Toon bijdragen - NOTCHELLA
maak hier een luku afspraak
Header Praktijk Baaswaterval

Toon bijdragen

* Berichten | Topics | Bijlagen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Berichten - NOTCHELLA

Pagina's: [1] 2 3
1
Dromen | Topic / Re: Mijn zus
« Gepost op: 01 september 2018, 16:35 »
Heeft nienand een idee wat dit kan betekenen?

2
Dromen | Topic / Mijn zus
« Gepost op: 29 augustus 2018, 16:04 »
Goedemiddag

Ik had laatst een droom die ik niet helemaal snap en ik hoop dat jullie me er mee verder kunnen helpen.

In mijn droom was ik met mijn moeder en twee jongere zusjes in een winkel naar iets aan het kijken en opeens kwam mijn oudste zus naar me toe in de winkel en ik vroeg haar geschrokken waarom ze me niet gemeld had dat ze in suriname was (ik woon in su)? Ze gaf daarop geen antwoord en ze zei me ik wil je wat vragen waarop ik zei ja vraag maar, toen zei ze ik wil je vragen waarom je niet naar die winti pré van oma bent gekomen? En ik antwoordde haar ik stond die dag op en had zo een gevoel van dat ik niet moest gaan en toen ben ik thuis gebleven. Toen zei ze ooh je hebt gemist meisje om kreeg wintie en ze begon allemaal dingen over iedereen die daar was te vertellen en toen kwam ze naar mij toe en begon over jou te praten, waarop ik mijn zis vroeg wat zei ze dan over mij? En mijn  zus antwoordde me toen ze sprak over een relatie van je, toen vroeg ik mijn zus over de relatie waar ik nu in ben? Toen zei mijn zus nee over je vorige relatie. Toen vroeg ik mijn zus wat zei ze dan? Toen antwoordde mijn zus dat mijn oma tegen haar had gezegd dat mijn zus mij moest waarschuwen omdat mijn ex (en in mijn droom noemde mijn zus een naam en die naam die ze noemde is echt de naam van mijn ex) toen ik met hem ging bezig met me was en nu het uit is nog steeds bezig met me is. Ik vroeg mijn zus wat bedoel je met bezig? Waarop mijn zus antwoordde tijdens jullie relatie probeerdde hij iets met je te doen en nu het uit is probeert hij het nog steeds dus yu moes da ai!! Toen vroeg ik mijn zus weet je het zeker dat oma zijj naam heeft gezegd en toen zei mijn zus ja 100% toen zei ik oke wacht ik ga dit effe aan mama zeggen, dus ik draaide me om om mijn moeder die torie tegen en toen ik me terug draaide naar mijn zus om verder met haar te praten was mijn zus weg en ik schrok ik wakker.

Ik hoop dat iemand hier op dit forum me kan mee helpen denken wat dit kan betekenen.

3
Dromen | Topic / Re: Liedje
« Gepost op: 03 april 2016, 16:19 »
Goede dag luangu masra

Ik ben er helaas nog niet achter gekomen wat het betekend.
Maar als u mij verder kan helpen zou ik dat zeer op prijs stellen.

4
Winti | Algemene vragen / Re: vlinder in mijn huis
« Gepost op: 13 november 2015, 13:31 »
Bij ons verschijnt er de laatste tijd ook zo een bruine vlinder als op de foto van getyours en ik ben meestal degene die het opmerkt en het zegt tegen mijn moeder en dan zegt zij meestal als het een goede boodschap is kan je blijven maar als het een slechte boodschap is verzoek ik je vriendelijk om weg te gaan, en dan vliegt die vlinder een rondje door het huis en vliegt daarna naar buiten.

5
Dromen | Topic / Re: Liedje
« Gepost op: 13 november 2015, 12:05 »
Odi odi love-ly

Bedankt voor uw reactie ik stel het heel erg op prijs dat u me uw visie heeft willen geven.
En ik denk dat u gelijk heeft dat er mij geprobeerd wordt om iets duidelijk te maken maar wat?

