet ik iets doen met mijn tante of in Suriname misschien? Ik droom veel en laat het meeste los maar deze dromen bleven me bij omdat mijn tante en het wassen zo sterk na voren kwamen.

Iemand raad of iets specifiekers wat ik kan doen?12
Dromen | Topic / Gezocht worden in het buitenland en schapen
« Gepost op: 05 oktober 2021, 11:56 »
Odi Odi,

Ik droom vannacht dat ik met een groep vriendinnen op vakantie ging naar een land wat op Jamaica leek. We reden een berg op en bleven daar even staan om het uitzicht te bewonderen. Er waren meerdere bergen en een grote boulevard met een strand in zicht. Op de ene berg zag ik allemaal huizen en mannen met schapen. Een van de schapenhouders kwam langs ons met een lam. We keken naar hem terwijl hij ons benaderde. Hij sneed plotseling het hoofd van het lam af en gooide het naar mij toe. In reflex gooide ik het gelijk weg maar het kwam op per ongeluk op iemand anders terecht. Het leek iemand van een bende te zijn. Hij werd woest en begon te zoeken naar de persoon die het hoofd gooide. De hele bende liep een andere kant op dus wij liepen de boulevard op en gingen ergens zitten om te eten. We zaten te kletsen en toen moesten mijn vriendinnen allemaal naar de WC dus ik bleef alleen aan de tafel zitten. Er kwamen plotseling twee mannen op mij af en ze probeerde me mee te nemen. Ik kon mezelf los breken en ik begon te rennen over de terrasjes van de boulevard. Ik was ze even kwijt en ik liep dus weer terug naar de tent waar ik in eerste instantie met mijn vriendinnen zat. Er kwam weer een man naar mij toe en hij zei mij dat mensen zoals ik niet hier hoorde. Mijn vriendinnen negeerde de man en gingen verder met hun gesprek. Ik liep weg omdat ik niet weer wilde dat ik het restaurant uit gesleept zou worden.

Ik liep naar het strand langs de boulevard. Het water was helder en het strand was mooi schoon. Ik wilde via het strand terug lopen naar waar wij verbleven. Er kwam plotseling een kleine jongen naar me toe gerend. Hij vertelde me dat ik niet op deze weg terug moest lopen omdat ik anders in de problemen zou komen met de bende. Hij zat namelijk aan de tafel met de bende en hoorde dat als zij mij zouden vinden op het pad waar ik vandaan kwam ze me zouden vermoorden. Hij wees me op de tweede berg die er stond. In de berg was een heel groot rond gat wat de ingang van een bos was. Hij zei me dat ik door dat bos moest gaan om op een veilige manier terug naar huis te gaan. Ik bedankte hem en liep naar het bos toe. Onderweg belde ik mijn vriendinnen over wat er was gebeurd en ze deden alsof ik aan het overdrijven was. Ze zeiden dat ze hadden afgesproken met nog meer vrienden en dat ik alleen naar huis moest gaan. Het laatste beeld van de droom stond ik voor de 'poort' van het bos en liep er een Aziatische man naar binnen. Ik bleef staan om nog even te kijken naar het bos. Het was een heel helder en mooi groen bos. Het leek bijna op ene sprookjes bos. Ik werd wakker voor dat ik het bos in liep.

Het is nogal een lange droom maar ik voel me er niet helemaal lekker bij omdat ik denk dat er iets niet klopt. Kan iemand mij misschien helpen om hier duidelijkheid bij te krijgen.

