Toon bijdragen - Afiba
maak hier een luku afspraak
Header Praktijk Baaswaterval

Toon bijdragen

* Berichten | Topics | Bijlagen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Berichten - Afiba

Pagina's: [1]
1
Winti | Algemene vragen / Geblaas in mijn rechter oor
« Gepost op: 11 september 2019, 04:12 »
Als jaren heb ik last van geblaas tegen mijn rechter oor aan. Soms lange tijden en soms korte tijden . Wat betekend  dat?

2
Dromen | Topic / Dromen
« Gepost op: 11 september 2019, 03:55 »
Heb vaak een droom met 1 man ,  elke droom zie ik ben staan met iemand en dan val ik telkens weer op de grond en hij staat er bij en kijk erna.  Wat betekend dat?

3
Winti | Algemene vragen / Re: Winties binden
« Gepost op: 22 augustus 2019, 23:48 »
Goedenavond, 
Ik ben bij een lukuvrouw geweest en ze zei dat er een bakru met mijn meeloopt , kleine dwerg groot Hooft en uitpuilende oogen,  en dat ze mij hébben vast gebonden aan handen en voeten.  Wat kan je er tegen doen en kunnen ze dit blijven doen en hoe doen ze dat bij iemand

4
Winti | Bakru / Re: De slechte bakru.
« Gepost op: 12 augustus 2019, 12:08 »
Hoe bedoel bijzonder  ze weten  veel over mij zoals mijn toekomst en dat willen ze vertragen.   ik ben geboren  met bepaalde gave en ik zelf wist dat niet, ze hebben mij wat verteld maar niet alles . Mijn geluk en gave kunnen ze mij niet afnemen . . En dat is wat ze doen . Er is zoveel jaloerse mensen die je leven het zuur maken omdat  wij zijn wie we zijn .   

5
Winti | Bakru / Re: De slechte bakru.
« Gepost op: 12 augustus 2019, 00:13 »
Ik heb een vraag?
Ik had een vriend die zich voor deed als bunuman.en hij heeft mij voor gesteld aan  een vrouw in surinaame die soort gelijk doet.
Kunnen ze iets met foto's doen want , ik was bij een lukuvrouw en  zij zei dat ze me een bakru  kleine meisje met uitpuilende  grote ogen hébben  bestuurt en dat ze me hébben vast gebonden aan handen en voeten.
En kunnen ze het weer op nieuw  naar mij sturen? Want ik heb me pas laten baden.

Pagina's: [1]