Misschien kan u of iemand anders mij ook helpen met de droom die ik vanmorgen heb gehad.
In mijn droom voel ik mij heel onrustig en ook wel een beetje geirriteerd waarom weet ik niet, ik loop maar rondjes in huis ik kan niet stil zitten. Het ene moment zit ik alleen op de balkon en het lijkt wel alsof ik op iets wacht, en het ander moment zit ik beneden met mijn moeder in de keuken en help haar met koken, en weer het ander moment sta ik bij de poort gewoon voor mij uit te staren.

Het is mijn moeder ook opgevallen dat ik rusteloos en geirriteerd op en neer loop dus ze vraagt me gedurende dag ook wat er met mij aan de hand is waarop ik haar geirriteerd en een beetje boos antwoord mama laat me gewoon zie je niet dat ik op iets wacht sjemig. Waarop zei weer zegt sorry hoor ik wist niet dat je kwaad werdt waarop ik haar nu echt boos antwoord je vraagt me de hele dag al wat er aan de hand is en ik heb je al gezegd er is niks ik wacht gewoon op iets en je blijft maar door vragen stop gewoon met vragen jonge. En ik loop boos naar mijn kamer en ga op mijn bed liggen. En waarschijnlijk ben ik toen even ingedommeld en ik schrik wakker en kijk op mijn tel hoe laat het is. Wanneer ik zie dat het al
smiddags is wordt ik boos want ik ben voor mijn gevoel zomaar de hele dag thuis gebleven en gewacht op iets op wat weet ik niet.

Dus ik sta op loop naar beneden om even snel te gaan douchen omdat ik geslapen heb, loop weer naar boven om me aan te kleden en ik hoor mijn moeder vragen je gaat weg no? Waarop ik antwoord ja want ik ben zomaar de hele dag thuis gebleven. Ik loop mijn kamer in en kleed me aan, ik mopper nog een beetje na. Wanneer ik aangekleed ben roep ik naar mijn moeder: mama ik ga weg hoor sorry dat ik zo geirriteerd was, waarom mijn moeder zegt oke maakt niks uit hoe ga je weg dan? Ik zeg via de balkon, mijn moeder zegt hoe? Ik zeg ga maar buiten staan dan zie je het wel. Ik loop naar de balkon en zeg tegen haar kijk dan , ik loop weer een stukje voor een aanloopje en spring dan zo van de balkon af. Mijn moeder zegt mi gado, ik zeg wat is er terwijl ik rondjes om haar heen vlieg is het moeilijk om te geloven? Ze zegt nee dat niet, ik wist niet dat jij ook kon vliegen, waarop ik begin te lachen en tegen haar zeg maja ik ben weg tot vanavond en ik vlieg weg.

Ik zou het zeer op prijs stellen als iemand mij zijn ideeën  over dit zou kunnen geven of mij zou kunnen vertellen op wat ik volgens hun aan het wachten was want dat is mij niet duidelijk geworden in mijn droom.

Met vriendelijke groet
Notchella
6
Dromen | Topic / Liedje
« Gepost op: 11 november 2015, 11:09 »
Goedemorgen beste culturu leden (bij mij is het nog ochtend)

Ik had een vraagje en misschien kan iemand me helpen met het beantwoorden van die vraag.
De laatste tijd wordt ik gewoon wakker omdat ik mezelf hoor zingen ik weet het klinkt raar
Ik kan me niet precies herinneren wat ik heb gedroomd maar ik weet wel dat ik liedjes heb gezongen
Een paar dagen geleden maakte mijn moeder mij geschrokken wakker omdat ik volgens haar keihard
Boesi djadja boesi djadja tata yaw e kong boesie djadja zong.
En vanochtend werdt ik wakker van mezelf omdat ik aisa mama, mama fu doti, mama tonesi, wi e bari wadjo zong

Zou iemand mij misschien kunnen uitleggen waarom dit met me gebeurd? Waarom ik die dromen niet kan onthouden, maar die liedjes die ik in mijn dromen hoor/luister wel kan onthouden? En waarom ik eigenlijk wakker wordt omdat ik mezelf die liedjes hoor zingen?