Grantangi  :)

13
Dromen | Topic / Dromen lobi singi en eten
« Gepost op: 26 augustus 2021, 10:44 »
Odi Odi,

Vannacht is er weer een beetje raar gedroomd. Drie delen van deze droom zijn mij bij gebleven:

Deel 1- Ik kwam met mijn beste vriendin aan in een huis met een hele grote woon/eetkamer. Deze kamer zat vol met alleen maar Surinaamse mensen. We kwamen binnen toen wat klonk als een Lobi Singi aan het zingen waren, wij gingen bij de groep staan en gingen mee zingen. In de tussen tijd was het eten klaar en gingen we eten opscheppen. De hele tafel stond vol met heerlijk eten. Ik mag geen rijst eten dus ik heb dat natuurlijk niet voor mezelf opgeschept. Maar iemand kwam en pakte mijn bord en schepte rijst op. Ik raakte een beetje geïrriteerd omdat ik aangaf dat ik geen rijst mocht eten maar diegene bleef het op mijn bord zetten. De persoon in kwestie gaf aan dat ik mij niet zo moest aanstellen en het gewoon moest eten omdat er toch niks zou gebeuren.

Deel 2- Na het eten gingen wij met een groep van mijn vrienden en nog een paar mensen uit dat huis lasergamen. Mijn ex was ook aanwezig. Mijn beste vriendin gaf aan dat mijn nichtje heel erg aan het plakken was bij mijn ex vriend. Dat ze helemaal aan het flirten was buiten mijn zicht maar niks deed als ik in de buurt was. Deze situatie is in real life al eens voor gekomen met een andere ex. Ik werd boos maar ik kon ze opeens niet meer vinden toen ik ze wilde aanspreken.

Deel 3- Ik liep naar mijn oude school toe. Ik zag onderweg een klein, dik varkentje. Hij was niet vies maar mooi roze en heel verzorgd. Toen ik aankwam op school was er bijna niemand te bekennen en het leek ook alsof het avond was. Ik liep een beetje door de school heen toen ik twee van mijn oude klasgenoten tegen kwam. Ze waren blij om mij te zien omdat ik ze een aantal jaren al niet heb gezien. Zij wilden bij enthousiast schilderijen laten zien die zij hadden geschilderd. Het waren twee hele grote schilderijen. Een van de schilderijen was heel mooi licht blauw met een beetje roze, geel en paars in het midden. Het tweede schilderij was een beetje roze/rood met wit er door heen. De schilderijen leken op geschilderde wolken maar dan in kleur. Ik was vooral getrokken naar het blauwe schilderij omdat het zo mooi was.

Zal er ergens een betekenis in zitten? Mocht iemand iets weten dan hoor ik het graag.

Grantangi  ;)

14
Dromen | Topic / Re: Dromen over betasting en dode hanen
« Gepost op: 17 augustus 2021, 09:13 »

Even over de hanen. Ik moest echt moeite doen om dat stukje te begrijpen.
Dit is wat ik eruit heb kunnen halen.


Met hanen worden ook voodoo rituelen gedaan om mensen dood en verderf toe te wensen en te sturen.
In dat geval is de haan in tact. Alleen doorgesneden keel.

De hanen zijn gevild en geplukt dat stukje vind ik lastig.
Heeft je zus de hanen bereid om te eten?
Men doet nl ook rituelen met hanen of andere dieren ter bescherming en voorspoed. Onderdeel van  zo'n ritueel is dat het dier na het doden gegeten word.


Dus de vraag is waar dienden de hanen voor?

Ik werd helaas al wakker voor dat ik kon zien waar ze de hanen voor wilde gebruiken dus dat blijft denk ik ook een raadsel. ???

15
Dromen | Topic / Re: Dromen over betasting en dode hanen
« Gepost op: 17 augustus 2021, 09:12 »

Tussen jullie bedoel ik meer te zeggen: Is er iets gebeurd binnen de familie waar jij en je zus beiden last van hebben gehad? Je zus gaat wel aan de slag met de hanen maar jij moet overgeven.
Zie uitleg wat dat betekent.

Het komt bij mij over dat jouw zus verder is dan jij maar dat jij bepaalde zaken nog niet goed hebt aangepakt/ goed heb afgeslotenOh pardon, dat had ik even niet goed begrepen. Ik zal dan even goed na moeten denken over wat dat eventueel kan zijn.

Pagina's: [1] 2