Want het vervelende is dat ik dan de hele dag met die liedjes in mijn hoofd blijf zitten en ik weet dat ik die tekst van die liedjes ken maar ik kan dan alleen de zinnen onthouden waarmee ik wakker ben geworden.
Ik weet dat het een beetje raar klinkt hoor maar ik zou het toch op prijs stellen als iemand hier mij zou kunnen uitleggen of dit een betekenis heeft.

Gran tangi alvast
Notchella

7
Winti | Algemene vragen / Re: Iets slecht meegemaakt
« Gepost op: 17 september 2015, 17:19 »
Odi odi Lowrider

Klopt ik heb heel wat meegemaakt ja, maar sinds ik geholpen ben door die pae
en door dat ik hier op het forum af en toe mijn hart kan luchten begrijp ik bepaalde dingen veel beter
En ik denk dat die persoon me de eerste keer te pakken kon nemen omdat ik bij die persoon in huis woonde en omdar ik bepaalde dingen nog niet wist van mezelf, ik was niet zo geintresseerd in onze cultuur en deed heel wat dingen die fout waren zoals djonko roken en overmatig veel drinken, ik was wat je kon zeggen een ontspoorde jonge vrouw.
Ik begreep bepaalde tekens die ik kreeg toen nog niet en als ik aan de oudere familie leden vroeg waarom kreeg ik geen uitleg, en ik ben iemand hoe meer je zegt niet doen, hoe meer ik het juisr ging doen snap je?

Ik heb in die 5 maanden dat ik nu in suriname ben geleerd om naar mijn eigen gevoel/ik/begeleiders/instinct ( weet niet hoe je het moet noemen) te luisteren.
Als er mij nu iets gevraagd wordt om te doen en ik wil het niet doen dan zeg ik gewoon nee en dan blijft het nee
Als er mij wordt gevraagd om mee te gaan naar ergens en ik ken die plek/plaats of persoon niet en ik heb er geen goed gevoel bij dan ga ik ook niet en zeg gewoon ik heb geen zin.

Ik bid elke dag voor bescherming tegen het kwade en ik vraag altijd aan mijn begeleiders mocht er weer zo een situatie voorkomen of als die persoon weer bezig is ze me een piengie kunnen geven zodat ik weet van ai ik moet ready zijn.
En ik heb die persoon juist bewust gezegd dat ik weet waar ze mee bezig was zodat ze wist dat ik haar door had en dat haar stiekeme gedonder afgelopen moest zijn.

Want eerst kon ik niet er tegen vechten omdat ik niks wist en ik die persoon blindelins vertrouwde, maar nu heb ik die persoon door en ben ik ready for whatever. Ik ga geen problemen zoeken hoor dat niet

Ba suku
Ba feni
Ba tjari

Zij heeft dit gezocht, ze dacht dat ze me gevonden, en nu zal zij en alleen zij het moeten dragen  :evilgrin0039:

Hahahahaha wauw wat klink ik oud zeg

8
Winti | Algemene vragen / Re: Iets slecht meegemaakt
« Gepost op: 17 september 2015, 16:19 »
Ohw sorry hahahahaha foutje 
Ik lijdt nu op dit moment heel rustig mijn eigen leven ver werg van iedereen die altijd maar dingen van mij verwachtte en er van uit gingen dat ik er wel zou zijn om hun te helpen als er problemen waren. Ik moet u eerlijk bekennen dat ik me nog nooit zo goed heb gevoeld sinds ik in suriname woon :mdr:

9
Winti | Algemene vragen / Re: Iets slecht meegemaakt
« Gepost op: 17 september 2015, 11:34 »
Odi odi Love-ly

Ik stond op het punt om naar die pae te vertrekken en toen werdt ok geappt door een oom van me
Om te kijken hoe het met me ging en om te vragen of ik die middag kon helpen met mijn afo'tje want
ze was erg ziek en mijn nicht zou alleen met haar zijn, toen antwoorden ik hem ik kan niet want ik ga met mijn
moeder en zusjes naar "zwemles" toen zei mijn oom oke oke ik spreek je nog.

Mijn moeder vroeg me waar het gesprek over ging en ik vertelde haar dus dat mijn afo'tje ernstig ziek
was en dat mijn oom vroeg of ik kon helpen en dat ik had gezegd dat ik niet kon omdat we naar "zwemles"
moesten. Ik weet nog dat ik dat ik tegen mijn moeder zei dat ik het jammer vond dat ik nooit de kans had gehad om mijn afo'tje te leren kennen en dat het nu te laat was, en ik zei nog tegen mijn moeder wedden dat als we van pae komen we een telefoontje of een appje krijgen dat oma wiesje er niet meer is?
En mijn moeder schrok zich kapot en zei dat ik geen grapjes moest maken over zulke dingen en dat oma wiesje 107 jaar is en dat ze niet kapot te krijgen was, en dat ik zulke dingen niet kon zeggen.

Nou raad eens wat voor telefoontje we hadden gekregen toen we van die pae kwamen?
Mijn moeder was in shock, ze zei me toen hoe wist je dat dit zou gebeuren? Ze zei jij en je mond boi
En ik zei haar let maar op die familielid gaat nu naar su komen, mijn moeder begon mij zoveel vragen te stellen
Maar ik was te moe om antwoord te geven want we waren net terug van pae. Het enigste wat ik mijn moeder zei was je gaat zien die persoon gaat nu al helemaal naar Su komen en ze gaat alles eraan doen om me te kunnen zien. En wat ik zei gebeurde ook. Ik was niet naar die siengie netie geweest en de dagen ervoor werdt ik dood gebeld door familie leden uit Nederland en su waarom ik niet kwam naar die oma wiesje haar huis voor die acht dagen enzo. Ik ben alleen naar die familie afscheid geweest en niet naar die andere afscheid, want ik wist dat die andere afscheid groot en druk zou zijn omdat oma wiesje de oudste persoon van Suriname was.

De dag van de afscheid brak aan en ik heb nog getwijfeld of ik wel wilde gaan omdat ik niet zeker wist hoe ik zou reageren op die familielid. Ik zat gewoon rustig voor me op de balkon mijn manja te eten en opeens leek het alsof ik geen controle meer had over mijn lichaam, volgens mijn moeder kwam ik stampend van de trap en keek haar aan en zei tegen haar breng me na daar, mijn moeder vroeg me nog moet je geen andere kleren aan en ik zei haar weer breng me na daar, dus zei me daar die plek brengen waar die afscheid gehouden werdt en ze begon met me te praten en te zeggen van kijk ik weet dat je boos bent en ik weet dat je die persoon wilt aanspreken, maar dit is niet het geschikt moment ervoor, me begi no go du dongdong sani. Toen zei ik haar no spang ik ga nu nog niks doen.

Ik stapte uit de auto en de familie stond nog buiten te wachten. Dus ik begin een paar familieleden te groeten, en hun keken echt zo verbaasd en ze zeiden me wat doe jij nou hier? Je hebt toch last van vliegangst? En ik begon te lachen en Torie met ze te praten. En opeens voelde ik dat er naar me gestaard werdt echt gestaard werdt en voordat ik me omdraaide wist ik al wie het was en ik wilde eigenlijk niet omdraaien. En die persoon stond niet ver achter me en ik zei op een normale manier goede morgen en gecondoleerd tegen die persoon, en ik zag dat die persoon nog iets wilde zeggen maar niet durfde ze trok me in een brasa en vroeg me hoe het met me ging en hoe Suriname me beviel ik antwoorden haar het gaat super goed met mij en Suriname bevalt me zoooo goed en toen zei ik zachtjes tegen haar ik weet dat jij weet dat ik erachter ben gekomen wat jij met me hebt gedaan, je gaat je straf nog krijgen, je hoeft mij niet te vrezen hoor, vrees god hij gaat je straffen en ik zeg het je eerlijk ik heb nog nooit een donkere persoon bleek zien worden. Toen mochten we eindelijk de ruimte binnen om afscheid te nemen ik heb gedaan wat ik moest doen en ben weggegaan. Ik heb die persoon tot nu toe niet gezien. Maar ik had wel begrepen dat die persoon die persoon na die afscheid op misterieuse wijze de laatste 2 weken dat ze in su was opeens ziek was geworden en dat ze alleen maar ging overgeven en loesbere had totdat ze terug naar Nederland ging. En ik heb ook begrepen dat haar gezondheid nu helemaal niet goed i

Ik heb altijd gezegd Gods molen maalt langzaam maar zeker, al het slecht wat je iemand aandoet of toewenst komt tien keer zwaarder terug. Mijn moeder zegt me vaak soms doe je alsof je superoud bent, je bent geen oma hoor je bent pas 31 en dan kijk ik naar mijn moeder en dan lach ik en zeg misschien ben ik gewoon oud van geest

10
Winti | Algemene vragen / Iets slecht meegemaakt
« Gepost op: 16 september 2015, 23:52 »
Odi odi

Ik ga eerst een kleine inleiding geven zodat jullie mijn vraag een beetje beter begrijpen
ik hoop dat jullie het niet erg vinden.

Ik ben op 15 mei voor het eerst in mijn 31 jarige bestaan naar suriname gekomen
Ik was wel eerder van plan om naar su te komen maar er kwam altijd wel wat tussen wat ik toendertijd belangrijker vond
een paar dagen voor dat ik naar su zou vertrekken had ik mijn moeder gevraagd of ze met een pasfoto van mij naar een pae kon gaan om te vragen of hij kon kijken of er iets met me aan de hand was omdat ik al minimaal 5 jaar niet echt geluk in mijn leven had en ik kon er niet meer tegen. Ik had geen geluk in de liefde, school of werk. Ik was om de haverklap super depressief en er waren momenten dat ik alleen uit bed kwam om te baden en te eten.
 
Dus met mijn toestemming ging mijn moeder met mijn pasfoto naar die pae en hij zei meteen tegen haar wanneer komt ze? En hij zei dat het beter was dat ik zelf naar hem toe kwam zou dat hij persoonlijk die luku kon doen omdat iets zijn zicht  steeds belemmerde volgens hem leek het steeds alsof er een mist voor zijn ogen kwam. Mijn moeder zei hem toen nou toevallig komt ze op vrijdag en toen zei hij dan moet ze zaterdag in de ochtend meteen naar me toekomen.
Zo gezegd zo gedaan, dus op zaterdag ochtend kom ik aan bij die pae en hoe ik binnenloop begint hij meteen zijn hoofd tr schudden en te zeggen daarom kon ik dus niks zien. Hij zegt tegen mij neem plaatst, ik ging dus zitten en hij zegt we gaan meteen beginnen met die luku, en ik zeg oke is goed meneer, hij zegt ik zeg alleen maar wat ik zie en wat mij is doorgegeven, en wat jou beschermd wacht al 5 jaren om te praten, en hij begint dingen me te vertellen waar ik al 5 jaar mee stroggel en dat iemand iets met me heeft bewiest, die persoon had al het geluk van me afgepakt en iets voor me gestuurd. Toen hij dat zei begon ik te huilen, zwaar te ademen en ik kon niet stil blijven zitten, toen mijn moeder dat zag kwam ze meteen naar me toe om me te kalmeren maar ik duwde haar van me weg en keek heel boos naar haar en ik sprak in derde persoon ik zei mijn moeder, al 5 jaar vechten we voor haar, nooit heeft ze iets laten merken dat het niet goed met haar ging, laat haar nu huilen als ze wilt, en die pae vroeg me toen moet ik doorgaan ik zei ja, dus hij zei me ik kan je ook zeggen wie dit met je heeft gedaan maar weet je zeker dat je het wilt weten? Ik zei ja zegt u het maar en hij noemde de naam van een familielid en toen mijn reactie daarop was ik wist het wel.

Hij pakte toen mijn wijsvinger en een kleine shot glas waar hij water en florida water in deed en zei zo kan je zien of er werkelijk iets in je lichaam zit, hij zegt normaal als je water en florida water bij elkaar doet vermengt het zich nou ik kan jullie zeggen het vermengde zich niet hoor je kon duidelijk zien dat 1 deel water was en de bovenste deel florida water.
Toen zei hij me dat hij wat in mijn lichaam zit hij gaat weghalen door het uit mijn lichaam te zuigen. En dat het pijn zou doen maar dat ik me onder geen beding mocht bewegen. Ik ging dus liggen op mijn buik en hij begon mijn rug te masseren en hij maakte een sneetje met een scheermesje en begon te zuigen en na een tijdje hoorde ik iets vallen  in een schaaltje en hij zei dat ik klaar was en kon opstaan. Wat hij uit mijn rug had gezogen was zo vies en smerig en raar dat ik bijna weg wilde rennen. Die pae had gewoon 6 kleine steentjes uit mijn rug gezogen!!!

Hij zei me ook dat vanaf het moment dat hij die dingen uit mijn rug had gehaald die familielid het zou voelen
En zou weten dat ik hulp had gezocht. En hoe ik nu verder wil gaan? Ik zei tegen hem ik wil geen kwaad met kwaad vergelden en dat ik alleen maar hulp wil voor mezelf en me beter wil voelen en dat ik die persoon over wil laten voor god!
God zal wel met die persoon afrekenen!!

Ik weet dat het een super lange stuk tekst is geworden sorry daarvoor, maar mijn vraag is nu hoe die steentjes in mijn lichaam zijn gekomen? Zou het kunnen dat ik van die persoon heb gegeten of gedronken dat het op die manier in mijn lichaam is gekomen? En hoe ik me nu moet gedragen naar die persoon toe wanneer ik de persoon ooit een keertje tegen kom? Want het is geen verre familielid die ik makkelijk zou kunnen scotten of op haar plek zou kunnen zetten. Het is een bigi sma en mij is altijd geleerd om met respect om te gaan met bigi sma's? Ik worstel hier al een tijdje mee. En aangezien het bijna december is en ik weet dat die persoon naar suriname gaat komen en die persoon me gaar vragen of ik haar kom bezoeken hoe ik me het beste kan opstellen. Ik ken mezelf soms als ik iets zeg kan het hard en onbeschoft overkomen.
Zou het een goed idee zijn dat ik misschien een tapu laat maken zodat ik mezelf kan beschermen om te voorkomen dat het niet nog een keertje kan gebeuren?

Ik weet helaas niet hoe ik een foto moet toevoegen want dan zouden jullie kunnen zien wat die pae uit mijn rug had gezogen
Alvast bedankt dat jullie dit hebben willen lezen

Met vriendelijke groet
Notchella

11
Winti | Algemene vragen / Re: Oso dresi's
« Gepost op: 13 september 2015, 12:35 »
Odi odi mevrouw love-ly

Bedankt voor uw reactie ik stel het zeer op prijs
Ik ben pas 4 maanden in Suriname dus ik zou niet weten waar ik dat zou kunnen kopen
Maar ik zal mijn moeder vragen of ze een idee heeft waar ik die busi papaya wirie kan halen
Want ik ben sinds eergister begonnen met het drinken van Redi kantoen thee en ik heb niet het gevoel dat het me helpt
Het zorgt er alleen maar voor dat ik veel naar de wc moet.

Ik moet u wel eerlijk bekennen dat ik nog al koppig ben geweest hoor want ik heb deze klagen nu al bijna 5 dagen en mijn moeder zei me vanaf het begin dat ik die Redi katoen moest drinken maar ik vond dat het vanzelf wel over zou gaan :oops:
Ik ben van nature best wel koppig als het gaat over lichaamlijke klagen en ook over culturu sani's, en ik weet dat het iets is waar aan ik moet werken, als men me niet kan vertellen waarom en hoe dan doe ik het niet :yes:

Nogmaals bedankt voor uw reactie :great:

12
Winti | Algemene vragen / Oso dresi's
« Gepost op: 12 september 2015, 15:36 »
Goedemorgen beste culturu leden

Ik heb een vraag voor jullie maar ik weet niet zeker
of ik het hier kan stellen. Indien het niet hier hoort kan mijn
vraag gerust verwijderd worden hoor no hard feelings😉

Mijn vraag aan jullie is of iemand misschien een oso dresi's tegeb blaasontsteking
weet? Want aangezien pillen slikken en notchella niet samen gaan ben ik opzoek
naar een andere oplossing 😄😄

Hopelijk kan iemand me helpen
Met vriendelijke groet
Notchella

13
Dromen | Topic / Re: Vliegen
« Gepost op: 18 augustus 2015, 16:06 »
Goeiedag het enigste wat ik weet als je droomt dat je vliegt dat het een begeleider van je is genaamd kromanti

Ik heb zo vaak gedroomd dat ik kan vliegen.
Soms droom ik dat ik voor mensen weg vlieg die me willen pakken en dan ga ik expres boven hun vliegen en lach ze dan uit omdat ze me niet kunnen pakken.
Soms droom dat ik aan het lopen ben en dat mijn benen zo moe en zwaar worden en dat ik opeens bij mezelf denk van wacht eens even ik ga gewoon vliegen. Maar de droom die het meest voorkomt is de droom dat ik mijn zus moet bewijzen dat ik echt kan vliegen.

Bedankt voor uw reactie en uw input

14
Dromen | Topic / Re: Vliegen
« Gepost op: 18 augustus 2015, 14:26 »
Heeft niemand een idee wat mijn droom kan betekenen?

15
Dromen | Topic / Vliegen
« Gepost op: 15 augustus 2015, 16:07 »
Goedemorgen

ik heb de afgelopen dagen steeds de zelfde soort droom gehad en waar ik niet uitkom
Ik hoop dat iemand me hier mee kan helpen.

Mijn droom begint zo: ik ben bij mijn zus thuis en we zijn ons aan het klaarmaken omdat we
plannen hebben om ergens naar toe te gaan, en ik ben als eerst klaar met mezelf klaarmaken
dus ik ga rustig zitten om op mijn zus te wachten, na 10 minuten wachten begin ik geïrriteerd te raken
want ze doet echt langzaam dus ik sta op van waar ik zit en loop naar haar slaapkamer en zeg haar dat ze moet
opschieten want anders komen we laat, haar antwoord waar maak je jezelf druk om we gaan toch met de auto ik rij wel wat harder geef me nog 5 minuutjes en ik zeg haar oke nog 5 minuten anders ga ik wel alleen hoor want je doet altijd zolang, zei antwoord met jaagas ik kom eraan. Nou na 10 minuten is ze eindelijk klaar en ze begint sorry te zeggen tegen me want ze ziet dat ik nu echt boos ben ze begint grapjes te maken ik zeg tegen haar is al goed laten we gewoon gaat. Nu stappen we in de auto en beginnen we te rijden en komen we in de file te staan en ik zeg tegen haar zie daarom wilde ik dus op tijd vertrekken zei antwoord met ohhhhww nu begrijp ik je, ik zeg tegen haar no spang blijf jij maar met je file ik ga wel vliegen, waarop zei antwoord waar heb jij het over? Ben je gek ofzo wat denk je wel niet? Denk je dat je een vogel bent? En ik zeg tegen haar je kan lachen wat je wilt, maar ik zal je bewijzen dat ik eerder daar ben dan jou! Ze maakt een pfffff geluidje en ik zeg tegen haar parkeer je auto op de vluchtstrook want ik heb een aanloop nodig omdat ik lang niet gevlogen heb. Ze begint me uit te lachen en parkeert de auto, ik stap uit en ik trek mijn schoenen uit en zet ze in mijn tas en geef mijn tas aan haar en zeg hou dit bij je. Ik neem een aanloop en ik strek mijn handen en beetje bij beetje ga ik hoger en mijn zus is zo verbaasd dat ze achterover valt, en ik begin te lachen en zeg tegen haar zie je wel dat ik niet jok? Ik zie je daar wel en ik vlieg weg.
 
En ik werdt gewoon wakker van mezelf omdat ik zo hard lachte. Ik woon sinds kort bij mijn moeder in Suriname en toen ik in nl woonde heb ik wel vaker dit soort dingen gedroomd en mijn zus kwam er ook altijd in voor, maar ik weet niet hoe het kwam maar op een of andere manier kreeg ik zulke dromen niet meer ik heb dit al bijna een jaar of 2 niet meer gedroomd
en de afgelopen anderhalve week zijn deze dromen weer begonnen. Ik hoop dat iemand me kan uitleggen wat het betekend

Alvast bedankt voor de moeite
Met vriendelijke groet
Notchella

Pagina's: [1] 2 3